Skip to content

Positiivisen koronatestin jälkeinen sairausloma

Lääkärintodistusten hakeminen Nokian kaupungin vastaanottopalveluista on viime aikoina lisääntynyt merkittävästi ja kuormittaa ruuhkautunutta palveluamme. Toivomme joustoa työnantajilta sairausloman myöntämiseen esimiehen luvalla ilman lääkärintodistusta etenkin, jos todistuksen saaminen työterveyshuollon kautta ei ole mahdollista.
Nainen pitää kuumemittaria kädessään.

Pirkanmaalla on luovuttu positiivisen koronatestituloksen jälkeisestä eristykseen
asettamisesta. Myös laboratoriovarmisteisista koronatesteistä on hyvin pitkälti
luovuttu ja enää vain tietyt erityisryhmät ohjataan laboratoriotestiin. Muut
ohjeistetaan tekemään kotitesti.

Positiivisen tuloksen joko kotitestistä tai laboratoriotestistä saaneiden tulee jäädä pois
töistä viideksi päiväksi oireiden alkamisesta lukien. Tämä aika on tavanomaista
sairauslomaa.

Vetoamme työnantajiin, jotta näissä tilanteissa työnantajat myöntäisivät tarvittavan sairausloman esimiehen luvalla ilman lääkärintodistusta, ellei todistuksen saaminen työterveyshuollon kautta ole mahdollista. Näiden todistusten hakeminen Nokian kaupungin vastaanottopalveluista on viime aikoina lisääntynyt merkittävästi ja
kuormittaa tarpeettomasti muutenkin ruuhkautunutta palveluamme.

Nokialla 28.1.2022

Minna Luoto
terveyspalveluiden johtaja
puh. 044 486 1081
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022