Skip to content

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia -ilmoittaudu työpaikkatorille!

Verkossa tapahtuva rekrytapahtuma järjestetään torstaina 17.3.2022 klo 10-13. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset. Kohderyhmänä on toisen asteen opiskelijat ja työllisyyspalveluiden asiakkaat. Osallistuminen on maksutonta, varaa paikkasi!
Työpaikkatorin mainoksessa on teksti Torilta duuniin ja pieniä sinisiä kuvioita taustalla.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Verkkotapahtumana järjestettävä työpaikkatori on tapahtuma, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus esitellä yritystään ja tarjota työpaikkoja maksuttomassa verkkotapahtumassa. Tapahtumaa markkinoidaan toisen asteen opiskelijoille (lukiolaisille ja ammattikoululaisille) sekä työnhakijoille Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan työllisyyspalveluiden asiakkaille sekä kaikille kiinnostuneille somekanavissa.

Näytteilleasettaja saa käyttöönsä verkkotapahtumassa virtuaalisen messuständin, jonka kautta työnhakijat pääsevät tutustumaan näytteilleasettajaan Teamsin välityksellä. Näytteilleasettaja pitää noin 10-15 minuutin mittaisia esittelyjä niin monta kuin tuona aikana ehtii. Yhdestä esityksestä näytteilleasettaja voi tehdä tallenteen, joka jää Thinglink-alustalle live-tapahtuman jälkeen. Näin työnhakijat voivat palata katsomaan esittelyjä. Ohjeistamme tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.
Katso myös tapahtuman FB-sivut.

Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.
Lisätietoja: Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu puh. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024