Vapaat toimitilat Kolmenkulman ja Kankaantaan alueella

Vasarakatu 8, Kankaantaka

Vuokrataan 104 m2 hallitila edustuskelpoisella toimistotilalla.

Toimistotilassa pieni keittiönurkkaus, jossa varusteena jääkaappi ja mikro. WC-tilassa suihku. Tilassa lisäsäilytykseen parvitila toimistotilan päällä. Hyvä LED-valaistus toimistossa ja hallitilassa ja lisäksi tilaan tulee mukavasti luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta. Hallitilassa ruunsaasti pistorasioita, sekä 1-vaihe että 3-vaihe pistorasioita.

Antennipistorasia ja Cat6-verkko toimistossa ja teknisen tilan välillä. Mahdollisuus hankkia yhtiölle kuituliittymä (ei vielä päätöstä). Halli/toimistotilassa ilmanvaihtokone tuloilmanlämmityksellä.

Tilassa myös sähkövaraus ulkomainosvaloa varten valmiina.Hallin runko ja hallitilojen väliset seinät betonia. Hyvin ääntäeristävä, tukeva ja kestävä rakenne. Piha asfaltoidaan ja aidataan, rakennuksessa yhtiön kameravalvonta. Lämmitys sisältyy vuokrahintaan (vesikiertoinen lattialämmitys)

HUOM! Vuokraajan tulee olla ALV-velvollinen yritys ja
vuokrasumman päälle lisätään alv 24%

Tiedustelut: Jari Törmälä p. 045 870 8686, jari.tormala@sahkotyotormala.fi

Pikkukorventie, Kankaantaka

Myydään liike- ja varastotilaa 550 m2.
Kahdessa osassa oleva halli on toiminut korjaamona, myydään työkaluineen tai ilman. Sisäkorkeus 3,7 – 5 m, kunto tyydyttävä. Tontti 2200 m2.

Tiedustelut:
Jouko Virtanen, puh. 0400 468 839, jt.virtanen@luukku.com


Rounionkatu 120, Kolmenkulma

Vuokralle tarjotaan tuotanto-/varastotilaa 205 m2, sis. sos.tilat + toimisto 65 m2.
Nosto-ovi 2,7 m ja vapaa korkeus 3 m. Sähkö- ja vesi omalla mittarilla.

Tiedustelut:
Mauno Isomäki, puh. 0400 444 595.


Vasarakatu, Kolmenkulma

Kolmenkulman TilaCenter 1 sijaitsee Lehtimäen alueella Vasarakadulla, vain 500 m päässä moottoritiestä. Hallin arvioitu valmistumisaika on vuoden 2018 lopulla. Tilojen myyntihinta on alkaen 1100 € /m². Yhtiölainan osuus on 60 % ja kaupantekohetkellä maksettava käsiraha vain 2 %. Loppusumma maksetaan vasta kohteen valmistuttua. Kolmenkulman TilaCenter 1 rakennetaan omalle tilavalle tontilleen. Tilojen vuokrahinta on alkaen 8€/m²/kk + ALV. Vuokran lisäksi vuokralaisen kustannuksia ovat lämmitys, vesi sekä sähkönkulutus.

Kolmenkulman TilaCenter on ennakkomarkkinoinnissa ja siten joustavasti kustomoitavissa yrityksesi tarpeisiin. Kohde on suunniteltu nykyajan yritysten tarpeet huomioon ottaen ja se rakennetaan kestämään aikaa niin rakennusmateriaalien, julkisivun kuin myös varustelun osalta. Hallista on vapaasti varattavissa erilaisia tilakokonaisuuksia 160m² – 1500m² väliltä. Voit itse vaikuttaa toimisto -ja sosiaalitilojen määrään ja laatuun. Kuvat ja vakiovarusteet löydät: https://tilacenter.fi/kohteet/kolmenkulman-tilacenter-1/

Tiedustelut:
TilaCenter, Miikka Mäntykorpi, puh. 050 368 0777,  info@tilacenter.fi


Vihnuskatu 17 B 16, Kankaantaka

Myydään 35 m² liike-/toimistotila, joka sijaitsee senioritalossa. Tiloihin sopii hyvin esim. kampaamo tai hierontayritys, mutta tila soveltuu myös toimistotilaksi. Huoneistossa pieni keittösyvennys ja tilava wc. Katso tilan esittely: https://www.kiinteistomaailma.fi/kohde/1225393

Tiedustelut:
Kiinteistömaailma, Kari Jääskeläinen, puh. 0500-907 069


Rounionkatu 140, Kolmenkulma

ABC:n tiloissa vapaana 28 m2 ja 173 m2 kokoiset liiketilat. Kolmenkulman ABC sijaitsee 3-tien ja Porintien risteyskohdassa. Paikan ohittaa 37 000 autoa vuorokaudessa. Vuokraa yrityksellesi vetovoimainen, siisti liiketila Kolmenkulmasta.

