Skip to content

Leader-tukea yrityksille

Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.

Suomessa on 55 Leader-ryhmää, jotka tekevät omat kehittämisohjelmansa ja valitsevat toteutettavat hankkeet. Hankerahoituksen toiminta-alueeseen kuuluu Nokialla keskustan ulkopuoliset alueet, tarkista kartasta onko toimintasi tukikelpoisella alueella. Nuoriso-Leader -rahoitus on voimassa koko kaupungin alueella. Nokialaisten Leader-ryhmä on Kantri ry.

Leader-tukia yrityksille

Yritystukea voi saada Nokialla keskusta-alueen ulkopuolella sijaitsevan yritystoiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja investointeihin. Leader-rahoitus yrityksille koostuu yritysten investointi- ja kehittämistuista sekä aloittavan yrittäjän tuista, joiden avulla kehitetään alueen elinvoimaisuutta sekä luodaan uusia työpaikkoja ja palveluita.

Yritystoiminnan alkuvaiheessa voit tehdä tuella kokeiluja tai ostaa asiantuntija-apua, jolla kehität esimerkiksi markkinointia tai yrityksesi tuotteita ja palveluja. Voit käyttää tukea myös olemassa olevan yrityksen omistajanvaihdoksen suunnitteluun. Jo toiminnassa oleva yritys voi hankkia tuella asiantuntija-apua tai tehdä investointeja.

Haku on jatkuva, saapuneet hakemukset käsitellään valintajaksoittain. Seuraavat määräajat: Hakemukset valmiina Hyrrässä 13.5.2024 mennessä, kokous 11.6.2024.

Tutustu Kantrin ry:n verkkosivuille ja ole rohkeasti yhteydessä Kantrin henkilöstöön.

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024