Skip to content

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia -ilmoittaudu työpaikkatorille!

Verkossa tapahtuva rekrytapahtuma järjestetään torstaina 17.3.2022 klo 10-13. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset. Kohderyhmänä on toisen asteen opiskelijat ja työllisyyspalveluiden asiakkaat. Osallistuminen on maksutonta, varaa paikkasi!
Työpaikkatorin mainoksessa on teksti Torilta duuniin ja pieniä sinisiä kuvioita taustalla.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Verkkotapahtumana järjestettävä työpaikkatori on tapahtuma, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus esitellä yritystään ja tarjota työpaikkoja maksuttomassa verkkotapahtumassa. Tapahtumaa markkinoidaan toisen asteen opiskelijoille (lukiolaisille ja ammattikoululaisille) sekä työnhakijoille Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan työllisyyspalveluiden asiakkaille sekä kaikille kiinnostuneille somekanavissa.

Näytteilleasettaja saa käyttöönsä verkkotapahtumassa virtuaalisen messuständin, jonka kautta työnhakijat pääsevät tutustumaan näytteilleasettajaan Teamsin välityksellä. Näytteilleasettaja pitää noin 10-15 minuutin mittaisia esittelyjä niin monta kuin tuona aikana ehtii. Yhdestä esityksestä näytteilleasettaja voi tehdä tallenteen, joka jää Thinglink-alustalle live-tapahtuman jälkeen. Näin työnhakijat voivat palata katsomaan esittelyjä. Ohjeistamme tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.
Katso myös tapahtuman FB-sivut.

Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.
Lisätietoja: Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu puh. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022