Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi ajankohtaisista IPR-asioista!

Nokialaisille yrityksille on tarjolla syyskuusta lähtien IPR-neuvontaa Nokialla. Yritysklinikat järjestetään yhteistyössä Kolster Oy Ab:n ja Nokian kaupungin kanssa. Keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Keskustelun jälkeen yrittäjällä on selkeä käsitys yrityksensä tilanteesta ja riittävästi tietoa pohtia omalle yritykselleen sopivat ratkaisut.
Lue lisää

Kustannustuki avautuu haettavaksi 7.7.

Kustannustuen haku käynnistyy pian. Kustannustuki on tarkoitettu Suomessa toimiville yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia. Tuki kohdentuu kaikkein eniten koronasta kärsiviin yrityksiin ja toimialoihin.
Lue lisää

Yrittäjät suppailemaan!

Oletko koskaan kokeillut suppailua? Nyt on oiva mahdollisuus kokeilla sitä yhdessä muiden yrittäjien kanssa Nokian Kennonnokan uimarannalla SUP-lautavuokraamo Varaston ohjauksella. Lähde mukaan 3.7. klo 16!
Lue lisää

Ravintolatuen haku aukeaa, uusi kustannustuki tulossa

Yritysten koronarahoitukseen tulossa uutena ravintolatuki ja kustannustuki. Business Finlandin ja ELY-keskusten koronarahoitushaut suljetaan maanantaina 8.6.
Lue lisää

Yrittäjän Coaching - etävalmennusta maksutta ensimmäisen tilikauden yrittäjille

Suomi tarvitsee yrittäjiä. Pienyritysten taloudellinen tilanne on vaakalaudalla, kun asiakkaat ovat peruneet tai siirtäneet monien palveluiden hankkimista sumuiseen tulevaisuuteen. Vaikka yrityksen perustamisesta on vain hetki, on tärkeää reagoida tilanteeseen suunnitelmien nopealla uudelleen arvioimisella ja muuttamisella. Tulevaisuudenuskoa ja oman liiketoiminnan kehittämistä tarvitaan erityisesti nyt.
Lue lisää

AGCO Power lahjoittaa valmistamiaan suojavisiirejä Nokian kaupungin ikäihmisten palveluihin

Kertakäyttösuojainten riittävyydessä on ollut koko maassa haasteita. Koronapandemian aikana myös Nokian kaupungin perusturvapalveluissa on kannettu huolta suojainvarastojen ehtymisestä. Nokialla sijaitsevassa moottoritehdas AGCO Powerissa huomattiin, että suojavisiirejä pystytään valmistamaan itse. Yritys lahjoitti sata visiiriä Nokian kaupungin ikäihmisten palveluihin: asumispalveluyksiköihin ja kotihoitoon.
Lue lisää

Yksinyrittäjätukea myönnetty jo lähes 150 yrittäjälle

Yksinyrittäjätukea on tällä hetkellä hakenut yli 180 yksinyrittäjää, ja tukea on myönnetty jo lähes 150 yrittäjälle Nokialla. Tuki ei ole näillä näkymin loppumassa kesken ja tukea ehtii hakea tämän vuoden syyskuun loppuun asti. Tutustu hakuohjeisiin, tukea kannattaa hakea, mikäli ehdot kohdallasi täyttyvät. Kysy neuvoa tarvittessa!
Lue lisää

Yrittäjien tsemppipalaveri 20.5.2020

Tervetuloa mukaan nokialaisille yrittäjille suunnattuun virtuaaliseen tsemppipalaveriin, aiheena Yrittäjien mielen hyvinvointi - selviytyminen poikkeusoloissa! Tilaisuudessa käsitellään jaksamista ja stressinhallintaa. Aiheesta alustavat suunnittelija Paula Noresvuo MIELI Suomen Mielenterveys ry:stä sekä hyvinvointivalmentaja Nina Raatikainen yrityksestä Tahtomo. Tule mukaan linjoille!
Lue lisää

