Skip to content

Yrittäjien iltapäiväkahvit Yrittäjäkadulla

Tehdään yhdessä piipahdus Yrittäjäkadulle! Pääsemme makoisille iltapäiväkahveille Hyvän Tuulen Lounaskahvilaan sekä kuulemme mm. NT-Box Oy:n ja Kalakaapu Oy:n toiminnasta. Ilmoittaudu mukaan torstaina 24.3. pidettävään tapaamiseen!
Talvinen näkymä lounaskahvilan kulmasta, jossa on kahvilan terassi.

Kokoontumisrajoitukset ovat viimein hellittäneet ja pääsemme yhdessä nauttimaan Nokian kaupungin ja Nokian yrittäjien järjestämistä iltapäiväkahveista. Aluksi kokoonnumme Hyvän Tuulen Lounaskahvilaan (Yrittäjäkatu 24) kahvikupposen äärelle klo 14.

Kahvilasta suuntaamme kalastusvälineiden pariin ja vierailemme kalastuksen erikoisliikkeessä, Kalakaapu Oy:ssa (Yrittäjäkatu 11). Kalakaavusta saa kaiken kalastukseen tarvittavan asiantuntevasti. Kalastuksesta siirrymme NT-Box Oy:n tiloihin (Alinenkatu 35). Laukkumyymälän lisäksi pääsemme kurkistamaan myös tehtaan puolella laukun valmistukseen.

Lopuksi kuulemme, mitä kaikkea muuta kivaa on suunnitteilla yrittäjille kevät- ja kesäkaudelle Nokian yrittäjien ja Nokian kaupungin toimesta. Nokian Yrittäjien toimistolla (Yrittäjäkatu 11, 2. krs) kuulemme napakat ajankohtaisinfot mm. messuista, pääsiäistorista ja Taste of Nokiasta. Halukkaat voivat jäädä vielä verkostoitumaan ja ideoimaan lisää!

Ohjelma

Torstai 24.3.

Klo 14 Kahvit Hyvän Tuulen Lounaskahvilassa (Yrittäjäkatu 24)

Klo 14.30 Kalakaapu Oy (Yrittäjäkatu 11)

Klo 15.15 NT-Box Oy (Alinenkatu 35)

Klo 15.45 Ajankohtaisinfo Nokian Yrittäjien toimistolla (Yrittäjäkatu 11, 2. krs)

 

Ilmoittaudu mukaan 22.3. mennessä lomakkeen kautta!

Lisätietoja Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.
2.6.2023
Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!
24.4.2023
Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!
5.4.2023
Tervetuloa mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa käsittelevään seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30-20. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestintä- ja markkinointikanavana sekä annetaan käytännön vinkkejä tulokselliseen tapahtumajärjestämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.
3.4.2023