Skip to content

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia -ilmoittaudu työpaikkatorille!

Verkossa tapahtuva rekrytapahtuma järjestetään torstaina 17.3.2022 klo 10-13. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset. Kohderyhmänä on toisen asteen opiskelijat ja työllisyyspalveluiden asiakkaat. Osallistuminen on maksutonta, varaa paikkasi!
Työpaikkatorin mainoksessa on teksti Torilta duuniin ja pieniä sinisiä kuvioita taustalla.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Verkkotapahtumana järjestettävä työpaikkatori on tapahtuma, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus esitellä yritystään ja tarjota työpaikkoja maksuttomassa verkkotapahtumassa. Tapahtumaa markkinoidaan toisen asteen opiskelijoille (lukiolaisille ja ammattikoululaisille) sekä työnhakijoille Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan työllisyyspalveluiden asiakkaille sekä kaikille kiinnostuneille somekanavissa.

Näytteilleasettaja saa käyttöönsä verkkotapahtumassa virtuaalisen messuständin, jonka kautta työnhakijat pääsevät tutustumaan näytteilleasettajaan Teamsin välityksellä. Näytteilleasettaja pitää noin 10-15 minuutin mittaisia esittelyjä niin monta kuin tuona aikana ehtii. Yhdestä esityksestä näytteilleasettaja voi tehdä tallenteen, joka jää Thinglink-alustalle live-tapahtuman jälkeen. Näin työnhakijat voivat palata katsomaan esittelyjä. Ohjeistamme tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.
Katso myös tapahtuman FB-sivut.

Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.
Lisätietoja: Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu puh. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024