Yksinyrittäjätuen haku avautui maanantaina 20.4.2020 klo 15.00

Pirkanmaan kunnat avasivat yksinyrittäjätuen sähköisen haun maanantaina 20.4.2020 klo 15.00. Haku tapahtuu osoitteessa www.tukialusta.fi. Hakeminen edellyttää vahvaa tunnistautumista esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Sivustolla annetaan myös ohjeita hakemiseen ja tiedotetaan kuntakohtaisista ohjeista.
Lue lisää

Tietoa koronaviruksesta yrittäjille

Koronavirus vaikuttaa monien yritysten toimintaan. Tietoa ja ohjeita on saatavilla monista eri lähteistä, tänne on koottu yrittäjille hyödyllisiä linkkejä ja vinkkejä!
Lue lisää

Väliaikaisia muutoksia palkansaajan ja yrittäjän työttömyysetuuksiin

Palkansaajan ja yrittäjän työttömyysetuuksiin tulee määräaikaisia muutoksia, jotka parantavat työttömyysturvan tasoa ja ehtoja. Työttömyysetuuksia haetaan TE-palvelujen ja Kelan ohjeiden mukaisesti.
Lue lisää

Pirkanmaan kunnat valmistautuvat yksinyrittäjätuen jakamiseen

Pirkanmaan yrittäjät, Tampereen kauppakamari, Pirkanmaan kunnat, Tampereen kaupunkiseudun yrityspalveluyhtiö Ensimetri ja Business Tampere ovat suunnitelleet yhdessä COVID-19 epidemian aiheuttamaan yritysten neuvonnan tarpeeseen yhteistä palvelukokonaisuutta.
Lue lisää

Yrittäjien sparrauspalaveri 9.4.2020

Tule mukaan nokialaisille yrittäjille suunnattuun virtuaaliseen sparrauspalaveriin! Nokian yrittäjien pj. Jari Tuominen kertoo ajankohtaisista valtion tukitoimista ja yrittäjien rahoitusmahdollisuuksista sekä antaa yrittäjien ahdinkoon liittyviä vinkkejä. Tule linjoille mukaan kuulemaan yrittäjien kysymyksiä ja kertomaan omasta tilanteestasi.
Lue lisää

Pidä Nokia pinnalla - pelasta pienyrittäjät!

Nyt on aika auttaa paikallisia yrittäjiä! Tänne päivittyvät kootusti nokialaisten yritysten tarjoamat palvelut ja tuotteet. Yrittäjien tulevaisuus on yhteinen asiamme, jokainen yrittäjä on tärkeä. Tutustu paikallisten tarjoamiin palveluihin ja auta nyt!
Lue lisää

Nokialaisille nuorille maksutonta yritysvalmennusta ja tukea kesäyrittäjyyteen

Nokian kaupunki ja 4H-yhdistys järjestävät maksuttoman yritysvalmennuksen 13-28-vuotiaille nuorille. Maaliskuussa alkavan valmennuksen aikana nuori voi perustaa oman yrityksen ja työllistää itsensä esimerkiksi kesän ajaksi.
Lue lisää

Työpaikkatori Nokialla - etsitkö yrityksellesi uusia osaajia?

Nokialla järjestetään maaliskuun 5. päivä työpaikkatori, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.
Lue lisää

AI-heräämö Nokialla, hyppää mukaan muutokseen!

Tekoäly ja koneoppiminen muuttavat liiketoimintaa. Miten yrityksesi voi hypätä mukaan muutokseen? Tule mukaan yrittäjille suunnattuun tilaisuuteen 4.3. ja kuulet, voisiko tekoäly ja koneoppiminen sopia sinun yrityksellesi.
Lue lisää

Yrittäjien aamukahvit -ilmoittaudu mukaan!

Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät tammikuun 29. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on rakennusvalvonta ja kaavoituskatsaus. Aiheista alustaa Nokian kaupungin rakennusvalvonnan, ympäristöpalveluiden ja kaavoituksen edustajat. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
Lue lisää

Bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen verkkopalvelu uudistui

Nokian kaupunki on julkaissut bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen uuden verkkopalvelun, joka tarjoaa tietoa muun muassa kiertotalousalueen konseptista, alueella toimivista yrityksistä ja yhteistyökumppaneista sekä sijoittumispalveluista ja tonteista.
Lue lisää

Nokian kaupunki hakee kahvilayrittäjää Hinttalan kotiseutumuseolle

Hinttala on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Nokian kaupungin kulttuuripalvelut järjestää Hinttalassa pääsääntöisesti kesäisin ja joulun alla tapahtumia ja näyttelyitä yhteistyössä taide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Merkittävän osan kokonaisuudesta muodostaa kahvila, johon nyt haetaan yrittäjää. Nokian kaupunki vuokraa Hinttalan kotiseutumuseon pytinkirakennuksen kahvilatoimintaa varten yksinoikeudella 1.5.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
Lue lisää

Syksyn yrittäjätilaisuudet - ilmoittaudu mukaan!

Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät syksyllä 2019 erilaisia koulutus- ja keskustelutilaisuuksia yrittäjille, yritysten edustajille sekä yritystoiminnasta kiinnostuneille.
Lue lisää

Kiipulasäätiö suunnittelee uutta opistokokonaisuutta Nokian Pitkäniemeen

Nokian kaupunkikehityslautakunta käsittelee 8.10.2019 kokouksessaan Kiipulasäätiö sr:n hakemusta, joka koskee Nokian Pitkäniemessä sijaitsevan yritystontin vuokraamista Kiipulan ammattiopiston käyttöön. Kiipulasäätiön tarkoituksena on rakentaa tontille vaiheittain ammattiopiston opetuskäyttöön ja opiskelijamajoitukseen soveltuva rakennuskokonaisuus. Ensimmäisen rakennusvaiheen arvioidaan valmistuvan kesällä 2021 ja toiminnan käynnistyvän uusissa tiloissa elokuussa 2021.
Lue lisää

Pirkanmaan Jätehuollon uusi laitos laittaa ravinteet kiertoon ja biokaasut liikennekäyttöön

Nokian Koukkujärvelle rakentuvan Pirkanmaan Jätehuollon biolaitoksen perustustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Tänään työmaalla juhlittiin peruskiven muurausta.
Lue lisää

Pirkanmaalle voitto European Business Awards -kilpailussa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteinen kiertotalousmalli on valittu arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun finaaliin. Kiertotalousmalli ylsi yhteiskunta- ja ympäristövastuukategorian Suomen voittajaksi ja on näin yksi maan yhdeksästä edustajasta kilpailun finaalissa, joka järjestetään Varsovassa 3. - 4.12.2019.
Lue lisää

Nokian Kolmenkulmaan uusia yritystontteja

Kolmenkulman yritysalueella Nokialla on myynnissä tai vuokrattavana uusia tontteja, jotka sijaitsevat valtateiden 11 ja 12 välittömässä läheisyydessä. Alue on asemakaavoitettu teollisuus- ja varastorakennuksille ja on heti rakennettavissa. Tonttialueen koko on noin seitsemän hehtaaria ja se on lohkottavissa pienemmiksi tonteiksi.
Lue lisää

Varasto tarjoaa SUP-lautailua ja työtä nokialaisille nuorille

Nokialainen Kuntotehdas Punainen Ovi laajensi toukokuussa 2019 toimintaansa Kennonnokan uimarannalle, jonne avattiin Varasto-niminen toimipiste. Varasto vuokraa SUP-lautoja ja kajakkeja sekä antaa alkuopastuksen uusille suppailijoille. Lisäksi tarjolla on myös jatkuvaa ohjausta järvellä sekä erilaisia kursseja ja retkiä aloittamiskynnystä madaltamaan.
Lue lisää

