Monipuoliset palvelut aloittaville ja toimiville yrityksille

Nokian kaupungin elinkeinopalvelut tarjoavat elinkeinoelämän kehityspalveluita yrittäjyydestä kiinnostuneille, yrityksen perustamista suunnitteleville ja yritystoimintaansa kehittäville. Ensisijaisesti tarjoamme yritysneuvontapalveluja, jotka auttavat yrittäjiä muun muassa yrityksen perustamisessa, rahoitus- ja kansainvälistymisasioissa sekä yritysostotilanteessa. Ketterän asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme platform-palveluita, jotka mahdollistavat helpon sijoittumisen yritysalueillemme.

Tukea aloittaville yrityksille

Yrityksen perustaminen on iso päätös. Aloittavan yrittäjän päässä sinkoilee paljon kysymyksiä, joiden selvittämiseen tarvitaan usein apua. Yrityksen perustamisneuvonnassa saat apua muun muassa yritysidean toimivuuden arvioinnissa, liiketoimintasuunnitelman teossa ja alkavan yrityksen rahoitusvaihtoehtojen suunnittelussa.

Lue lisää

Kaupunki toimivien yritysten tiiviinä kumppanina

Toimiville yrityksille on tarjolla runsaasti palveluja niin seudullisesti kuin valtakunnallisesti. Yritystoiminnan eri vaiheissa voi hyödyntää esimerkiksi palvelujamme rahoitukseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, verkostoihin ja koulutukseen liittyen.

Lue lisää

Tukipalvelut yrityksille

Erilaisia tukipalveluja yrityksille tarjoavat Leader-ryhmä Kantri ry, Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit. Tukipalvelut auttavat yrittäjää muun muassa maaseudun kehittämiseen liittyvässä rahoituksessa ja taloudellisissa haasteissa.

Lue lisää

Työllisyyspalvelut työnantajille

Nokian kaupunki edistää kaupungin työllisyyttä ja auttaa alueen työnantajia työllistämisessä. Kaupunki kannustaa myös yrityksiä palkkaamaan nuoria kesätyöntekijöiksi tarjoamalla työnantajille kesätyöseteliä.

Lue lisää