Skip to content

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia -ilmoittaudu työpaikkatorille!

Verkossa tapahtuva rekrytapahtuma järjestetään torstaina 17.3.2022 klo 10-13. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset. Kohderyhmänä on toisen asteen opiskelijat ja työllisyyspalveluiden asiakkaat. Osallistuminen on maksutonta, varaa paikkasi!
Työpaikkatorin mainoksessa on teksti Torilta duuniin ja pieniä sinisiä kuvioita taustalla.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Verkkotapahtumana järjestettävä työpaikkatori on tapahtuma, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus esitellä yritystään ja tarjota työpaikkoja maksuttomassa verkkotapahtumassa. Tapahtumaa markkinoidaan toisen asteen opiskelijoille (lukiolaisille ja ammattikoululaisille) sekä työnhakijoille Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan työllisyyspalveluiden asiakkaille sekä kaikille kiinnostuneille somekanavissa.

Näytteilleasettaja saa käyttöönsä verkkotapahtumassa virtuaalisen messuständin, jonka kautta työnhakijat pääsevät tutustumaan näytteilleasettajaan Teamsin välityksellä. Näytteilleasettaja pitää noin 10-15 minuutin mittaisia esittelyjä niin monta kuin tuona aikana ehtii. Yhdestä esityksestä näytteilleasettaja voi tehdä tallenteen, joka jää Thinglink-alustalle live-tapahtuman jälkeen. Näin työnhakijat voivat palata katsomaan esittelyjä. Ohjeistamme tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.
Katso myös tapahtuman FB-sivut.

Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.
Lisätietoja: Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu puh. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022