Autamme työnantajia työllistämisessä

Nokian kaupungin työllisyyspalvelut tuottaa kunnan järjestämisvastuulla olevia palveluja sekä työnhakijoille että työnantajille. Henkilöasiakkaille tarjolla on asiakaslähtöisiä työllistymistä edistäviä palveluja, jotka on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Työttömiä työnhakijoita palvellaan työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Nokian kaupungin työllisyyspalvelut tekee lisäksi yhteistyötä monialaista tukea tarvitsevien asiakkaiden työllistymiseen liittyen TE palveluiden, Kelan, koulutuksenjärjestäjien ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa (TYP). Yritysasiakkaille on tarjolla tukea rekrytointiin, työllisyyspalvelut ovat mukana luomassa uusia työpaikkoja sekä tekemässä yritykset tietoisiksi tekijöistä.

Kesätyöseteli työnantajalle

Nokian kaupunki kannustaa paikkakunnan yrityksiä palkkaamaan vuonna 2001-2005 syntyneitä nuoria kesätyöntekijöiksi tarjoamalla työnantajille kesätyöseteliä. Kesätyösetelin arvo on 400 euroa ja hakuaika alkaa 16.3.2020. Kesätyöseteleitä myönnetään 125 kappaletta hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Kesätyöseteli voidaan maksaa paikkakunnan yrityksille ja yhdistyksille. Sitä ei kuitenkaan voida käyttää seurakunnan ja kuntayhtymän kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Yksi työnantaja voi työllistää kaksi nuorta kesätyöseteliä käyttäen.

Nuorten kesätyösetelihakemus tehdään hakemuslomakkeella, jonka allekirjoittavat sekä työllistettävä nuori että työllistävä yritys tai yhdistys. Tuen myöntämisestä päättää elinkeinojohtaja.

Kesätyösetelihakemus toimitetaan Nokian kaupungille ja tuen maksatus haetaan tilityslomakkeella 30.10.2019 mennessä. Tarkemmat tiedot ja hakulomakkeet Nokian kaupungin verkkosivustolla.

Palvelemme

Nansotalo, Tanhuankatu 2, 37100 Nokia
2 krs. sekä katutaso, jonne käynti junaradan puoleisesta ulko-ovesta.

puh. 040 133 4773
tyollisyyspalvelut@nokiankaupunki.fi


Ota yhteyttä

Marita Leppämäki
työllisyyspalveluiden päällikkö, työllisyyspalvelut
040 133 4432
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Koivuoja Hannele
työhönvalmennuksen koordinaattori (sijainen)
työllisyyspalvelut
040 133 4464
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi