Yritystarinoita kasvavasta kaupungista

Nokialla toimii yli 1 700 yritystä. Kaupunki tarjoaa erinomaiset edellytykset yrityksille kasvaa ja kehittyä. Jokaisella yrityksellä on oma mielenkiintoinen tarinansa, joka puhaltaa nostetta kaikille nokialaisille yrittäjille. Luodaan yhdessä inspiroivia yritystarinoita!

AGCO Power

AGCO Power on Nokian Linnavuoressa toimiva dieselmoottoritehdas, jonka juuret ulottuvat 1940-luvun alkuun. Yrityksen valmistamat moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa.

Ecolan Oy

Kiertotalouden edelläkävijä on keskittynyt tukemaan tuotteillaan kestävää kasvua ja kehitystä.

Honkaniemen tila

Honkaniemen tilalla Pinsiössä viljellään nurmea ja kasvatetaan ylämaankarjaa.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, jonka intohimona on tuottaa helppoja, puhtaita ratkaisuita taloihin, tapahtumiin ja työmaille.

Molok Oy

Molok Oy kehitti 1990-luvun alussa syväkeräys-järjestelmän, jossa Molok-jäteastiat sijoitetaan osittain maan alle. Nyt kansainvälinen yritys toimittaa tuotteitaan 40 maahan.

Nokian Sähkötalo Oy

Nokian Sähkotalo Oy on yksi Suomen suurimmista valaisinliikkeistä, jonka valikoimista löytyvät tuhannet valaisinvaihtoehdot sisä- ja ulkokäyttöön sekä kosteisiin tiloihin. Liikkeen valikoimasta löytyy myös sähkötarvikkeita rakentajille ja remontoijille.

Papu Design Oy

Pienestä pavunvarresta on kasvanut kansainvälistä kasvua hakeva yritys, jonka vastuullisesti valmistetut vaatteet tunnetaan jo Atlantin takana.

Purso Oy

Perheyhtiö on viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana.

SK Laiteasennus Oy

Kiinteistöjen lämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden huolto sekä erikoisrakennusurakointia tinkimättömällä jäljellä.

Sokru Oy

Sokru suunnittelutoimisto, joka keskittyy kuvitukseen, kuoseihin ja graafiseen suunnitteluun.