Skip to content

Erotu tarinallistamalla! Stooripuu -tarinapaja verkossa ke 15.9 klo 9-12

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tule mukaan verkkokoulutuksena toteutettavaan tarinapajaan ja saat vinkkejä oman yrityksesi tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun.
Mustiin pukeutunut nainen pitää käsissään punaista lankaa.

Tunnistatko yrityksesi ydintarinan? Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin elämys-  ja palvelualoilla toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan elämyksen tuottamiseen asiakkaille!

Stooripuu -tarinapaja toteutetaan verkkokoulutuksena 15.9. klo 9 – 12. Koulutuksen järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry. Pajoissa tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut myös palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Tarinakoneen asiakkaina mm. Luonkos, Hullu Poro ja Lumiukkomaailma.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 13.9.2021 verkkolomakkeen kautta. Zoom-linkki ja ennakkomateriaali toimitetaan ilmoittautuneille.

Stooripuu-pajan ohjelma ke 15.9.2021 klo 9-12

Klo 9.00 Luento: Johdanto tarinallistamiseen –  mitä se on & mitä hyötyä siitä on?

Klo 9.45 Oma työskentely ohjatusti: Stooripuu – yrityksen omien tarinaelementtien tunnistaminen

Klo 10.30 – 10.45 KAHVITAUKO

Klo 10.45 Yhteinen keskustelu: Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?

Klo 11.15 Oma työskentely ohjatusti: Tarinaelementistä ydintarinan 1. versioksi?

Klo 11.45 Yhteinen keskustelu: Tarinapiiri ja tarinoiden jakamista

Klo 12.00 Työpaja päättyy

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023