Tiedustelut:
Pirkanmaan Osuuskauppa, Isännöitsijä Jyri Keva, puh. 010 767 0063, jyri.keva@sok.fi


Juhansuonkatu 6, Kolmenkulma

Entisen Kodin Terran kiinteistössä vuokrattavaa liiketilaa vapaana noin 4600 m², josta noin 4000 m2 on yli 6 m korkeaa tilaa. Liiketilan vieressä vapaana noin 1800 m2 puutarhakatos. Rakennuksen pohjoispäässä vuokrattavissa noin 4500 m2 lämmittämätöntä korkeaa varastohallia.
Liikekiinteistö sijaitsee 3-tien ja Porintien risteyskohdassa osoitteessa Juhansuonkatu 6, 37150 Nokia. Paikan ohittaa 37 000 autoa vuorokaudessa. Vuokraa yrityksellesi vetovoimainen, siisti liiketila Kolmenkulmasta.

Tiedustelut:
Pirkanmaan Osuuskauppa, Isännöitsijä Jyri Keva, puh. 010 767 0063, jyri.keva@sok.fi


Vihnuskatu 24, Kankaantaka

Liiketila tai toimistotila 120 m2. Asuintalokerroksen pohjakerroksessa katutasossa omalla sisäänäynnillä oleva valoisa ja siisti liike- ja/tai  toimistotila isoilla ikkunoilla. Tilassa wc, keittiö ja suihku

Tiedistelut:
Nokian Vuokrakodit Oy, Timo Jokinen, puh. 050 395 6238, timo.jokinen@nokianvuokrakodit.fi


Juurakkotie 5, Kankaantaka

Halli- ja myymälätilaa 600 m2. Valmistunut 2006 vuoden lopussa. Vuokraus heti. Halli 400 m2, nosto-oven korkeus 4,5 m. Hallitilassa toimistohuone, wc, suihku ja keittiö. Myymälätila 150 m2: myymälätilassa toimistohuone, wc, suihku ja keittiö. Toimistotilaa. Sosiaalitiloissa lattialämmitys ja kaikissa tiloissa sähkölämmitys.

Tiedustelut:
Hashemi, puh. 0440 790797, tmimirways@yahoo.com


Rounionkatu 126 – 130, Kolmenkulma

KamiPark Nokian Kolmenkulmassa muodostaa modernin ja vetovoimaisen yrityskeskittymän. Keskeinen sijainti ja hyvät yhteydet. Myydään ja vuokrataan tuotanto- ja toimitiloja 71 – 90 m2.

KamiPark Norppa oy, 71 m². Toimisto/taukotilat, minikeittiö ja wc-pesuhuone parvella. Myydään tai vuokrataan.

KamiPark Norppa oy, 90 m². Toimisto/taukotilat, minikeittiö ja wc-pesuhuone lattiatasolla. Soveltuu esim. työtilaksi, myymälätilaksi tai toimistoksi. Myydään tai vuokrataan.

Kamipark Kuutti oy, 75 m². Kaksi neuvotteluhuonetta, iso ikkuna, heti vapaa. Vuokrataan.

Kamipark Kuutti oy, 90 m². Kaksi neuvotteluhuonetta, joista toinen parvella. Kulmatila, jossa isot ikkunat. Heti vapaa. Vuokrataan.

Kamipark Halli oy, 90 m². Toimisto/taukotilat, minikeittiö ja wc-pesuhuone parvella. Vapautuu 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Myydään tai vuokrataan.

