Skip to content

Lähde mukaan ekotempaukseen -kerro meille yrityksesi ekoteko!

Oletko tehnyt pienen tai suuren teon ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? Kerro siitä meille, niin esittelemme ekotekosi myös muille! Ekoteot voivat olla pieniä tai suuria, tärkeintä on levittää hyviä käytänteitä ja jakaa tietoa, mitä kukin voisi tahollaan tehdä puhtaamman ympäristön eteen. Esimerkin voima on suuri -yhden ekoteko voi rohkaista muitakin ryhtymään toimiin.
Sinivihreän Ekotempaus-logon taustalla on suomalainen metsämaisema.

Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry tempaisevat tällä kertaa ekologisuuden puolesta. Nokian kaupunki kuuluu Hinku-verkostoon, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Hiilineutraalisuus edellyttää yhteistyötä kaupunkien, asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kesken. Ekotempauksen tavoitteena on vaikuttaa ympäristöasioiden edistämiseen paikallisissa yrityksissä.

Yritysten ekoteot voivat olla mm. roskien lajittelua, sähkönkulutuksen, ruokahävikin tai pakkausmateriaalin vähentämistä. Ekoteot ovat monesti myös taloudellisesti kannattavia. Kerro meille, miten teillä otetaan ympäristö huomioon ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

Jaamme nokialaisten yritysten ympäristövastuullisia tekoja Business Nokian ja Nokian yrittäjien somekanavissa. Pääset mukaan tempaukseen ilmoittautumalla lomakkeen kautta. Jätä meille lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ekoteostasi. Halutessasi voit lähettää myös kuvan, mutta mikäli sopivaa kuvaa ei ole, saat meiltä halutessasi valokuvausapuja. Lähde mukaan!

Lisätietoja tempauksesta

Nokian kaupunki

Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Nokian yrittäjät ry

Sami Karjalainen, p. 044 304 7110, sami@vehree.fi

 

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022