Skip to content

Nokialla tarjolla maksutonta pienryhmä-coachingia alkaville yrittäjille

Luotain tarjoaa yhdessä Ensimetrin kanssa maksutonta pienryhmävalmennusta ensimmäistä tilikauttaan toimiville yrittäjille. Coachingissa saat tukea yrittäjänä toimimiseen sekä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Coaching-ryhmät kokoontuvat kahden viikon välein, yhteensä 6 kertaa. Lähde mukaan hakemaan tukea yrittäjänurallesi!
Kokouspöydän äärellä on aikuisia tekemässä ryhmätyötä.

Ohjaus on maksutonta

Luotain tarjoaa yhdessä Ensimetrin kanssa maksutonta pienryhmävalmennusta ensimmäistä tilikauttaan toimiville yrittäjille. Valmennuksessa saat tukea yrittäjänä toimimiseen sekä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Coach auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja onnistumaan yrittäjäurallasi. Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita  liketoimintaasi, tukea ja kannustusta.

Ryhmä kokoontuu Nokialla

Coaching-ryhmät kokoontuvat kahden viikon välein 1,5 tuntia kerrallaan, yhteensä 6 ohjauskertaa. Ryhmässä on 5 henkilöä. Tapaamiset pidetään Nokialla tai tilanteen niin vaatiessa tai ryhmän niin toivoessa mahdollisuus myös etäyhteydellä.

Ryhmä aloittaa  Nokialla 7.10.2020 klo 9-11.00 (sis.orientaation). Paikkana on kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Härkitie 6, neuvotteluhuone Frans, 3. kerros. Jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kesken yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan

Luotaimen yrittäjien coaching-ryhmiä tuottavat liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiset, jotka ovat taustaltaan myös itse yrittäjiä, koulutettuja liiketoiminta-osaajia, coacheja ja johdon työnohjaajia.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu  osallistujaksi coaching-ryhmään:

Marjo Rönkä, Luotain Consulting Oy,  marjo.ronka@luotain.net, p. 045 6199096 tai

Jari Myllymaki, Ensimetri, jari.myllymaki@ensimetri.fi, p. 044 7358220

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022