Skip to content

Nokialla tarjolla maksutonta pienryhmä-coachingia alkaville yrittäjille

Luotain tarjoaa yhdessä Ensimetrin kanssa maksutonta pienryhmävalmennusta ensimmäistä tilikauttaan toimiville yrittäjille. Coachingissa saat tukea yrittäjänä toimimiseen sekä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Coaching-ryhmät kokoontuvat kahden viikon välein, yhteensä 6 kertaa. Lähde mukaan hakemaan tukea yrittäjänurallesi!
Kokouspöydän äärellä on aikuisia tekemässä ryhmätyötä.

Ohjaus on maksutonta

Luotain tarjoaa yhdessä Ensimetrin kanssa maksutonta pienryhmävalmennusta ensimmäistä tilikauttaan toimiville yrittäjille. Valmennuksessa saat tukea yrittäjänä toimimiseen sekä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Coach auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja onnistumaan yrittäjäurallasi. Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita  liketoimintaasi, tukea ja kannustusta.

Ryhmä kokoontuu Nokialla

Coaching-ryhmät kokoontuvat kahden viikon välein 1,5 tuntia kerrallaan, yhteensä 6 ohjauskertaa. Ryhmässä on 5 henkilöä. Tapaamiset pidetään Nokialla tai tilanteen niin vaatiessa tai ryhmän niin toivoessa mahdollisuus myös etäyhteydellä.

Ryhmä aloittaa  Nokialla 7.10.2020 klo 9-11.00 (sis.orientaation). Paikkana on kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Härkitie 6, neuvotteluhuone Frans, 3. kerros. Jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kesken yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan

Luotaimen yrittäjien coaching-ryhmiä tuottavat liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiset, jotka ovat taustaltaan myös itse yrittäjiä, koulutettuja liiketoiminta-osaajia, coacheja ja johdon työnohjaajia.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu  osallistujaksi coaching-ryhmään:

Marjo Rönkä, Luotain Consulting Oy,  marjo.ronka@luotain.net, p. 045 6199096 tai

Jari Myllymaki, Ensimetri, jari.myllymaki@ensimetri.fi, p. 044 7358220

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023