Skip to content

Hankintainfo yrityksille 20.5.2021 klo 14

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Miten yritykset pääsevät mukaan hankintoihin? Koetko hankintoihin osallistumisen vaikeaksi? Tule kuulolle Nokian kaupungin ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n hankintainfoon, niin saat hyvän ajankohtaiskatsauksen hankinnoista ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n toiminnasta.
Emäkosken sillan takaa näkyy Tehdassaari kesäisessä maisemassa.

Nokian kaupungin ja KuHan hankintainfo järjestetään to 20.5.2021 klo 14-15.15 Teams-kokouksena.

Ohjelma:

  • Hankintainfon avaus, Mikko Nieminen, kaupunkikehitysjohtaja, Nokian kaupunki (5 min)
  • Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy – esittely, Petri Mäkinen, toimitusjohtaja, KuHa  (10 min)
  • KuHan hankintakalenteri 2021, Minna Kitusuo, hankinta-asiantuntija, KuHa (15 min)
  • Tarjoajan perusteet julkisissa hankinnoissa, Irene Hepokari, hankintalakimies, KuHa (30 min)

Yrittäjien kysymykset ja keskustelua.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 18.5.2021 lomakkeen kautta. Lähetämme verkkotapahtuman osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa.

Hankintainfon järjestävät Nokian kaupunki ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy.

Emäkosken sillan kuva: Jimi Soinila

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu
p. 050 351 8210
tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Kuntien hankintapalveluiden logo.Business Nokian logo.

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022