Halliosakkeen rakenne, materiaalit ja perusvarustus:
– Hallin runko ja halliosakkeiden väliset seinät betonia: hyvin ääntä eristävä, tukeva ja kestävä rakenne.
– Käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys: tasainen ja helppo lämmitysmuoto.
– Hallitilan lattiassa teollisuussirote: pitävä ja pölyämätön pinta.
– Hallitilassa lattiakaivo sekä lavuaari ja vesipiste valmiina.
– Voimavirta ja runsaasti valovirtapistorasioita.
– Sähkökäyttöinen laadukas nosto-ovi kaukosäädöllä ja erillinen käyntiovi.
– Toimisto/taukotilat, minikeittiö ja suihkukaapilla varustettu wc-pesuhuone. Osassa em. tilat parvella ja osassa lattiatasossa.
– Perushuonekorkeus n. 5 m.
– Asfaltoitu piha-alue.

Ostajan ja vuokraajan on oltava alv-velvollinen. Tarjolla olevat tilat ja tarkemmat tiedot löydät verkkosivuiltamme.

Tiedustelut:
Nokian KAMI-Rakennus oy, Mika Kaatranen, puh. 0400 736 855, mika(at)kamirakennus.fi, https://www.kamirakennus.fi


Rounionkatu 126, Kolmenkulma

Myydään tai vuokrataan 90 m2 liike-/toimistotila. Betonirakenteinen tila soveltuu niin liike-, toimisto- kuin myymäläkäyttöön. Maalämpö ja lämmitys sisältyy vuokraan. Hyvät yhteydet. Tilassa valmiina kaksi toimistohuonetta (à 8m2) pihatasossa (mahdollisuus tarvittaessa rakentaa noin 18 m2 parvitila esim. neuvottelutilaksi). Tilassa iso  ikkuna (3,5×3,5 m) esteettömällä Rounionkatu -näkymällä. Tilassa on keittiö & wc/suihku pukutila. Öljyn erotuskaivo ja laatoitetut-lattiat, akustiikkalevyt katossa, runsaasti valovirta- sekä voimavirtapistokepaikkoja, TV antenniliittimet ym. Erillinen käyntiovi. Huonekorkeus 5 m. Asfaltoitu piha-alue. Vapaana heti.

Tiedustelut:
Timo Kallio, puh. 0500 831976


Vasarakatu 8, Kolmenkulma

KamiPark Nokian Kolmenkulmassa muodostaa modernin ja vetovoimaisen yrityskeskittymän. Keskeinen sijainti ja hyvät yhteydet. Viimeisin hallihankkeemme on KamiPark Mursu, joka valmistui huhtikuussa 2020. Jos halliosake kiinnostaa sinua, ota yhteyttä.

Myydään ja vuokrataan tuotanto- ja toimitiloja 71 – 90 m2.

KamiPark Mursun rakenne, materiaalit ja perusvarustus
– Hallin runko ja halliosakkeiden väliset seinät betonia.
– Käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys.
– Hallitilassa lattiakaivo. Lisävesipisteet eri tilauksesta.
– Voimavirta ja runsaasti valovirtapistorasioita.
– Sähkökäyttöinen laadukas nosto-ovi kaukosäädöllä ja erillinen käyntiovi.
– Minikeittiö ja wc suihkuvarauksella.
– Tilojen yhdisteleminen mahdollista.
– Perushuonekorkeus n. 5 m.
– Asfaltoitu piha-alue.

Ostajan ja vuokraajan on oltava alv-velvollinen. Tarjolla olevat tilat ja tarkemmat tiedot löydät verkkosivuiltamme.

Tiedustelut:
Nokian KAMI-Rakennus oy, Mika Kaatranen, puh. 0400 736 855, mika(at)kamirakennus.fi, https://www.kamirakennus.fi


Korpikuusentie 4

Vuokrataan betonirakenteinen halliosake 80 m2, kork. 4,2 m. Sähkökäyttöinen nosto-ovi kaukosäädöllä, erillinen sisäänkäyntiovi, master-top lattia, öljynerotuskaivo, voimavirta, vesipiste, laatoitettu WC ja minikeittiö, Lisäksi tilassa on ilmalämpöpumppu, huippuimuri ja asfalttipiha. Vuokra 620 euroa + alv /kk Vuokratakuu 1240 euroa + alv (2 kk), vuokralaisen oltava alv-velvollinen

Tiedustelut:
Seppo Mustamo, p. 0400 235 002, seppo.mustamo@kolumbus.fi

 

 

Ota yhteyttä

Tiina Rinne-Järvensivu
yrityskoordinaattori
050 351 8210
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Ilmoita vapaasta toimitilasta

Verkkolomake