Skip to content

Yrittäjien iltapäiväkahvit Yrittäjäkadulla

Tehdään yhdessä piipahdus Yrittäjäkadulle! Pääsemme makoisille iltapäiväkahveille Hyvän Tuulen Lounaskahvilaan sekä kuulemme mm. NT-Box Oy:n ja Kalakaapu Oy:n toiminnasta. Ilmoittaudu mukaan torstaina 24.3. pidettävään tapaamiseen!
Talvinen näkymä lounaskahvilan kulmasta, jossa on kahvilan terassi.

Kokoontumisrajoitukset ovat viimein hellittäneet ja pääsemme yhdessä nauttimaan Nokian kaupungin ja Nokian yrittäjien järjestämistä iltapäiväkahveista. Aluksi kokoonnumme Hyvän Tuulen Lounaskahvilaan (Yrittäjäkatu 24) kahvikupposen äärelle klo 14.

Kahvilasta suuntaamme kalastusvälineiden pariin ja vierailemme kalastuksen erikoisliikkeessä, Kalakaapu Oy:ssa (Yrittäjäkatu 11). Kalakaavusta saa kaiken kalastukseen tarvittavan asiantuntevasti. Kalastuksesta siirrymme NT-Box Oy:n tiloihin (Alinenkatu 35). Laukkumyymälän lisäksi pääsemme kurkistamaan myös tehtaan puolella laukun valmistukseen.

Lopuksi kuulemme, mitä kaikkea muuta kivaa on suunnitteilla yrittäjille kevät- ja kesäkaudelle Nokian yrittäjien ja Nokian kaupungin toimesta. Nokian Yrittäjien toimistolla (Yrittäjäkatu 11, 2. krs) kuulemme napakat ajankohtaisinfot mm. messuista, pääsiäistorista ja Taste of Nokiasta. Halukkaat voivat jäädä vielä verkostoitumaan ja ideoimaan lisää!

Ohjelma

Torstai 24.3.

Klo 14 Kahvit Hyvän Tuulen Lounaskahvilassa (Yrittäjäkatu 24)

Klo 14.30 Kalakaapu Oy (Yrittäjäkatu 11)

Klo 15.15 NT-Box Oy (Alinenkatu 35)

Klo 15.45 Ajankohtaisinfo Nokian Yrittäjien toimistolla (Yrittäjäkatu 11, 2. krs)

 

Ilmoittaudu mukaan 22.3. mennessä lomakkeen kautta!

Lisätietoja Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022
Paljon käsiä peukut pystyssä.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit Nokian kartanon kokouskeskuksessa ke 1.6.2022 klo 14 alkaen. Tule mukaan!
27.4.2022