Skip to content

Kurkkaa kaavaan ja sijoita tulevaisuuteen

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta? Miten päästä alkuun ja mitä asuntohankkeita Nokialla onkaan meneillään ja tuloillaan? Mikäli nämä teemat kiinnostavat, kannattaa ilmoittautua mukaan kuulemaan vinkit menestykselliseen asuntosijoittamiseen ke 17.8.2022 klo 18 Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virtaan.
Kirjasto ja asuinrakennus ovat tien vieressä.

Asuntosijoittaminen on parhaimmillaan vähäriskinen ja tuottoisa sijoitusmuoto. Nokialla on tällä hetkellä rakenteilla ja suunnitteilla useita asuntohankkeita. Meillä on ilo kutsua paikalliset yrittäjät kuulemaan ajankohtaiset vinkit menestykselliseen asuntosijoittamiseen keskiviikkona 17.8 kello 18 – 20, Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo -saliin.

Paikalla on Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos kertomassa ajankohtaisista asumisen kaavahankkeista sekä asuntosijoittamisen asiantuntija Oma Säästöpankista. Tervetuloa viettämään mielenkiintoinen ilta yhdessä. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 15.8.2022 mennessä.

Tilaisuus toteutetaan yhdessä Nokian Yrittäjät ry:n, Nokian kaupungin ja Oma Säästöpankin kanssa. Tilaisuudessa on tarjolla herkulliset kahvit paikallisesta Aidan Herkusta.

Uutisen kuva Jimi Soinila.
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024