Skip to content

Erotu tarinallistamalla! Stooripuu -tarinapaja verkossa ke 15.9 klo 9-12

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tule mukaan verkkokoulutuksena toteutettavaan tarinapajaan ja saat vinkkejä oman yrityksesi tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun.
Mustiin pukeutunut nainen pitää käsissään punaista lankaa.

Tunnistatko yrityksesi ydintarinan? Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin elämys-  ja palvelualoilla toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan elämyksen tuottamiseen asiakkaille!

Stooripuu -tarinapaja toteutetaan verkkokoulutuksena 15.9. klo 9 – 12. Koulutuksen järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry. Pajoissa tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut myös palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Tarinakoneen asiakkaina mm. Luonkos, Hullu Poro ja Lumiukkomaailma.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 13.9.2021 verkkolomakkeen kautta. Zoom-linkki ja ennakkomateriaali toimitetaan ilmoittautuneille.

Stooripuu-pajan ohjelma ke 15.9.2021 klo 9-12

Klo 9.00 Luento: Johdanto tarinallistamiseen –  mitä se on & mitä hyötyä siitä on?

Klo 9.45 Oma työskentely ohjatusti: Stooripuu – yrityksen omien tarinaelementtien tunnistaminen

Klo 10.30 – 10.45 KAHVITAUKO

Klo 10.45 Yhteinen keskustelu: Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?

Klo 11.15 Oma työskentely ohjatusti: Tarinaelementistä ydintarinan 1. versioksi?

Klo 11.45 Yhteinen keskustelu: Tarinapiiri ja tarinoiden jakamista

Klo 12.00 Työpaja päättyy

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022