Nokian kaupungin hankinta-ilta yrityksille 4.12.

Nokian kaupunki järjestää hankinta-illan nokialaisille ja pirkanmaalaisille yrityksille tiistaina 4.12. klo 18-20 Nokian kaupungintalon valtuustosalissa (Harjukatu 23). Tule tutustumaan Nokian kaupungin hankintapolitiikkaan ja kuule lisää osallistumismahdollisuuksista pienhankintoihin. Saat myös opastusta sähköisen Cloudia-hankintatyökalun käyttöön.
Lue lisää

Pirkanmaan vientipalkinto 2018 AGCO Powerille

Vakaasti kasvavat työkonemoottorimarkkinoita valloittava AGCO Power Oy on saanut Tampereen kauppakamarin ja Tampereen nuorkauppakamarin Pirkanmaan vientipalkinnon 2018.
Lue lisää

VTT ja Nokian kaupunki selvittävät bioperäisen hiilidioksidin hyödyntämistä raaka-aineena ECO3-yritysalueella

Tarve löytää hiilidioksidille uusia hyötykäyttökohteita on noussut maailmalla merkittäväksi tutkimuskohteeksi. VTT:n ja Nokian yhteistyön tavoitteena on selvittää erilaisten hiilidioksidin kierrätysratkaisujen taloudellista kannattavuutta sovellettavaksi Nokian bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueella.
Lue lisää

Business Tampereen Seudullinen Roadshow 9.11.

Tervetuloa mukaan tutustumaan Tampereen seudun kasvaviin ja kansainvälisiin yrityksiin ja samalla verkostoitumaan! Kokoonnumme bussikiertueelle perjantaina 9.11. klo 12–17.
Lue lisää

Maksuton myynti- ja markkinointisparraus yrityksellesi - Pirkanmaan Yrityskummien Nokia Open -klinikka 14.11.

Pirkanmaan Yrityskummit ry:n Nokia Open -klinikka järjestetään keskiviikkona 14.11. klo 18-20 Nokian kartanon kokouskeskuksessa (Emäkoskentie 6). Illan teemana on innostus, kannustus, menestys ja kummius.
Lue lisää

Kesätyöseteleillä työllistettiin 100 nuorta – BC Nokia ry palkkasi juniorin kehittämään toimintaa

Nokian kaupunki otti tänä vuonna käyttöön nuorten kesätyösetelin, jonka tarkoituksena on edistää nokialaisten nuorten työllistymistä ja kannustaa yrityksiä palkkaamaan nuoria kesätyöntekijöiksi. Kesätyöseteliä varten oli varattu 40 000 euron määräraha ja yhden kesätyösetelin arvo oli 400 euroa. Kaikki kesätyösetelit käytettiin, joten niiden avulla työllistettiin 100 nokialaista nuorta.
Lue lisää

Nokian ECO3-yritysalue valittu mukaan World Circular Economy Forum –tapahtumaan Japaniin

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalue on valittu näytteilleasettajaksi mukaan World Circular Economy Forum (WCEF) –tapahtumaan, joka järjestetään 22. – 24.10.2018 Yokohamassa, Japanissa. Tapahtuma tuo esille maailman parhaat kiertotalousinnovaatiot ja yhdistää kansainväliset yritykset, päättäjät sekä asiantuntijat. Tapahtuman näyttelyalueelle valittiin mukaan 20 näytteilleasettajaa ympäri maailmaa.
Lue lisää

Kutsu Nokian kaupungin koulukuljetusten kilpailutuksen infotilaisuuteen

Nokian kaupungin koulukuljetukset kilpailutetaan syksyllä 2018. Ennen kilpailutusta järjestetään kaikille avoin info-ja keskustelutilaisuus tiistaina 2.10.2018 klo 17-19 Nokian kaupungintalolla, Valtuustosalissa (Harjukatu 23, 2. krs).
Lue lisää

ECO3-yritysalue kasvaa - Tampereen Hyötypaalaus Oy rakentaa uuden kierrätyslaitoksen Nokialle

Kaupan ja teollisuuden kierrätysmateriaalien käsittelyyn erikoistunut Tampereen Hyötypaalaus Oy laajentaa toimintaansa Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueelle. Yritys rakentaa uuden laitosalueen muovien, pahvien ja papereiden vastaanottoa ja käsittelyä varten.
Lue lisää

Syksyn yrittäjätilaisuudet Nokialla

Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät yhteistyössä kaikille yrittäjille, yrityksille ja yritystoiminnasta kiinnostuneille eri teemoihin liittyviä tilaisuuksia syksyn 2018 aikana.
Lue lisää

Nokian bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueella selvitetään kalojen kiertovesiviljelyä

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueella on käynnistynyt ECO3RAS-hanke, jossa selvitetään kiertovesiviljelyyn perustuvan kalankasvatusliiketoiminnan toteuttamismahdollisuuksia alueella. Luonnonvarakeskus (Luke) vastaa selvityksen toteuttamisesta. Tavoitteena on kartoittaa edellytyksiä kannattavalle kiertovesikasvatuslaitoksen liiketoiminnalle ECO3-alueella.
Lue lisää

Business Tampereen uudet rahoituspalvelut avattu

Mietitkö mistä saada yrityksellesi yksityistä ja julkista rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen? Tarvitsetko neuvoja, kuinka voit lähestyä enkelisijoittajia ja pääomasijoittajia? Kuinka Business Finland voi auttaa kansainvälistymisessä? Tai voisiko EU:n pk-yrityksille suunnattu rahoitus (esim. Horizon 2020 SME Phase 1 ja ESIR) sopia tarpeisiisi?
Lue lisää

Pirkkalaistorille joulukuussa uusi Nokian Joulutori Pop up - hae myyjäksi mukaan tapahtumaan

Nokian kaupunki järjestää Nokian Joulutori Pop up -tapahtuman 1. - 22.12.2018 Pirkkalaistorilla entisen K-marketin tiloissa (Pirkkalaistori 1). Haemme nyt myyjiä ensimmäistä kertaa järjestettävään Pop up –tapahtumaan.
Lue lisää

Minustako yrittäjä? -tilaisuus 6.9.

Minustako yrittäjä? -tilaisuus järjestetään torstaina 6.9.2018 klo 18-20 Nokian kaupungintalon valtuustosalissa (Harjukatu 23, Nokia). Tilaisuudessa saat tietoa ja materiaalia yrittäjyydestä. Paikalla ovat myös Uusyrityskeskus Ensimetrin yritysneuvojat, jotka auttavat ja vastaavat kysymyksiin.
Lue lisää

Hei yrittäjä, vastaa kyselyyn julkisista hankinnoista!

Nokian kaupunki haluaa tehdä hyvää yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja selvittää, millä tavoin mahdollisimman moni paikallinen yritys tai yrittäjä voisi olla mukana tarjoamassa palveluitaan kaupungille. Kartoitamme yritysten julkisiin hankintoihin liittyviä koulutustarpeita kyselyllä, joka on vastattavissa 26.8. asti.
Lue lisää

Miten varmistat oikeat päätökset työssäsi ja yrityksessäsi? Muutos on päätös! -tilaisuus Tampereella 12.6.

Olipa yrityksesi tilanne tänään mikä tahansa, tulee se olemaan erilainen huomenna. Tämä vaatii organisaatioltasi ennakointia, muutosvalmiutta ja ehkä koko ajattelutavan muutosta. Yritys tarvitsee muuttuakseen kirkkaan vision, selkeän mission ja toimivan strategian: muutoksen matkalla tehdään tuhansia päätöksiä. Nyt on mahdollisuus asiantuntijoiden johdolla oppia päättämään paremmin muutoksen keskellä!
Lue lisää

Uusia mahdollisuuksia ECO3:n, Hiedanrannan ja Tarasten kiertotalousalueilla

Kiertotaloudessa tuotteiden ja materiaalien arvo pyritään säilyttämään mahdollisimman korkeana mahdollisimman pitkään. Kiertotalous tarjoaa myös paljon uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää nykyistä sekä luoda täysin uutta liiketoimintaa. Tilaisuuden kaikille yhteisessä aamupäivässä pääset kuulemaan Tampereen seudun kehittyvistä kiertotalouskeskuksista: Hiedanrannasta, Tarasten kiertotalousalueesta ja Kolmenkulman ECO3-alueesta.
Lue lisää

Nokian ECO3-yritysalueelle voitto Sitran kuntien kiertotalouskilpailussa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalue on valittu Kiertotalouden markkinat -kategorian voittajaksi valtakunnallisessa Kuntien kiertotalouden kiinnostavimmat teot –kilpailussa. Sitran järjestämän kilpailun palkinnot jaettiin tänään 10.4.2018 Kuntatalolla Helsingissä. Sitra palkitsee Nokian kaupungin 10 000 euron palkinnolla.
Lue lisää

