Skip to content

Epassilla yrityksesi palvelut näkyviksi

Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.

Nokian kaupunki palkitsee henkilöstöään Epassin 100 euron lisäsaldolla, ja kannustaa käyttämään saldoa nokialaisten yritysten palveluihin. Nokian kaupungin työntekijät voivat käyttää Epassin saldoa kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluihin. (Huom. Hyvinvointietuuteen kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta sekä ammattitutkinnon suorittaneen palveluntarjoajan jalkahoidot. Esimerkiksi aromaterapia tai kuumakivihieronta eivät ole edun piirissä.)

Ottamalla Epassin käyttöösi annat Epassin käyttäjille mahdollisuuden päästä hyödyntämään juuri sinun yrityksesi palveluja. Jos Epassi on jo käytössäsi, voit laajentaa Epassilla tarjoamiasi palveluja entisestään. Näin yhä useampi uusi asiakas voi kiinnostua yrityksestäsi. Voit lukea lisää Epassista täältä:  ePassi palveluntarjoajalle

Liikunta-alan yritykset voivat lisäksi tarjota kaupungin henkilöstölle palveluistaan alennuksia osana henkilöstön liikuntaohjelmaa. Mikäli olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä henkilöstökoordinaattori Anna Ali-Hokkaan: anna.ali-hokka@nokiankaupunki.fi

Kuva: Kalle Saarinen

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023