Yrittäjän päivän etkot 4.9.2019

Vietä Yrittäjän päivän aattoilta ainutlaatuisessa Tehdas 108:n miljöössä yrittäjyyden ja luovuuden siivittämänä sekä muihin yrittäjiin verkostoituen. Ohjelmassa mm. karismaattinen puhuja Arman Alizad ja stand up -koomikko Tommi Tuominen. Tarjolla purtavaa ja ständeillä ohjelmaa
Lue lisää

Nokialla ennätysmäärä nuorten kesäyrityksiä

Nokian kaupunki järjesti yhdessä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun sekä Tampereen 4H-yhdistyksen ja Vesilahti-Tottijärven 4H-yhdistyksen kanssa maksuttoman yritysvalmennuksen kevään 2019 aikana. Kaksi kuukautta kestäneeseen valmennukseen osallistui 15 nuorta, joista jokainen on perustanut oman kesäyrityksen Nokialle. Yritysvalmennus ja Nokian kaupungin myöntämät kesätyösetelit ovat lisänneet teini-ikäisten yrittäjien määrää kaupungissa.
Lue lisää

Tutustu matkailukohteisiin ja verkostoidu - Visit Nokia -roadshow ke 8.5.

Tervetuloa tutustumaan nokialaisiin matkailukohteisiin ke 8.5. klo 8.45 - 13.30. Hyppää bussin kyytiin ja lähde vierailemaan mielenkiintoisiin kohteisiin Nokialla. Pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien ja matkailutoimijoiden kanssa ja kuulet samalla, mitä mahdollisuuksia Nokia tarjoaa matkailuun, kulttuuriin, virkistykseen ja hyvinvointiin.
Lue lisää

Tilaisuus yrityksille tutustua ja toimia osana meriteollisuuden alihankkijaverkostoa

Lähde kuulemaan, mitä mahdolisuuksia meriteollisuuden alihankkijaverkostot tarjoavat pk-yritykselle. Tilaisuus on avoin kaikille pirkanmaalaisille yrityksille, jotka haluavat tutustua ja toimia osana meriteollisuuden alihankkijaverkostoa. MeriverkostoKlubi järjestetään 11.4.2019 ja paikalla on kokonaistoimittajan edustajana Harri Suutari Merima oy:stä. Merima toimii verkostoveturina laivojen sisätilaratkaisujen toteuttamisessa. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla kattavasti muistakin meriteollisuuden toimittajatarpeista.
Lue lisää

Nokialla edistetään kierrätystä uudella korttelikeräysmallilla

Nokialla suunnitellaan ensimmäistä korttelikeräyksen pilottihanketta, jossa noin 50 kotitalouden asuinalueelta kerätään jopa seitsemää jätelajia. Pilottihanke on asuinalueen asukkaille vapaaehtoinen ja sen toteuttavat yhteistyössä Molok Oy sekä Pirkanmaan Jätehuolto Oy. Tavoitteena on kerätä kokemuksia uudenlaisesta jätteiden keräystavasta. 
Lue lisää

Uusi biolaitos rakennetaan Nokian Koukkujärvelle

Pirkanmaan Jätehuollon hallitus teki kokouksessaan 15.3. investointipäätöksen biolaitoksen rakentamisesta Nokian Koukkujärven jätekeskukseen. Laitos käsittelee yhtiön 17 omistajakunnan biojätteet ja Nokian jätevesilietteet. Laitoksella tuotetaan biokaasua ja luomulannoitteita.
Lue lisää

Nuorten oma yritysvalmennus starttaa maaliskuussa Nokialla

Nuorilla on mahdollisuus päästä maksuttomaan yritysvalmennukseen Nokialla kevään 2019 aikana. Valmennuksen aikana nuori voi perustaa oman yrityksen ja näin työllistää itsensä esimerkiksi kesän ajaksi. Valmennus on tarkoitettu kaikille 13 - 28 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat kokeilla yrittäjyyttä.
Lue lisää

Nokian kaupunki etsii kesäksi jäätelökioskiyrittäjiä Pirkkalaistorille

Nokian kaupunki etsii vuonna 2000 – 2002 syntyneitä nuoria jäätelökioskiyrittäjiksi kesäksi 2019 Nokian Pirkkalaistorille. Pirkkalaistorille on suunniteltu Minetti-jäätelökioskia, jossa nuoret voivat kokeilla yrittäjyyttä pienellä porukalla.
Lue lisää

Nokialla järjestetään Työpaikkatori 6.3.

Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori Nokialla –rekrytointitapahtuman keskiviikkona 6.3. klo 12-17 K-Citymarket Nokian tiloissa (Nuijamiestentie 5, Nokia). Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.
Lue lisää

Kiertotalouden kehittämis- ja investointiavustus jälleen haettavana – vauhdittaa kiertotalouden ratkaisuja

Työ- ja elinkeinoministeriö on avannut kiertotalouden kehittämis- ja investointiavustusten haun vuodelle 2019. Hallitus on varannut vuosiksi 2018–2019 yhteensä neljä miljoonaa euroa vauhdittamaan kiertotalouden investointi- ja kehittämistoimia. Avustuksella kannustetaan yrityksiä ja toimijoita viemään eteenpäin kiertotalouden investointeja ja niiden mahdollistamaa uutta kiertotalouden mukaista toimintaa.
Lue lisää

Työpaikkatori Nokialla 6.3.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia tai lisävahvistusta kesän ajaksi? Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden päivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.
Lue lisää

Kevään 2019 yrittäjätilaisuudet - katso ohjelma ja varaa päivät kalenteristasi

Kevään yrittäjätilaisuuksien aikataulu on nyt julkaistu. Koulutus- ja keskustelutilaisuudet ovat suunnattu yrittäjille, yrityksille ja yritystoiminnasta kiinnostuneille. Katso maksuttomien koulutusten aikataulut ja varaa päivät heti kalenteristasi.
Lue lisää

AGCO investoi AGCO Powerin moottoritehtaalle yli 100 miljoonaa euroa

AGCO, maailman johtava maatalouskoneiden ja -palveluiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä toteuttaa laajan investointiohjelman AGCO Powerin moottoritehtaalla Linnavuoressa. Viidelle vuodelle ajoittuvien investointien avulla kehitetään täysin uusi moottoriperhe, hankitaan tuotantokoneita ja työkaluja, uudistetaan prosesseja sekä laajennetaan kokoonpanotehdasta. Yhdessä tuotekehitykseen jo tehtyjen investointien kanssa investointiohjelman kokonaissumma nousee merkittävästi yli 100 miljoonaan euroon.
Lue lisää

Kasvua ja vientiä puualalle -kansainvälistymistilaisuus Nokian Kartanolla 15.1.

Tervetuloa puualan kansainvälistymistilaisuuteen Nokian Kartanolle (Emäkoskentie 6) 15.1.2019 klo 9-12. Tilaisuus on suunnattu kaikille puualan yrityksille ja niiden sidosryhmille.
Lue lisää

Nokian kaupungin hankinta-ilta yrityksille 4.12.

Nokian kaupunki järjestää hankinta-illan nokialaisille ja pirkanmaalaisille yrityksille tiistaina 4.12. klo 18-20 Nokian kaupungintalon valtuustosalissa (Harjukatu 23). Tule tutustumaan Nokian kaupungin hankintapolitiikkaan ja kuule lisää osallistumismahdollisuuksista pienhankintoihin. Saat myös opastusta sähköisen Cloudia-hankintatyökalun käyttöön.
Lue lisää

Pirkanmaan vientipalkinto 2018 AGCO Powerille

Vakaasti kasvavat työkonemoottorimarkkinoita valloittava AGCO Power Oy on saanut Tampereen kauppakamarin ja Tampereen nuorkauppakamarin Pirkanmaan vientipalkinnon 2018.
Lue lisää

VTT ja Nokian kaupunki selvittävät bioperäisen hiilidioksidin hyödyntämistä raaka-aineena ECO3-yritysalueella

Tarve löytää hiilidioksidille uusia hyötykäyttökohteita on noussut maailmalla merkittäväksi tutkimuskohteeksi. VTT:n ja Nokian yhteistyön tavoitteena on selvittää erilaisten hiilidioksidin kierrätysratkaisujen taloudellista kannattavuutta sovellettavaksi Nokian bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueella.
Lue lisää

Business Tampereen Seudullinen Roadshow 9.11.

