Skip to content

Hankintainfo yrityksille 20.5.2021 klo 14

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Miten yritykset pääsevät mukaan hankintoihin? Koetko hankintoihin osallistumisen vaikeaksi? Tule kuulolle Nokian kaupungin ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n hankintainfoon, niin saat hyvän ajankohtaiskatsauksen hankinnoista ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n toiminnasta.
Emäkosken sillan takaa näkyy Tehdassaari kesäisessä maisemassa.

Nokian kaupungin ja KuHan hankintainfo järjestetään to 20.5.2021 klo 14-15.15 Teams-kokouksena.

Ohjelma:

  • Hankintainfon avaus, Mikko Nieminen, kaupunkikehitysjohtaja, Nokian kaupunki (5 min)
  • Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy – esittely, Petri Mäkinen, toimitusjohtaja, KuHa  (10 min)
  • KuHan hankintakalenteri 2021, Minna Kitusuo, hankinta-asiantuntija, KuHa (15 min)
  • Tarjoajan perusteet julkisissa hankinnoissa, Irene Hepokari, hankintalakimies, KuHa (30 min)

Yrittäjien kysymykset ja keskustelua.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 18.5.2021 lomakkeen kautta. Lähetämme verkkotapahtuman osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa.

Hankintainfon järjestävät Nokian kaupunki ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy.

Emäkosken sillan kuva: Jimi Soinila

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu
p. 050 351 8210
tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Kuntien hankintapalveluiden logo.Business Nokian logo.

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023