Skip to content

Epassilla yrityksesi palvelut näkyviksi

Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.

Nokian kaupunki palkitsee henkilöstöään Epassin 100 euron lisäsaldolla, ja kannustaa käyttämään saldoa nokialaisten yritysten palveluihin. Nokian kaupungin työntekijät voivat käyttää Epassin saldoa kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluihin. (Huom. Hyvinvointietuuteen kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta sekä ammattitutkinnon suorittaneen palveluntarjoajan jalkahoidot. Esimerkiksi aromaterapia tai kuumakivihieronta eivät ole edun piirissä.)

Ottamalla Epassin käyttöösi annat Epassin käyttäjille mahdollisuuden päästä hyödyntämään juuri sinun yrityksesi palveluja. Jos Epassi on jo käytössäsi, voit laajentaa Epassilla tarjoamiasi palveluja entisestään. Näin yhä useampi uusi asiakas voi kiinnostua yrityksestäsi. Voit lukea lisää Epassista täältä:  ePassi palveluntarjoajalle

Liikunta-alan yritykset voivat lisäksi tarjota kaupungin henkilöstölle palveluistaan alennuksia osana henkilöstön liikuntaohjelmaa. Mikäli olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä henkilöstökoordinaattori Anna Ali-Hokkaan: anna.ali-hokka@nokiankaupunki.fi

Kuva: Kalle Saarinen

Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
20.9.2022
Pukumies osoittaa virtuaalista taloa, jossa erivärisiä pylväitä.
Kauhistuttaako energiahinnat? Mitä energiansäästötoimia yrityksesi voisi tehdä? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja jakamaan kokemuksia energiainfoon Nokian Tehdassaareen tiistaina 11.10.2022.
13.9.2022
Yxyxyx-tapahtuman mainoksessa on nais- ja mieshahmot sekä tapahtumatiedot.
Kaipaatko vinkkejä yrityksesi markkinointiin? Miten erottua massasta ja tehdä vaikutus omalla persoonalla tai tuotteella? Yrittäjille ja yritysten edustajille suunnattu Yxyxyx-tapahtuma on tehokas paketti sinulle, joka kaipaat apua verkostoitumiseen ja myyntiin. Tapahtumaan voit varata halutessasi oman messupaikan, kuulet myynnin, markkinoinnin ja esiintymisen ammattilaisia ja kenties osallistut myös pikadeiteille?
30.8.2022
Kiipulan opiskelijat kävelevät koulun pihalla.
Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kouluttamalla erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä takaamme heille tasavertaisemman aseman työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. Meillä opiskelija saa yksilöllistä, laaja-alaista ja monipuolista tukea opintoihin, päivittäiseen arkielämään ja työllistymiseen.
22.8.2022