Tervetuloa mukaan tutustumaan Tampereen seudun kasvaviin ja kansainvälisiin yrityksiin ja samalla verkostoitumaan! Kokoonnumme bussikiertueelle perjantaina 9.11. klo 12–17.
Lue lisää

Maksuton myynti- ja markkinointisparraus yrityksellesi - Pirkanmaan Yrityskummien Nokia Open -klinikka 14.11.

Pirkanmaan Yrityskummit ry:n Nokia Open -klinikka järjestetään keskiviikkona 14.11. klo 18-20 Nokian kartanon kokouskeskuksessa (Emäkoskentie 6). Illan teemana on innostus, kannustus, menestys ja kummius.
Lue lisää

Kesätyöseteleillä työllistettiin 100 nuorta – BC Nokia ry palkkasi juniorin kehittämään toimintaa

Nokian kaupunki otti tänä vuonna käyttöön nuorten kesätyösetelin, jonka tarkoituksena on edistää nokialaisten nuorten työllistymistä ja kannustaa yrityksiä palkkaamaan nuoria kesätyöntekijöiksi. Kesätyöseteliä varten oli varattu 40 000 euron määräraha ja yhden kesätyösetelin arvo oli 400 euroa. Kaikki kesätyösetelit käytettiin, joten niiden avulla työllistettiin 100 nokialaista nuorta.
Lue lisää

Nokian ECO3-yritysalue valittu mukaan World Circular Economy Forum –tapahtumaan Japaniin

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalue on valittu näytteilleasettajaksi mukaan World Circular Economy Forum (WCEF) –tapahtumaan, joka järjestetään 22. – 24.10.2018 Yokohamassa, Japanissa. Tapahtuma tuo esille maailman parhaat kiertotalousinnovaatiot ja yhdistää kansainväliset yritykset, päättäjät sekä asiantuntijat. Tapahtuman näyttelyalueelle valittiin mukaan 20 näytteilleasettajaa ympäri maailmaa.
Lue lisää

Kutsu Nokian kaupungin koulukuljetusten kilpailutuksen infotilaisuuteen

Nokian kaupungin koulukuljetukset kilpailutetaan syksyllä 2018. Ennen kilpailutusta järjestetään kaikille avoin info-ja keskustelutilaisuus tiistaina 2.10.2018 klo 17-19 Nokian kaupungintalolla, Valtuustosalissa (Harjukatu 23, 2. krs).
Lue lisää

ECO3-yritysalue kasvaa - Tampereen Hyötypaalaus Oy rakentaa uuden kierrätyslaitoksen Nokialle

Kaupan ja teollisuuden kierrätysmateriaalien käsittelyyn erikoistunut Tampereen Hyötypaalaus Oy laajentaa toimintaansa Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueelle. Yritys rakentaa uuden laitosalueen muovien, pahvien ja papereiden vastaanottoa ja käsittelyä varten.
Lue lisää

Syksyn yrittäjätilaisuudet Nokialla

Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät yhteistyössä kaikille yrittäjille, yrityksille ja yritystoiminnasta kiinnostuneille eri teemoihin liittyviä tilaisuuksia syksyn 2018 aikana.
Lue lisää

Nokian bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueella selvitetään kalojen kiertovesiviljelyä

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueella on käynnistynyt ECO3RAS-hanke, jossa selvitetään kiertovesiviljelyyn perustuvan kalankasvatusliiketoiminnan toteuttamismahdollisuuksia alueella. Luonnonvarakeskus (Luke) vastaa selvityksen toteuttamisesta. Tavoitteena on kartoittaa edellytyksiä kannattavalle kiertovesikasvatuslaitoksen liiketoiminnalle ECO3-alueella.
Lue lisää

