Skip to content

Business Tampereen kevään tapahtumia

Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, joka tarjoaa asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen. Business Tampere järjestää ennen kesälomia vielä monta ajankohtaista ja kiinnostavaa tapahtumaa, tähän uutiseen on koottu tapahtumia tiivistetysti. Lopussa mukana myös ekosysteemien tapahtumia, joihin yritykset ovat myös tervetulleita mukaan.

Tapahtumissa mukana myös älykkään palveluohjausalustan määrittelyyn liittyviä työpajoja, joissa mietitään, miten Y-tunnusta voidaan käyttää palvelutarpeen tunnistamisessa ja palveluohjauksessa personoidun palvelukokonaisuuden rakentamiseksi yritykselle.

Business Tampereen loppukevään webinaarit

 • 25.4. Vihreä Siirtymä -sarja: Vastuullinen viestintä (lisätietoja tästä)
 • 9.5. Yrityksen kasvun sparraus-sarja: EU-rahoituksen ajankohtaiskatsaus (lisätietoja tästä)
 • Testialustat tutuiksi -tapahtumasarja: Terveysteknologian testialustat (lisätietoja tästä)

Business Tampereen ekosysteemitapahtumat:

 • 19.4. Älykkäämpi organisaatio -sarja: 19.4. ETAIROS – Tekoäly jännittää organisaatioita – Mikä neuvoksi? (ilmoittaudu) (Tampere AI:n tapahtumat kootusti täältä)
 • 26.4. Hong Kong Health Market Event (lue lisää ja ilmoittaudu) (Terveysteknologian ekosysteemi)
 • 3.5.  OUTLOOK AND OVERVIEW OF OPPORTUNITIES TAIWAN, HONG KONG, AND GREATER BAY AREA (GBA) (lue lisää ja ilmoittaudu)
 • 3.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 1 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 9.5. Turvallisuusalan kongressi mielessä – kutsutaan se Tampereelle! (ilmoittaudu) (Pirkanmaan turvallisuusklusteri)
 • 15.5. Älykkään palveluohjausalustan työpaja 2 (lue lisää ja ilmoittaudu) (Lippulaiva 1 -hanke / Tampere AI ekosysteemi)
 • 23.5. Pirkanmaan turvallisuusklusterin jäsenvierailu Bitwiselle (ilmoittaudu) HUOM! Tapahtuma on tarkoitettu vain klusterin jäsenille

Save the date – lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin

 • 15.6. Tampere Imaging ecosystem event (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu kuvantamisen ekosysteemiin tästä)
 • 23.6. Tampere SoC cluster networking event June (Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin) (tutustu SoC Hubiin tästä)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: Digia (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • Älykkäämpi organisaatio -sarja: CGI (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Tampere AI ekosysteemi)
 • DHL Varastologistiikka ja ABB Vaihteet benchmarking -matka (tarkemmat tiedot tulossa pian) (Valmistavan teollisuuden ekosysteemi)

Muistathan, että löydät seudun tapahtumia löytyy kootusti osoitteesta tapahtumatyrityksille.fi

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023