Skip to content

Ajankohtaiskatsaus kaupungin kehityshankkeisiin ke 23.6.2021

Nokian kaupunki kasvaa ja kehittyy hyvällä vauhdilla. Tule kuulemaan Nokian kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Mikko Niemisen katsaus nykyisiin ja tuleviin kehityshankkeisiin. Sään salliessa luvassa on myös kaupunkikävely keskustassa kehityskohteisiin tutustuen.
Nokian kaupungin keskusta, jossa etualalla kirjasto- ja kulttuuritalo Virta.

Yrittäjille ja yritysten edustajille suunnattu aamukahvitilaisuus järjestetään keskiviikkona 23.6.2021 klo 8-10 kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Hiomo-salissa. Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen esittelee kaupungin kehityskohteita.

Elävä ja elinvoimainen keskusta on yksi Nokian kaupunkistrategian kärkihankkeista, joka osaltaan luo asukkaille ja yrityksille hyvinvointia sekä lisää kaupungin veto- ja pitovoimaa. Nokian keskustavyöhyke uudistuu tällä hetkellä monella tavalla. Keskustavyöhykkeeseen kuuluu kolme, erilaista osakeskustaa: ydinkeskusta eli Välikadun ja Pirkkalaistorin alue, Yrittäjäkadun alue sekä asemanseutu.

Esityksen ja aamukahvien jälkeen käymme tutustumassa keskustan kehittyviin kohteisiin kävellen, sään niin salliessa. Ilmoittautumiset (ja mahdolliset erityisruokavaliot) sähköpostilla to 17.6.2021 mennessä osoitteeseen paivi@siison.fi. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry. Uutisen kuva Mikko Ovaska.

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024