Skip to content

Hankeinfoa yrityksille ja yhdistyksille sekä Nokian maaseutuhankkeen päättäjäiset 22.11.2023

Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!

EU:n maaseuturahoituksen 2023–2027 yritys- ja hanketukien haut ovat avautuneet ja yritys- ja hanketuissa on jatkuva haku. Maaseudun yritystukia voi hakea yritystoiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja investointeihin. Tukea voi hakea ELY-keskuksesta tai Leader-ryhmästä, Leader-ryhmien rahoitus painottuu erityisesti aloittaviin yrityksiin ja alle viisi henkilötyövuotta työllistäviin yrityksiin.

Kantri ry on kahdeksan kunnan alueella toimiva kehittämisyhdistys, joka tarjoaa Leader-rahoitusta yhteisöille ja yrityksille Tampereen seudulla. Kantri ry kehittää alueen elinvoimaisuutta asukkailta kumpuavien ideoiden ja tarpeiden pohjalta.

Kantrin toimiston väki viettää etäpäivää kokoustila Kalossissa, Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa keskiviikkona 22.11.2023 klo 10 – 15, tule tapaamaan, kertomaan hankeideastasi tai kysymään hanke- ja yritystuista! Voit poiketa ilman ajanvarausta tai olla yhteydessä info@kantriry.fi ja sopia ajan etukäteen!

Samana päivänä illansuussa kannattaa suunnata myös Nokian Kerholan Polónin saliin ke klo 17.30. Nokian kaupungin maaseutuhelmet-hanke järjestää kaikille avoimen Leader-rahoitusinfon hanke- ja yritystuista valtuustosalissa klo 17.50–18.40. Tilaisuuden avaa Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen klo 17.30. Tilaisuus järjestetään osana Nokian maaseutuhelmet-hankkeen loppuseminaaria.

Illan ohjelma :

Klo 17.15 Tervetuloa Nokian Kerholan Polónin saliin
Klo 17.30 Tilaisuuden avaus kaupunginjohtaja Eero Väätäinen
Klo 17.50–18.40 Leader-rahoitusinfo hanke- ja yritystuista
Klo 18.40 Kahvitarjoilu
Klo 19 Kansainvälinen yhteistyö ja Joutsenten reitti -kokemukset, Petri Rinne
Klo 19.44 Päätössanat ja tilaisuus päättyy klo 20.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset pyydetään lomakkeen kautta.

Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Lämpimästi tervetuloa kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista, joko tapaamaan Kantrin väkeä päivällä tai illalla hankkeen päätösseminaariin!

Lisätietoja

Vanhala Kaisa
hankekoordinaattori, elinkeinopalvelut
p. 040 1582 922
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!
17.11.2023
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen tiistaina 19.12.2023 klo 8 alkaen Nokian virastotalon alakerrassa sijaitsevaan Lounasravintola Lailaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
8.11.2023
Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
4.11.2023
Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!
2.11.2023