Skip to content

Lähde mukaan ekotempaukseen -kerro meille yrityksesi ekoteko!

Oletko tehnyt pienen tai suuren teon ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi? Kerro siitä meille, niin esittelemme ekotekosi myös muille! Ekoteot voivat olla pieniä tai suuria, tärkeintä on levittää hyviä käytänteitä ja jakaa tietoa, mitä kukin voisi tahollaan tehdä puhtaamman ympäristön eteen. Esimerkin voima on suuri -yhden ekoteko voi rohkaista muitakin ryhtymään toimiin.
Sinivihreän Ekotempaus-logon taustalla on suomalainen metsämaisema.

Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry tempaisevat tällä kertaa ekologisuuden puolesta. Nokian kaupunki kuuluu Hinku-verkostoon, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Hiilineutraalisuus edellyttää yhteistyötä kaupunkien, asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kesken. Ekotempauksen tavoitteena on vaikuttaa ympäristöasioiden edistämiseen paikallisissa yrityksissä.

Yritysten ekoteot voivat olla mm. roskien lajittelua, sähkönkulutuksen, ruokahävikin tai pakkausmateriaalin vähentämistä. Ekoteot ovat monesti myös taloudellisesti kannattavia. Kerro meille, miten teillä otetaan ympäristö huomioon ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

Jaamme nokialaisten yritysten ympäristövastuullisia tekoja Business Nokian ja Nokian yrittäjien somekanavissa. Pääset mukaan tempaukseen ilmoittautumalla lomakkeen kautta. Jätä meille lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ekoteostasi. Halutessasi voit lähettää myös kuvan, mutta mikäli sopivaa kuvaa ei ole, saat meiltä halutessasi valokuvausapuja. Lähde mukaan!

Lisätietoja tempauksesta

Nokian kaupunki

Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Nokian yrittäjät ry

Sami Karjalainen, p. 044 304 7110, sami@vehree.fi

 

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024