Business Tampereen uudet rahoituspalvelut avattu

Mietitkö mistä saada yrityksellesi yksityistä ja julkista rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen? Tarvitsetko neuvoja, kuinka voit lähestyä enkelisijoittajia ja pääomasijoittajia? Kuinka Business Finland voi auttaa kansainvälistymisessä? Tai voisiko EU:n pk-yrityksille suunnattu rahoitus (esim. Horizon 2020 SME Phase 1 ja ESIR) sopia tarpeisiisi?
Lue lisää

Pirkkalaistorille joulukuussa uusi Nokian Joulutori Pop up - hae myyjäksi mukaan tapahtumaan

Nokian kaupunki järjestää Nokian Joulutori Pop up -tapahtuman 1. - 22.12.2018 Pirkkalaistorilla entisen K-marketin tiloissa (Pirkkalaistori 1). Haemme nyt myyjiä ensimmäistä kertaa järjestettävään Pop up –tapahtumaan.
Lue lisää

Minustako yrittäjä? -tilaisuus 6.9.

Minustako yrittäjä? -tilaisuus järjestetään torstaina 6.9.2018 klo 18-20 Nokian kaupungintalon valtuustosalissa (Harjukatu 23, Nokia). Tilaisuudessa saat tietoa ja materiaalia yrittäjyydestä. Paikalla ovat myös Uusyrityskeskus Ensimetrin yritysneuvojat, jotka auttavat ja vastaavat kysymyksiin.
Lue lisää

Hei yrittäjä, vastaa kyselyyn julkisista hankinnoista!

Nokian kaupunki haluaa tehdä hyvää yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja selvittää, millä tavoin mahdollisimman moni paikallinen yritys tai yrittäjä voisi olla mukana tarjoamassa palveluitaan kaupungille. Kartoitamme yritysten julkisiin hankintoihin liittyviä koulutustarpeita kyselyllä, joka on vastattavissa 26.8. asti.
Lue lisää

Miten varmistat oikeat päätökset työssäsi ja yrityksessäsi? Muutos on päätös! -tilaisuus Tampereella 12.6.

Olipa yrityksesi tilanne tänään mikä tahansa, tulee se olemaan erilainen huomenna. Tämä vaatii organisaatioltasi ennakointia, muutosvalmiutta ja ehkä koko ajattelutavan muutosta. Yritys tarvitsee muuttuakseen kirkkaan vision, selkeän mission ja toimivan strategian: muutoksen matkalla tehdään tuhansia päätöksiä. Nyt on mahdollisuus asiantuntijoiden johdolla oppia päättämään paremmin muutoksen keskellä!
Lue lisää

Uusia mahdollisuuksia ECO3:n, Hiedanrannan ja Tarasten kiertotalousalueilla

Kiertotaloudessa tuotteiden ja materiaalien arvo pyritään säilyttämään mahdollisimman korkeana mahdollisimman pitkään. Kiertotalous tarjoaa myös paljon uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää nykyistä sekä luoda täysin uutta liiketoimintaa. Tilaisuuden kaikille yhteisessä aamupäivässä pääset kuulemaan Tampereen seudun kehittyvistä kiertotalouskeskuksista: Hiedanrannasta, Tarasten kiertotalousalueesta ja Kolmenkulman ECO3-alueesta.
Lue lisää

Nokian ECO3-yritysalueelle voitto Sitran kuntien kiertotalouskilpailussa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalue on valittu Kiertotalouden markkinat -kategorian voittajaksi valtakunnallisessa Kuntien kiertotalouden kiinnostavimmat teot –kilpailussa. Sitran järjestämän kilpailun palkinnot jaettiin tänään 10.4.2018 Kuntatalolla Helsingissä. Sitra palkitsee Nokian kaupungin 10 000 euron palkinnolla.
Lue lisää

