Skip to content

Yrittäjien iltapäiväkahvit Yrittäjäkadulla

Tehdään yhdessä piipahdus Yrittäjäkadulle! Pääsemme makoisille iltapäiväkahveille Hyvän Tuulen Lounaskahvilaan sekä kuulemme mm. NT-Box Oy:n ja Kalakaapu Oy:n toiminnasta. Ilmoittaudu mukaan torstaina 24.3. pidettävään tapaamiseen!
Talvinen näkymä lounaskahvilan kulmasta, jossa on kahvilan terassi.

Kokoontumisrajoitukset ovat viimein hellittäneet ja pääsemme yhdessä nauttimaan Nokian kaupungin ja Nokian yrittäjien järjestämistä iltapäiväkahveista. Aluksi kokoonnumme Hyvän Tuulen Lounaskahvilaan (Yrittäjäkatu 24) kahvikupposen äärelle klo 14.

Kahvilasta suuntaamme kalastusvälineiden pariin ja vierailemme kalastuksen erikoisliikkeessä, Kalakaapu Oy:ssa (Yrittäjäkatu 11). Kalakaavusta saa kaiken kalastukseen tarvittavan asiantuntevasti. Kalastuksesta siirrymme NT-Box Oy:n tiloihin (Alinenkatu 35). Laukkumyymälän lisäksi pääsemme kurkistamaan myös tehtaan puolella laukun valmistukseen.

Lopuksi kuulemme, mitä kaikkea muuta kivaa on suunnitteilla yrittäjille kevät- ja kesäkaudelle Nokian yrittäjien ja Nokian kaupungin toimesta. Nokian Yrittäjien toimistolla (Yrittäjäkatu 11, 2. krs) kuulemme napakat ajankohtaisinfot mm. messuista, pääsiäistorista ja Taste of Nokiasta. Halukkaat voivat jäädä vielä verkostoitumaan ja ideoimaan lisää!

Ohjelma

Torstai 24.3.

Klo 14 Kahvit Hyvän Tuulen Lounaskahvilassa (Yrittäjäkatu 24)

Klo 14.30 Kalakaapu Oy (Yrittäjäkatu 11)

Klo 15.15 NT-Box Oy (Alinenkatu 35)

Klo 15.45 Ajankohtaisinfo Nokian Yrittäjien toimistolla (Yrittäjäkatu 11, 2. krs)

 

Ilmoittaudu mukaan 22.3. mennessä lomakkeen kautta!

Lisätietoja Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 3518210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
20.9.2022
Pukumies osoittaa virtuaalista taloa, jossa erivärisiä pylväitä.
Kauhistuttaako energiahinnat? Mitä energiansäästötoimia yrityksesi voisi tehdä? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja jakamaan kokemuksia energiainfoon Nokian Tehdassaareen tiistaina 11.10.2022.
13.9.2022
Yxyxyx-tapahtuman mainoksessa on nais- ja mieshahmot sekä tapahtumatiedot.
Kaipaatko vinkkejä yrityksesi markkinointiin? Miten erottua massasta ja tehdä vaikutus omalla persoonalla tai tuotteella? Yrittäjille ja yritysten edustajille suunnattu Yxyxyx-tapahtuma on tehokas paketti sinulle, joka kaipaat apua verkostoitumiseen ja myyntiin. Tapahtumaan voit varata halutessasi oman messupaikan, kuulet myynnin, markkinoinnin ja esiintymisen ammattilaisia ja kenties osallistut myös pikadeiteille?
30.8.2022
Kiipulan opiskelijat kävelevät koulun pihalla.
Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kouluttamalla erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä takaamme heille tasavertaisemman aseman työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. Meillä opiskelija saa yksilöllistä, laaja-alaista ja monipuolista tukea opintoihin, päivittäiseen arkielämään ja työllistymiseen.
22.8.2022