Skip to content

Sinustako kahvilayrittäjä Hinttalaan?

Nokian kaupunki hakee kahvilayrittäjää Hinttalan kotiseutumuseolle. Hinttalan kotiseutumuseon pytinkirakennus vuokrataan kahvilatoimintaa varten yksinoikeudella 1.5.2022 alkaen määräaikaisella sopimuksella kesäksi 2022 + optiot vuosille 2023-2024.
Ilmakuvasta näkyy Hinttalan kotiseutumuseon punaiset rakennukset.

Hinttala on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Talonpoi- kainen pihapiiri sijaitsee alkuperäisellä paikallaan, vanhimmat rakennukset ovat 1800-luvun puolivälistä. Nokian kaupungin kulttuuripalvelut järjestää Hinttalassa pääsääntöisesti kesäisin ja joulun alla tapahtumia ja näyttelyitä yhteistyössä taide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Alueella työskentelee kesäaikaan Nokian kaupungin kesäoppaita, jotka vastaavat mm. opastamisesta museolla ja tapahtumajärjestäjien avustamisesta. Kävijöitä Hinttalassa on ollut viime vuosina keskimäärin 10 000, kesällä 2021 16 000.

Merkittävän osan kokonaisuudesta muodostaa kahvila, johon nyt haetaan yrittäjää.

Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus tulee lähettää Nokian kaupungille 30.11.2021 mennessä. Kahvilassa järjestetään myös näyttötilaisuus ma 8.11.2021 klo 17-18. Kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan saapumisestaan ennakkoon pe 5.11.2021 mennessä osoitteeseen kulttuuri@nokiankaupunki.fi.

Lue tarkemmat tiedot kohteesta sekä hakuohjeet Nokian kaupungin sivuilta ja ole yhteydessä!

Hinttalan tapahtumat ja toiminta:
kulttuurikoordinaattori Pia Keltti p. 040 133 4101, pia.keltti@nokiankaupunki.fi

Hakemusasiat:
vapaa-aikajohtaja Asta Engström p. 040 77 99 068, asta.engstrom@nokiankaupunki.fi

Uutisen kuva: Mikko Ovaska

Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
20.9.2022
Pukumies osoittaa virtuaalista taloa, jossa erivärisiä pylväitä.
Kauhistuttaako energiahinnat? Mitä energiansäästötoimia yrityksesi voisi tehdä? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja jakamaan kokemuksia energiainfoon Nokian Tehdassaareen tiistaina 11.10.2022.
13.9.2022
Yxyxyx-tapahtuman mainoksessa on nais- ja mieshahmot sekä tapahtumatiedot.
Kaipaatko vinkkejä yrityksesi markkinointiin? Miten erottua massasta ja tehdä vaikutus omalla persoonalla tai tuotteella? Yrittäjille ja yritysten edustajille suunnattu Yxyxyx-tapahtuma on tehokas paketti sinulle, joka kaipaat apua verkostoitumiseen ja myyntiin. Tapahtumaan voit varata halutessasi oman messupaikan, kuulet myynnin, markkinoinnin ja esiintymisen ammattilaisia ja kenties osallistut myös pikadeiteille?
30.8.2022
Kiipulan opiskelijat kävelevät koulun pihalla.
Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kouluttamalla erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä takaamme heille tasavertaisemman aseman työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. Meillä opiskelija saa yksilöllistä, laaja-alaista ja monipuolista tukea opintoihin, päivittäiseen arkielämään ja työllistymiseen.
22.8.2022