Kutsu yrittäjien, yritysten ja keskusta-alueen kiinteistönomistajien työpajaan

Tervetuloa ideoimaan Nokian kaupungin tulevaa keskustaa torstaina 19.4. klo 18.30-20.
Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan yritysrahoitusiltaan 25.4.2018

Järjestämme yrittäjille, toimiville yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville maksuttoman yritysrahoitusillan keskiviikkona 25.4. klo 18 Kerholan Polonin salissa (Souranderintie 13, Nokia). Illan teemana on rahoituskanavat yrityksille erityisesti kasvun ja kansainvälistymisen näkökulmasta.
Lue lisää

Pirkanmaan kiertotalousmalli menestyy maailmalla - Nokian ECO3-yritysalue esillä YK:n talouskomissiossa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalue on tänään 26.3.2018 esillä Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) Euroopan talouskomission komiteassa Genevessä. Innovaatioihin, kilpailukykyyn sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhön keskittyvä komitea tutustuu ECO3-alueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteiseen toimintamalliin.
Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan Yrittäjien aamukahveille 21.3.

Nokian kaupunki järjestää vuoden 2018 ensimmäisen yrittäjien aamukahvitilaisuuden keskiviikkona 21.3.2018 klo 8 Nokian kartanolla (Emäkoskentie 6, Nokia). Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kertoo mitä uusi kaupunkistrategia tarkoittaa yrittäjän näkökulmasta.
Lue lisää

Maailmanlaajuinen trendi myös Pirkanmaalle; Nokialla merkittävä CLT-pientalohanke

Nokian Sotkan asuinalueelle on rakenteilla viiden CLT-pientalon kokonaisuus. Kyseessä on Pirkanmaan ensimmäinen aluerakentamishanke CLT:stä. Ensimmäiset talot nousevat vesikattovalmiuteen huhtikuun alussa.
Lue lisää

Nokian kaupungin kesätyöseteleitä vielä haettavissa

Nokian kaupungin kesätyösetelin hakuaika päättyi 9.3.2018. Kesätyösetelin arvo on 400 euroa ja sille on varattu 40 000 euron määräraha kuluvalle vuodelle. Hakemuksia palautettiin määräaikaan mennessä noin 50 kappaletta. Määräraha mahdollistaa sadan nuoren palkkaamisen, joten kesätyöseteleitä myönnetään edelleen myös hakuajan päättymisen jälkeen.
Lue lisää

Kevään yrittäjätilaisuudet

Järjestämme kevään aikana mielenkiintoisia tapahtumia yrittäjille. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää

Nokian kaupunki tukee kesätyösetelillä nuorten työllistymistä

Nokian kaupunki ottaa ensimmäistä kertaa käyttöön nuorten kesätyösetelin.
Lue lisää

Nokian kaupunki toteuttaa kiertotaloustavoitteita hankkimalla kaasuautoja

Nokian kaupunki suunnittelee ympäristöystävällisempien kaasuautojen hankintaa kaupungin eri palvelualueiden käyttöön.
Lue lisää

VTT ja Nokian kaupunki suunnittelevat kierrätysmuovien jalostamista ECO3-yritysalueella Nokialla

VTT:n ja Nokian kaupungin tavoitteena on kehittää Nokian bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueelle malli uudentyyppisestä kierrätysmuovitehtaasta, joka mahdollistaa uutta liiketoimintaa muovin kierrätyksen ja kierrätysmuovin teollisesta jalostamisesta.
Lue lisää

Nansotalon tehdasmiljööseen suunnitteilla tapahtumakeskus ja uusia asuntoja

Kaupunkikehityslautakunta käsittelee 12.12.2017 kokouksessaan asemakaavamuutoksen käynnistämistä yhteistyössä Nanson Kiinteistöt Oy:n kanssa.
Lue lisää

Muut tapahtumat

Katso myös Business Tampereen ajankohtaiset tapahtumat Pirkanmaalla.

 

Ota yhteyttä

Viestintä, markkinointi ja sosiaalinen media

Laura Niittymäki
markkinointi- ja viestintäkoordinaattori
040 1334 754
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi