Skip to content

AUTAMME TYÖNANTAJIA TYÖLLISTÄMISESSÄ

Nokian kaupungin työllisyyspalvelut tekee lisäksi yhteistyötä monialaista tukea tarvitsevien asiakkaiden työllistymiseen liittyen TE-palveluiden, Kelan, koulutuksenjärjestäjien sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa (TYP). Yritysasiakkaille on tarjolla tukea rekrytointiin. Työllisyyspalvelut ovat mukana luomassa uusia työpaikkoja sekä tekemässä yritykset tietoisiksi tekijöistä.

Kesätyöseteli työnantajalle

Nokian kaupunki kannustaa paikkakunnan yrityksiä palkkaamaan vuonna 2001-2005 syntyneitä nuoria kesätyöntekijöiksi tarjoamalla työnantajille kesätyöseteliä. Kesätyösetelin arvo on 400 euroa ja hakuaika alkoi 16.3.2020. Kesätyöseteleitä myönnetään 125 kappaletta hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Kesätyöseteli voidaan maksaa paikkakunnan yrityksille ja yhdistyksille. Sitä ei kuitenkaan voida käyttää seurakunnan ja kuntayhtymän kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Yksi työnantaja voi työllistää kaksi nuorta kesätyöseteliä käyttäen.

Nuorten kesätyösetelihakemus tehdään hakemuslomakkeella, jonka allekirjoittavat sekä työllistettävä nuori että työllistävä yritys tai yhdistys.

Kesätyösetelihakemus toimitetaan Nokian kaupungille ja tuen maksatus haetaan tilityslomakkeella. Tarkemmat tiedot ja hakulomakkeet Nokian kaupungin verkkosivustolla.

Palvelemme

Nansotalo, Tanhuankatu 2, 37100 Nokia
2 krs. sekä katutaso, jonne käynti junaradanpuoleisesta ulko-ovesta.

p. 040 133 4773
tyollisyyspalvelut@nokiankaupunki.fi


Ota yhteyttä:

Marita Leppämäki
työllisyyspalveluiden päällikkö, työllisyyspalvelut
p. 040 133 4432
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Hannele Koivuoja
työhönvalmennuksen koordinaattori, työllisyyspalvelut
p. 040 133 4464
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi