Skip to content

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia -ilmoittaudu työpaikkatorille!

Verkossa tapahtuva rekrytapahtuma järjestetään torstaina 17.3.2022 klo 10-13. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset. Kohderyhmänä on toisen asteen opiskelijat ja työllisyyspalveluiden asiakkaat. Osallistuminen on maksutonta, varaa paikkasi!
Työpaikkatorin mainoksessa on teksti Torilta duuniin ja pieniä sinisiä kuvioita taustalla.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Verkkotapahtumana järjestettävä työpaikkatori on tapahtuma, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus esitellä yritystään ja tarjota työpaikkoja maksuttomassa verkkotapahtumassa. Tapahtumaa markkinoidaan toisen asteen opiskelijoille (lukiolaisille ja ammattikoululaisille) sekä työnhakijoille Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan työllisyyspalveluiden asiakkaille sekä kaikille kiinnostuneille somekanavissa.

Näytteilleasettaja saa käyttöönsä verkkotapahtumassa virtuaalisen messuständin, jonka kautta työnhakijat pääsevät tutustumaan näytteilleasettajaan Teamsin välityksellä. Näytteilleasettaja pitää noin 10-15 minuutin mittaisia esittelyjä niin monta kuin tuona aikana ehtii. Yhdestä esityksestä näytteilleasettaja voi tehdä tallenteen, joka jää Thinglink-alustalle live-tapahtuman jälkeen. Näin työnhakijat voivat palata katsomaan esittelyjä. Ohjeistamme tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.
Katso myös tapahtuman FB-sivut.

Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.
Lisätietoja: Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu puh. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023