Skip to content

Kurkkaa kaavaan ja sijoita tulevaisuuteen

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta? Miten päästä alkuun ja mitä asuntohankkeita Nokialla onkaan meneillään ja tuloillaan? Mikäli nämä teemat kiinnostavat, kannattaa ilmoittautua mukaan kuulemaan vinkit menestykselliseen asuntosijoittamiseen ke 17.8.2022 klo 18 Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virtaan.
Kirjasto ja asuinrakennus ovat tien vieressä.

Asuntosijoittaminen on parhaimmillaan vähäriskinen ja tuottoisa sijoitusmuoto. Nokialla on tällä hetkellä rakenteilla ja suunnitteilla useita asuntohankkeita. Meillä on ilo kutsua paikalliset yrittäjät kuulemaan ajankohtaiset vinkit menestykselliseen asuntosijoittamiseen keskiviikkona 17.8 kello 18 – 20, Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo -saliin.

Paikalla on Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos kertomassa ajankohtaisista asumisen kaavahankkeista sekä asuntosijoittamisen asiantuntija Oma Säästöpankista. Tervetuloa viettämään mielenkiintoinen ilta yhdessä. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 15.8.2022 mennessä.

Tilaisuus toteutetaan yhdessä Nokian Yrittäjät ry:n, Nokian kaupungin ja Oma Säästöpankin kanssa. Tilaisuudessa on tarjolla herkulliset kahvit paikallisesta Aidan Herkusta.

Uutisen kuva Jimi Soinila.
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023