Skip to content

Business Tampereen kevään tapahtumia

Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, joka tarjoaa asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen. Business Tampere järjestää ennen kesälomia vielä monta ajankohtaista ja kiinnostavaa tapahtumaa, tähän uutiseen on koottu tapahtumia tiivistetysti. Lopussa mukana myös ekosysteemien tapahtumia, joihin yritykset ovat myös tervetulleita mukaan.

Tapahtumissa mukana myös älykkään palveluohjausalustan määrittelyyn liittyviä työpajoja, joissa mietitään, miten Y-tunnusta voidaan käyttää palvelutarpeen tunnistamisessa ja palveluohjauksessa personoidun palvelukokonaisuuden rakentamiseksi yritykselle.

Business Tampereen loppukevään webinaarit

 • 25.4. Vihreä Siirtymä -sarja: Vastuullinen viestintä (lisätietoja tästä)
 • 9.5. Yrityksen kasvun sparraus-sarja: EU-rahoituksen ajankohtaiskatsaus (lisätietoja tästä)
 • Testialustat tutuiksi -tapahtumasarja: Terveysteknologian testialustat (lisätietoja tästä)

Business Tampereen ekosysteemitapahtumat:

 • 19.4. Älykkäämpi organisaatio -sarja: 19.4. ETAIROS – Tekoäly jännittää organisaatioita – Mikä neuvoksi? (ilmoittaudu) (Tampere AI:n tapahtumat kootusti täältä)
 • 26.4. Hong Kong Health Market Event (lue lisää ja ilmoittaudu) (Terveysteknologian ekosysteemi)
 • 3.5.  OUTLOOK AND OVERVIEW OF OPPORTUNITIES TAIWAN, HONG KONG, AND GREATER BAY AREA (GBA) (lue lisää ja ilmoittaudu)
 • 3.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 1 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 9.5. Turvallisuusalan kongressi mielessä – kutsutaan se Tampereelle! (ilmoittaudu) (Pirkanmaan turvallisuusklusteri)
 • 15.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 2 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 23.5. Pirkanmaan turvallisuusklusterin jäsenvierailu Bitwiselle (ilmoittaudu) HUOM! Tapahtuma on tarkoitettu vain klusterin jäsenille

Save the date – lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin

 • 15.6. Tampere Imaging ecosystem event (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu kuvantamisen ekosysteemiin tästä)
 • 23.6. Tampere SoC cluster networking event June (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu SoC Hubiin tästä)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: Digia (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: CGI (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • DHL Varastologistiikka ja ABB Vaihteet benchmarking -matka (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Valmistavan teollisuuden ekosysteemi)

Muistathan, että löydät seudun tapahtumia löytyy kootusti osoitteesta tapahtumatyrityksille.fi

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.
2.6.2023
Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!
24.4.2023
Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!
5.4.2023
Tervetuloa mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa käsittelevään seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30-20. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestintä- ja markkinointikanavana sekä annetaan käytännön vinkkejä tulokselliseen tapahtumajärjestämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.
3.4.2023