Skip to content

Nokialla tarjolla maksutonta pienryhmä-coachingia alkaville yrittäjille

Luotain tarjoaa yhdessä Ensimetrin kanssa maksutonta pienryhmävalmennusta ensimmäistä tilikauttaan toimiville yrittäjille. Coachingissa saat tukea yrittäjänä toimimiseen sekä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Coaching-ryhmät kokoontuvat kahden viikon välein, yhteensä 6 kertaa. Lähde mukaan hakemaan tukea yrittäjänurallesi!
Kokouspöydän äärellä on aikuisia tekemässä ryhmätyötä.

Ohjaus on maksutonta

Luotain tarjoaa yhdessä Ensimetrin kanssa maksutonta pienryhmävalmennusta ensimmäistä tilikauttaan toimiville yrittäjille. Valmennuksessa saat tukea yrittäjänä toimimiseen sekä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Coach auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja onnistumaan yrittäjäurallasi. Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita  liketoimintaasi, tukea ja kannustusta.

Ryhmä kokoontuu Nokialla

Coaching-ryhmät kokoontuvat kahden viikon välein 1,5 tuntia kerrallaan, yhteensä 6 ohjauskertaa. Ryhmässä on 5 henkilöä. Tapaamiset pidetään Nokialla tai tilanteen niin vaatiessa tai ryhmän niin toivoessa mahdollisuus myös etäyhteydellä.

Ryhmä aloittaa  Nokialla 7.10.2020 klo 9-11.00 (sis.orientaation). Paikkana on kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Härkitie 6, neuvotteluhuone Frans, 3. kerros. Jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kesken yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan

Luotaimen yrittäjien coaching-ryhmiä tuottavat liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiset, jotka ovat taustaltaan myös itse yrittäjiä, koulutettuja liiketoiminta-osaajia, coacheja ja johdon työnohjaajia.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu  osallistujaksi coaching-ryhmään:

Marjo Rönkä, Luotain Consulting Oy,  marjo.ronka@luotain.net, p. 045 6199096 tai

Jari Myllymaki, Ensimetri, jari.myllymaki@ensimetri.fi, p. 044 7358220

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024