Skip to content

Buustia myyntiin 22.5.2024

Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!

Myynti on olennainen osa yrityksen ja yrittäjän elämää. Mikäli koet kaipaavasi vinkkejä myynnin kehittämisessä, tulepa mukaan kuulemaan myyntikouluttaja Petri Fagerströmiä, jonka elämäntavoitteena on auttaa myyjiä maailmanlaajuisesti tekemään enemmän kauppaa sekä saavuttamaan omat unelmansa. Petrillä on parinkymmenen vuoden kokemus yrittäjien ja myyntijohtajien kouluttamisesta.

Petri Fagerström kertoo referenssien hyödyistä uusasiakashankinnassa. Hän on ollut referenssien osoittamalla tiellä kauppaa tehden usean vuoden ajan ja samalla kehittänyt yksinkertaisen referenssijärjestelmän, joka mullistaa jokaisen sitä käyttävän myyjän tuloksen. Petrille myyntityö on intohimon asia, tule kuulolle ja tartuta into omaan myyntityöhösi!

Tervetuloa Nokian Taidetalolle 22.5. klo 9 – 10, ovet avoinna jo 8.30 alkaen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen verkkolomakkeen kautta 20.5. mennessä.

Lisätietoja puhujasta Petri Fagerström

 

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024