Skip to content

Epassilla yrityksesi palvelut näkyviksi

Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.

Nokian kaupunki palkitsee henkilöstöään Epassin 100 euron lisäsaldolla, ja kannustaa käyttämään saldoa nokialaisten yritysten palveluihin. Nokian kaupungin työntekijät voivat käyttää Epassin saldoa kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluihin. (Huom. Hyvinvointietuuteen kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta sekä ammattitutkinnon suorittaneen palveluntarjoajan jalkahoidot. Esimerkiksi aromaterapia tai kuumakivihieronta eivät ole edun piirissä.)

Ottamalla Epassin käyttöösi annat Epassin käyttäjille mahdollisuuden päästä hyödyntämään juuri sinun yrityksesi palveluja. Jos Epassi on jo käytössäsi, voit laajentaa Epassilla tarjoamiasi palveluja entisestään. Näin yhä useampi uusi asiakas voi kiinnostua yrityksestäsi. Voit lukea lisää Epassista täältä:  ePassi palveluntarjoajalle

Liikunta-alan yritykset voivat lisäksi tarjota kaupungin henkilöstölle palveluistaan alennuksia osana henkilöstön liikuntaohjelmaa. Mikäli olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä henkilöstökoordinaattori Anna Ali-Hokkaan: anna.ali-hokka@nokiankaupunki.fi

Kuva: Kalle Saarinen

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024