Skip to content

Erotu tarinallistamalla! Stooripuu -tarinapaja verkossa ke 15.9 klo 9-12

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tule mukaan verkkokoulutuksena toteutettavaan tarinapajaan ja saat vinkkejä oman yrityksesi tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun.
Mustiin pukeutunut nainen pitää käsissään punaista lankaa.

Tunnistatko yrityksesi ydintarinan? Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin elämys-  ja palvelualoilla toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan elämyksen tuottamiseen asiakkaille!

Stooripuu -tarinapaja toteutetaan verkkokoulutuksena 15.9. klo 9 – 12. Koulutuksen järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry. Pajoissa tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut myös palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Tarinakoneen asiakkaina mm. Luonkos, Hullu Poro ja Lumiukkomaailma.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 13.9.2021 verkkolomakkeen kautta. Zoom-linkki ja ennakkomateriaali toimitetaan ilmoittautuneille.

Stooripuu-pajan ohjelma ke 15.9.2021 klo 9-12

Klo 9.00 Luento: Johdanto tarinallistamiseen –  mitä se on & mitä hyötyä siitä on?

Klo 9.45 Oma työskentely ohjatusti: Stooripuu – yrityksen omien tarinaelementtien tunnistaminen

Klo 10.30 – 10.45 KAHVITAUKO

Klo 10.45 Yhteinen keskustelu: Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?

Klo 11.15 Oma työskentely ohjatusti: Tarinaelementistä ydintarinan 1. versioksi?

Klo 11.45 Yhteinen keskustelu: Tarinapiiri ja tarinoiden jakamista

Klo 12.00 Työpaja päättyy

Emäkosken sillan takaa näkyy Tehdassaari kesäisessä maisemassa.
Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Miten yritykset pääsevät mukaan hankintoihin? Koetko hankintoihin osallistumisen vaikeaksi? Tule kuulolle Nokian kaupungin hankintainfoon, niin saat hyvän katsauksen hankintaprosessista sekä Nokian kaupungin ajankohtaisista hankinnoista.
10.9.2021
Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow järjestetään Pirkanmaalla 12.8.-8.9.2021.
Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitus tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow pysähtyy Nokian Pirkkalaistorilla ke 1.9. klo 8.30-12.
23.8.2021
Tyhjä toimistotila, jossa on valkoiset seinät, puunvärinen lattia ja vaaleita toimistokalusteita.
Nokialta toimitiloja etsivälle yritykselle hyvänä apuna on toimitilapalvelu Business Nokian verkkosivuilla. Nokian kaupunki ylläpitää maksutta listaa kaupungin alueella vapaana olevista yritystiloista. Toimitilapalvelusta löytyvät niin vapaat liike- ja toimistotilat kuin teollisuus- ja varastotilat. Kohteet on jaoteltu tilatyypin lisäksi myös sijainnin ja kauppatavan mukaan. Lisäksi vuokrattavat tai myytävät tilat on eritelty.
20.8.2021
Henkilö pitää käsissään valkoista paperia, johon on leikattu kierrätysmerkki. Takana näkyy vihreää nurmikkoa.
Verte Oy hakee projektipäällikköä maakunnallisen (Pirkanmaa) bio- ja kiertotalouden yhdistävän innovaatio- ja osaamiskeskittymän konseptointiin. Hankkeella mahdollistetaan maakuntatasoinen 4P-mallin (public-private-people-partnership) mukainen systemaattinen ja pitkäjänteinen yhteistyöhön kannustava ja mahdollistava toimintamalli, joka yhdistää julkisen sektorin ja yksityisen sektorin toimia maakunta- ja kuntatasolla.
19.8.2021