Skip to content

Business Tampereen kevään tapahtumia

Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, joka tarjoaa asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen. Business Tampere järjestää ennen kesälomia vielä monta ajankohtaista ja kiinnostavaa tapahtumaa, tähän uutiseen on koottu tapahtumia tiivistetysti. Lopussa mukana myös ekosysteemien tapahtumia, joihin yritykset ovat myös tervetulleita mukaan.

Tapahtumissa mukana myös älykkään palveluohjausalustan määrittelyyn liittyviä työpajoja, joissa mietitään, miten Y-tunnusta voidaan käyttää palvelutarpeen tunnistamisessa ja palveluohjauksessa personoidun palvelukokonaisuuden rakentamiseksi yritykselle.

Business Tampereen loppukevään webinaarit

 • 25.4. Vihreä Siirtymä -sarja: Vastuullinen viestintä (lisätietoja tästä)
 • 9.5. Yrityksen kasvun sparraus-sarja: EU-rahoituksen ajankohtaiskatsaus (lisätietoja tästä)
 • Testialustat tutuiksi -tapahtumasarja: Terveysteknologian testialustat (lisätietoja tästä)

Business Tampereen ekosysteemitapahtumat:

 • 19.4. Älykkäämpi organisaatio -sarja: 19.4. ETAIROS – Tekoäly jännittää organisaatioita – Mikä neuvoksi? (ilmoittaudu) (Tampere AI:n tapahtumat kootusti täältä)
 • 26.4. Hong Kong Health Market Event (lue lisää ja ilmoittaudu) (Terveysteknologian ekosysteemi)
 • 3.5.  OUTLOOK AND OVERVIEW OF OPPORTUNITIES TAIWAN, HONG KONG, AND GREATER BAY AREA (GBA) (lue lisää ja ilmoittaudu)
 • 3.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 1 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 9.5. Turvallisuusalan kongressi mielessä – kutsutaan se Tampereelle! (ilmoittaudu) (Pirkanmaan turvallisuusklusteri)
 • 15.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 2 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 23.5. Pirkanmaan turvallisuusklusterin jäsenvierailu Bitwiselle (ilmoittaudu) HUOM! Tapahtuma on tarkoitettu vain klusterin jäsenille

Save the date – lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin

 • 15.6. Tampere Imaging ecosystem event (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu kuvantamisen ekosysteemiin tästä)
 • 23.6. Tampere SoC cluster networking event June (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu SoC Hubiin tästä)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: Digia (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: CGI (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • DHL Varastologistiikka ja ABB Vaihteet benchmarking -matka (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Valmistavan teollisuuden ekosysteemi)

Muistathan, että löydät seudun tapahtumia löytyy kootusti osoitteesta tapahtumatyrityksille.fi

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024