Skip to content

Yrittäjän päivän etkot 4.9.2024 Nokialla

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjän päivän etkot on tapahtuma yrittäjille, yritysten ja sidosryhmien edustajille. Tule viettämään Yrittäjän päivää edeltävä ilta 4.9.2024 hyvästä ohjelmasta nauttien sekä muihin yrittäjiin verkostoituen. Tapahtumapaikkana on Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-sali (Härkitie 6, Nokia).

Illan esiintyjinä loistaa Atlantin yli ja takaisin soutanut entinen palomies Jari ”Jallu” Saario sekä supersuositun Mars vs. Venus? -parisuhdekomedian koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Tapahtuman juontaa iskelmäartisti & vuoden 2004 tangokuningatar Johanna Debreczeni.

Jari Saario johdattaa kuulijat omakohtaisten tarinoiden kautta tavoitteiden saavuttamisen, motivaation ja itsensä johtamisen teemoihin. Hän rohkaisee kuulijoita tavoittelemaan omia unelmiaan, eikä pelkää jakaa myös omia haasteitaan ja vastoinkäymisiään. Jarin puheet ovat tunnettuja syvällisyydestä sekä intohimosta ja hän kietoo yhteen omat kokemuksensa, elämänohjeensa ja huumorinsa tavalla, joka tekee kuulijaansa vaikutuksen. Jari tuo esiin suomalaisen sisun ja rohkaisee kuulijaa kulkemaan määrätietoisesti kohti omia tavoitteita.

Koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni vetävät Mars vs. Venus? -parisuhdekomedian yrittäjyystwistillä. Tässä hulvattomassa stand up -esityksessä käsitellään uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita. Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Riku Suokas on stand up -komiikan pioneereja Suomessa. Teatterin lisäksi hän on työskennellyt menestyksekkäästi elokuva- ja TV-tuotannoissa. Johanna Tohni on entuudestaan tuttu esityksistä Mars vs. Venus? sekä Pop Fiction.  Hän on esittänyt stand upia ympäri Suomen sekä esiintynyt Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Illan aikataulu

  • klo 17.30 Ovet avoinna
  • klo 18 Alkutervehdys Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen ja Nokian Yrittäjien pj Petri Tannermaa
  • klo 18.15 Valtamerisoutaja, puhuja Jari Saario
  • klo 19 Iltapalaa tarjolla
  • klo 20 Stand up -koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni
  • klo 22 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki, Nokian Yrittäjät ry ja Aito Säästöpankki. Sitovat ilmoittautumiset lomakkeen kautta ma 2.9.2024 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024