Skip to content

Positiivisen koronatestin jälkeinen sairausloma

Lääkärintodistusten hakeminen Nokian kaupungin vastaanottopalveluista on viime aikoina lisääntynyt merkittävästi ja kuormittaa ruuhkautunutta palveluamme. Toivomme joustoa työnantajilta sairausloman myöntämiseen esimiehen luvalla ilman lääkärintodistusta etenkin, jos todistuksen saaminen työterveyshuollon kautta ei ole mahdollista.
Nainen pitää kuumemittaria kädessään.

Pirkanmaalla on luovuttu positiivisen koronatestituloksen jälkeisestä eristykseen
asettamisesta. Myös laboratoriovarmisteisista koronatesteistä on hyvin pitkälti
luovuttu ja enää vain tietyt erityisryhmät ohjataan laboratoriotestiin. Muut
ohjeistetaan tekemään kotitesti.

Positiivisen tuloksen joko kotitestistä tai laboratoriotestistä saaneiden tulee jäädä pois
töistä viideksi päiväksi oireiden alkamisesta lukien. Tämä aika on tavanomaista
sairauslomaa.

Vetoamme työnantajiin, jotta näissä tilanteissa työnantajat myöntäisivät tarvittavan sairausloman esimiehen luvalla ilman lääkärintodistusta, ellei todistuksen saaminen työterveyshuollon kautta ole mahdollista. Näiden todistusten hakeminen Nokian kaupungin vastaanottopalveluista on viime aikoina lisääntynyt merkittävästi ja
kuormittaa tarpeettomasti muutenkin ruuhkautunutta palveluamme.

Nokialla 28.1.2022

Minna Luoto
terveyspalveluiden johtaja
puh. 044 486 1081
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022