Skip to content

AI-heräämö Nokialla, hyppää mukaan muutokseen!

Tekoäly ja koneoppiminen muuttavat liiketoimintaa. Miten yrityksesi voi hypätä mukaan muutokseen? Tule mukaan yrittäjille suunnattuun tilaisuuteen 4.3. ja kuulet, voisiko tekoäly ja koneoppiminen sopia sinun yrityksellesi.
Mies tekee merkintöjä kynällä laser-janalle.

AI-heräämö keskiviikkona 4. maaliskuuta klo 9-12 Nokialla! Paikka Nokeval Oy, Rounionkatu 107, 37150 Nokia.

Yrityksille suunnatussa tilaisuudessa kerrotaan:
• Mitä koneoppiminen on ja miten yritykset ovat hyödyntäneet sitä käytännössä?
• Miten voi arvioida tekoäly- ja koneoppimisen sopivuutta omalle yrityksellesi?
• Mistä voi aloittaa dataan perustuvien tuotteiden, tuoteominaisuuksien tai palvelujen kehittämisen?
• Mistä löytyy osaajia? Mistä saa koulutusta?
• Voiko yrityksesi saada julkista rahoitusta? Voiko se osallistua ryhmähankkeisiin?

Katsotaan yrityksesi tilanne ja kartoitetaan etenemisvaihtoehdot! Lisäksi tarjolla on tietoa Tampereen seudun ja Pirkanmaan AI-aktiviteeteista ja tapahtumista.

Ilmoittautumislinkki tilaisuuteen.
Tapahtuman FB-sivut

Yhteystiedot:
Projektipäällikkö TkT Arto Peltomaa, p. 040 551 1434
e-mail arto.peltomaa@dimecc.com
Lisätietoa: https://www.dimecc.com/dimecc-services/ai-heraamo/

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022