Skip to content

Lähde mukaan ekotempaukseen -kerro meille yrityksesi ekoteko!

Oletko tehnyt pienen tai suuren teon ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? Kerro siitä meille, niin esittelemme ekotekosi myös muille! Ekoteot voivat olla pieniä tai suuria, tärkeintä on levittää hyviä käytänteitä ja jakaa tietoa, mitä kukin voisi tahollaan tehdä puhtaamman ympäristön eteen. Esimerkin voima on suuri -yhden ekoteko voi rohkaista muitakin ryhtymään toimiin.
Sinivihreän Ekotempaus-logon taustalla on suomalainen metsämaisema.

Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry tempaisevat tällä kertaa ekologisuuden puolesta. Nokian kaupunki kuuluu Hinku-verkostoon, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Hiilineutraalisuus edellyttää yhteistyötä kaupunkien, asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kesken. Ekotempauksen tavoitteena on vaikuttaa ympäristöasioiden edistämiseen paikallisissa yrityksissä.

Yritysten ekoteot voivat olla mm. roskien lajittelua, sähkönkulutuksen, ruokahävikin tai pakkausmateriaalin vähentämistä. Ekoteot ovat monesti myös taloudellisesti kannattavia. Kerro meille, miten teillä otetaan ympäristö huomioon ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

Jaamme nokialaisten yritysten ympäristövastuullisia tekoja Business Nokian ja Nokian yrittäjien somekanavissa. Pääset mukaan tempaukseen ilmoittautumalla lomakkeen kautta. Jätä meille lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ekoteostasi. Halutessasi voit lähettää myös kuvan, mutta mikäli sopivaa kuvaa ei ole, saat meiltä halutessasi valokuvausapuja. Lähde mukaan!

Lisätietoja tempauksesta

Nokian kaupunki

Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Nokian yrittäjät ry

Sami Karjalainen, p. 044 304 7110, sami@vehree.fi

 

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023