Skip to content

Hankintainfo yrityksille 14.10.2021 klo 13–15

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Miten yritykset pääsevät mukaan hankintoihin? Koetko hankintoihin osallistumisen vaikeaksi? Tule kuulolle Nokian kaupungin hankintainfoon, niin saat hyvän katsauksen hankintaprosessista sekä Nokian kaupungin ajankohtaisista hankinnoista.
Emäkosken sillan takaa näkyy Tehdassaari kesäisessä maisemassa.

Hankintainfo järjestetään to 14.10.2021 klo 13–15 Teams-kokouksena.

Ohjelma:

  1. Alkusanat, talousjohtaja Mikko Koskela, Nokian kaupunki
  2. Hankintojen sääntely kunnissa/tavanomainen hankintaprosessi, hankinta-asiantuntija Minna Kitusuo, KuHa Oy
  3. Nokian kaupunki avaa case-esimerkein hankintojensa toteutuksia
  • Varikon hankinta, varikkopäällikkö Kari Mäkelä
  • Kuljetushankinta, logistiikkasuunnittelija Milla Valkonen
  • Tilapalveluiden hankinta, tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala
  • Vapaa-aikapalveluiden hankinta, vapaa-aikajohtaja Asta Engström

Yrittäjien kysymykset ja keskustelua.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 12.10.2021 lomakkeen kautta. Lähetämme verkkotapahtuman osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa.

Emäkosken sillan kuva: Jimi Soinila

Lisätietoja tilaisuudesta

Pekka Lamminmäki
talousasiantuntija
040 133 4787
pekka.lamminmaki@nokiankaupunki.fi

 

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023