Skip to content

Business Nokian toimitilapalvelu auttaa maksutta

Nokialta toimitiloja etsivälle yritykselle hyvänä apuna on toimitilapalvelu Business Nokian verkkosivuilla. Nokian kaupunki ylläpitää maksutta listaa kaupungin alueella vapaana olevista yritystiloista. Toimitilapalvelusta löytyvät niin vapaat liike- ja toimistotilat kuin teollisuus- ja varastotilat. Kohteet on jaoteltu tilatyypin lisäksi myös sijainnin ja kauppatavan mukaan. Lisäksi vuokrattavat tai myytävät tilat on eritelty.
Tyhjä toimistotila, jossa on valkoiset seinät, puunvärinen lattia ja vaaleita toimistokalusteita.

– Hyvä sijainti korostuu toimitiloja etsittäessä. Mikäli liiketilalle on tarvetta, silloin kaupungin ydinkeskusta on ykkösaluetta. Tuotantotiloille hyvät liikenneyhteydet valtateiden varrella ovat yleensä sujuvan logistiikan vuoksi tärkeitä. Sijainnin lisäksi tilojen nykyaikaisuus, energiatehokkuus ja muokattavuus ovat plussaa. Monille on myös tärkeää, että tila soveltuu mahdollisimman pienellä vaivalla yrittäjän omaan liiketoimintaan, kertoo yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu Nokian kaupungilta.

Vaikka uutta toimitilaa rakentuu tasaisesti, näkyy Nokian toimitilakannassa vahvasti teollinen historia. Muun muassa Nokian Portti, Nansotalo, Teollisuusasema ja Tehdassaari henkivät vanhaa aikaa ja luovat kontrastia uudelle rakennuskannalle.

– Kaikki eivät välttämättä halua uusiin, moderneihin tiloihin, vaan myös tilat vanhemmissa kiinteistöissä kiinnostavat. Vanhat tehdaskiinteistöt mahdollistavat usein rouheamman toiminnan kiinteistössä keskusta-alueellakin verrattuna uudempiin tiloihin, joissa säännöt tilojen käytöstä saattavat olla tiukemmat. Etuna vanhoissa tiloissa on myös hinta ja kaupunkilaisille valmiiksi tutut paikat, vinkkaa Rinne-Järvensivu.

Nokialta löytyy monipuolisia tiloja

Toimitilakustannukset ovat yritykselle suuri kustannuserä. Nokialla toimitilojen neliöhinta on suhteellisen edullinen verrattuna esimerkiksi Tampereen hintatasoon.

Nokian keskustan liiketilan hinnalla saattaa saada jonkinlaisen tilan vasta Tampereen laitamilta. Yleinen taloustilanteen kohentuminen ja sitä kautta yritysten tilatarpeiden kasvu vaikuttavat positiivisesti myös Nokian toimitilamarkkinoihin. Business Nokian toimitilapalvelussa onkin tällä hetkellä vapaana tiloja noin kolmestakymmenestä eri kiinteistöstä ja kysyntää on tasaisesti.

– Kehitämme verkkopalveluamme jatkuvasti. Vapaan toimitilan tiedot voi lähettää toimitilapalvelussa verkkolomakkeen kautta tai ne voi tarvittaessa ilmoittaa myös sähköpostitse tai soittamalla. Uutena palveluna lanseeraamme toimitilapalveluun mahdollisuuden ilmoittaa, millaista tilaa yritys on etsimässä, sanoo Rinne-Järvensivu.

Toimitilapalvelun Asiakkaamme etsivät -osiossa kerrotaan, millaiselle tilalle olisi kysyntää, jos sopivaa tilaa ei ole vapaiden toimitilojen listauksesta löytynyt. Etsintäpyynnön voi jättää verkkosivustolle anonyymisti.

Ilmoituksen jättäjän tulee myös muistaa ilmoittaa, jos tila ei ole enää myynnissä tai vuokrattavissa, jotta toimitilapalvelu säilyy ajantasaisena.

Lisätietoja:
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, p. 050 351 8210

Business Nokian toimitilapalvelu

 

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022