Skip to content

Erotu tarinallistamalla! Stooripuu -tarinapaja verkossa ke 15.9 klo 9-12

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tule mukaan verkkokoulutuksena toteutettavaan tarinapajaan ja saat vinkkejä oman yrityksesi tarinalähtöiseen palvelumuotoiluun.
Mustiin pukeutunut nainen pitää käsissään punaista lankaa.

Tunnistatko yrityksesi ydintarinan? Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin elämys-  ja palvelualoilla toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan elämyksen tuottamiseen asiakkaille!

Stooripuu -tarinapaja toteutetaan verkkokoulutuksena 15.9. klo 9 – 12. Koulutuksen järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry. Pajoissa tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut myös palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Tarinakoneen asiakkaina mm. Luonkos, Hullu Poro ja Lumiukkomaailma.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 13.9.2021 verkkolomakkeen kautta. Zoom-linkki ja ennakkomateriaali toimitetaan ilmoittautuneille.

Stooripuu-pajan ohjelma ke 15.9.2021 klo 9-12

Klo 9.00 Luento: Johdanto tarinallistamiseen –  mitä se on & mitä hyötyä siitä on?

Klo 9.45 Oma työskentely ohjatusti: Stooripuu – yrityksen omien tarinaelementtien tunnistaminen

Klo 10.30 – 10.45 KAHVITAUKO

Klo 10.45 Yhteinen keskustelu: Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?

Klo 11.15 Oma työskentely ohjatusti: Tarinaelementistä ydintarinan 1. versioksi?

Klo 11.45 Yhteinen keskustelu: Tarinapiiri ja tarinoiden jakamista

Klo 12.00 Työpaja päättyy

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024