Skip to content

Erotu tarinallistamalla! Stooripuu -tarinapaja verkossa ke 15.9 klo 9-12

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tule mukaan verkkokoulutuksena toteutettavaan tarinapajaan ja saat vinkkejä oman yrityksesi tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun.
Mustiin pukeutunut nainen pitää käsissään punaista lankaa.

Tunnistatko yrityksesi ydintarinan? Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin elämys-  ja palvelualoilla toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan elämyksen tuottamiseen asiakkaille!

Stooripuu -tarinapaja toteutetaan verkkokoulutuksena 15.9. klo 9 – 12. Koulutuksen järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry. Pajoissa tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut myös palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Tarinakoneen asiakkaina mm. Luonkos, Hullu Poro ja Lumiukkomaailma.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 13.9.2021 verkkolomakkeen kautta. Zoom-linkki ja ennakkomateriaali toimitetaan ilmoittautuneille.

Stooripuu-pajan ohjelma ke 15.9.2021 klo 9-12

Klo 9.00 Luento: Johdanto tarinallistamiseen –  mitä se on & mitä hyötyä siitä on?

Klo 9.45 Oma työskentely ohjatusti: Stooripuu – yrityksen omien tarinaelementtien tunnistaminen

Klo 10.30 – 10.45 KAHVITAUKO

Klo 10.45 Yhteinen keskustelu: Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?

Klo 11.15 Oma työskentely ohjatusti: Tarinaelementistä ydintarinan 1. versioksi?

Klo 11.45 Yhteinen keskustelu: Tarinapiiri ja tarinoiden jakamista

Klo 12.00 Työpaja päättyy

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022