Skip to content

Business Tampereen kevään tapahtumia

Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, joka tarjoaa asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen. Business Tampere järjestää ennen kesälomia vielä monta ajankohtaista ja kiinnostavaa tapahtumaa, tähän uutiseen on koottu tapahtumia tiivistetysti. Lopussa mukana myös ekosysteemien tapahtumia, joihin yritykset ovat myös tervetulleita mukaan.

Tapahtumissa mukana myös älykkään palveluohjausalustan määrittelyyn liittyviä työpajoja, joissa mietitään, miten Y-tunnusta voidaan käyttää palvelutarpeen tunnistamisessa ja palveluohjauksessa personoidun palvelukokonaisuuden rakentamiseksi yritykselle.

Business Tampereen loppukevään webinaarit

 • 25.4. Vihreä Siirtymä -sarja: Vastuullinen viestintä (lisätietoja tästä)
 • 9.5. Yrityksen kasvun sparraus-sarja: EU-rahoituksen ajankohtaiskatsaus (lisätietoja tästä)
 • Testialustat tutuiksi -tapahtumasarja: Terveysteknologian testialustat (lisätietoja tästä)

Business Tampereen ekosysteemitapahtumat:

 • 19.4. Älykkäämpi organisaatio -sarja: 19.4. ETAIROS – Tekoäly jännittää organisaatioita – Mikä neuvoksi? (ilmoittaudu) (Tampere AI:n tapahtumat kootusti täältä)
 • 26.4. Hong Kong Health Market Event (lue lisää ja ilmoittaudu) (Terveysteknologian ekosysteemi)
 • 3.5.  OUTLOOK AND OVERVIEW OF OPPORTUNITIES TAIWAN, HONG KONG, AND GREATER BAY AREA (GBA) (lue lisää ja ilmoittaudu)
 • 3.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 1 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 9.5. Turvallisuusalan kongressi mielessä – kutsutaan se Tampereelle! (ilmoittaudu) (Pirkanmaan turvallisuusklusteri)
 • 15.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 2 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 23.5. Pirkanmaan turvallisuusklusterin jäsenvierailu Bitwiselle (ilmoittaudu) HUOM! Tapahtuma on tarkoitettu vain klusterin jäsenille

Save the date – lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin

 • 15.6. Tampere Imaging ecosystem event (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu kuvantamisen ekosysteemiin tästä)
 • 23.6. Tampere SoC cluster networking event June (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu SoC Hubiin tästä)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: Digia (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: CGI (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • DHL Varastologistiikka ja ABB Vaihteet benchmarking -matka (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Valmistavan teollisuuden ekosysteemi)

Muistathan, että löydät seudun tapahtumia löytyy kootusti osoitteesta tapahtumatyrityksille.fi

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024