Skip to content

Lähde mukaan ekotempaukseen -kerro meille yrityksesi ekoteko!

Oletko tehnyt pienen tai suuren teon ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? Kerro siitä meille, niin esittelemme ekotekosi myös muille! Ekoteot voivat olla pieniä tai suuria, tärkeintä on levittää hyviä käytänteitä ja jakaa tietoa, mitä kukin voisi tahollaan tehdä puhtaamman ympäristön eteen. Esimerkin voima on suuri -yhden ekoteko voi rohkaista muitakin ryhtymään toimiin.
Sinivihreän Ekotempaus-logon taustalla on suomalainen metsämaisema.

Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry tempaisevat tällä kertaa ekologisuuden puolesta. Nokian kaupunki kuuluu Hinku-verkostoon, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Hiilineutraalisuus edellyttää yhteistyötä kaupunkien, asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kesken. Ekotempauksen tavoitteena on vaikuttaa ympäristöasioiden edistämiseen paikallisissa yrityksissä.

Yritysten ekoteot voivat olla mm. roskien lajittelua, sähkönkulutuksen, ruokahävikin tai pakkausmateriaalin vähentämistä. Ekoteot ovat monesti myös taloudellisesti kannattavia. Kerro meille, miten teillä otetaan ympäristö huomioon ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

Jaamme nokialaisten yritysten ympäristövastuullisia tekoja Business Nokian ja Nokian yrittäjien somekanavissa. Pääset mukaan tempaukseen ilmoittautumalla lomakkeen kautta. Jätä meille lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ekoteostasi. Halutessasi voit lähettää myös kuvan, mutta mikäli sopivaa kuvaa ei ole, saat meiltä halutessasi valokuvausapuja. Lähde mukaan!

Lisätietoja tempauksesta

Nokian kaupunki

Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Nokian yrittäjät ry

Sami Karjalainen, p. 044 304 7110, sami@vehree.fi

 

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022