Kutsu yrittäjien, yritysten ja keskusta-alueen kiinteistönomistajien työpajaan

Tervetuloa ideoimaan Nokian kaupungin tulevaa keskustaa torstaina 19.4. klo 18.30-20.
Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan yritysrahoitusiltaan 25.4.2018

Järjestämme yrittäjille, toimiville yrityksille ja yritystoimintaa suunnitteleville maksuttoman yritysrahoitusillan keskiviikkona 25.4. klo 18 Kerholan Polonin salissa (Souranderintie 13, Nokia). Illan teemana on rahoituskanavat yrityksille erityisesti kasvun ja kansainvälistymisen näkökulmasta.
Lue lisää

Pirkanmaan kiertotalousmalli menestyy maailmalla - Nokian ECO3-yritysalue esillä YK:n talouskomissiossa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalue on tänään 26.3.2018 esillä Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) Euroopan talouskomission komiteassa Genevessä. Innovaatioihin, kilpailukykyyn sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhön keskittyvä komitea tutustuu ECO3-alueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteiseen toimintamalliin.
Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan Yrittäjien aamukahveille 21.3.

Nokian kaupunki järjestää vuoden 2018 ensimmäisen yrittäjien aamukahvitilaisuuden keskiviikkona 21.3.2018 klo 8 Nokian kartanolla (Emäkoskentie 6, Nokia). Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kertoo mitä uusi kaupunkistrategia tarkoittaa yrittäjän näkökulmasta.
Lue lisää

Maailmanlaajuinen trendi myös Pirkanmaalle; Nokialla merkittävä CLT-pientalohanke

Nokian Sotkan asuinalueelle on rakenteilla viiden CLT-pientalon kokonaisuus. Kyseessä on Pirkanmaan ensimmäinen aluerakentamishanke CLT:stä. Ensimmäiset talot nousevat vesikattovalmiuteen huhtikuun alussa.
Lue lisää

Nokian kaupungin kesätyöseteleitä vielä haettavissa

Nokian kaupungin kesätyösetelin hakuaika päättyi 9.3.2018. Kesätyösetelin arvo on 400 euroa ja sille on varattu 40 000 euron määräraha kuluvalle vuodelle. Hakemuksia palautettiin määräaikaan mennessä noin 50 kappaletta. Määräraha mahdollistaa sadan nuoren palkkaamisen, joten kesätyöseteleitä myönnetään edelleen myös hakuajan päättymisen jälkeen.
Lue lisää

Kevään yrittäjätilaisuudet

Järjestämme kevään aikana mielenkiintoisia tapahtumia yrittäjille. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää

Nokian kaupunki tukee kesätyösetelillä nuorten työllistymistä

Nokian kaupunki ottaa ensimmäistä kertaa käyttöön nuorten kesätyösetelin.
Lue lisää

Nokian kaupunki toteuttaa kiertotaloustavoitteita hankkimalla kaasuautoja

Nokian kaupunki suunnittelee ympäristöystävällisempien kaasuautojen hankintaa kaupungin eri palvelualueiden käyttöön.
Lue lisää

VTT ja Nokian kaupunki suunnittelevat kierrätysmuovien jalostamista ECO3-yritysalueella Nokialla

VTT:n ja Nokian kaupungin tavoitteena on kehittää Nokian bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueelle malli uudentyyppisestä kierrätysmuovitehtaasta, joka mahdollistaa uutta liiketoimintaa muovin kierrätyksen ja kierrätysmuovin teollisesta jalostamisesta.
Lue lisää

Nansotalon tehdasmiljööseen suunnitteilla tapahtumakeskus ja uusia asuntoja

Kaupunkikehityslautakunta käsittelee 12.12.2017 kokouksessaan asemakaavamuutoksen käynnistämistä yhteistyössä Nanson Kiinteistöt Oy:n kanssa.
Lue lisää

Muut tapahtumat

Katso myös Business Tampereen ajankohtaiset tapahtumat Pirkanmaalla.

 

Ota yhteyttä

Viestintä, markkinointi ja sosiaalinen media

Laura Niittymäki
markkinointi- ja viestintäkoordinaattori
040 1334 754
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi