Skip to content

AI-heräämö Nokialla, hyppää mukaan muutokseen!

Tekoäly ja koneoppiminen muuttavat liiketoimintaa. Miten yrityksesi voi hypätä mukaan muutokseen? Tule mukaan yrittäjille suunnattuun tilaisuuteen 4.3. ja kuulet, voisiko tekoäly ja koneoppiminen sopia sinun yrityksellesi.
Mies tekee merkintöjä kynällä laser-janalle.

AI-heräämö keskiviikkona 4. maaliskuuta klo 9-12 Nokialla! Paikka Nokeval Oy, Rounionkatu 107, 37150 Nokia.

Yrityksille suunnatussa tilaisuudessa kerrotaan:
• Mitä koneoppiminen on ja miten yritykset ovat hyödyntäneet sitä käytännössä?
• Miten voi arvioida tekoäly- ja koneoppimisen sopivuutta omalle yrityksellesi?
• Mistä voi aloittaa dataan perustuvien tuotteiden, tuoteominaisuuksien tai palvelujen kehittämisen?
• Mistä löytyy osaajia? Mistä saa koulutusta?
• Voiko yrityksesi saada julkista rahoitusta? Voiko se osallistua ryhmähankkeisiin?

Katsotaan yrityksesi tilanne ja kartoitetaan etenemisvaihtoehdot! Lisäksi tarjolla on tietoa Tampereen seudun ja Pirkanmaan AI-aktiviteeteista ja tapahtumista.

Ilmoittautumislinkki tilaisuuteen.
Tapahtuman FB-sivut

Yhteystiedot:
Projektipäällikkö TkT Arto Peltomaa, p. 040 551 1434
e-mail arto.peltomaa@dimecc.com
Lisätietoa: https://www.dimecc.com/dimecc-services/ai-heraamo/

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024