Skip to content

Hankintainfo yrityksille 20.5.2021 klo 14

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Miten yritykset pääsevät mukaan hankintoihin? Koetko hankintoihin osallistumisen vaikeaksi? Tule kuulolle Nokian kaupungin ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n hankintainfoon, niin saat hyvän ajankohtaiskatsauksen hankinnoista ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n toiminnasta.
Emäkosken sillan takaa näkyy Tehdassaari kesäisessä maisemassa.

Nokian kaupungin ja KuHan hankintainfo järjestetään to 20.5.2021 klo 14-15.15 Teams-kokouksena.

Ohjelma:

  • Hankintainfon avaus, Mikko Nieminen, kaupunkikehitysjohtaja, Nokian kaupunki (5 min)
  • Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy – esittely, Petri Mäkinen, toimitusjohtaja, KuHa  (10 min)
  • KuHan hankintakalenteri 2021, Minna Kitusuo, hankinta-asiantuntija, KuHa (15 min)
  • Tarjoajan perusteet julkisissa hankinnoissa, Irene Hepokari, hankintalakimies, KuHa (30 min)

Yrittäjien kysymykset ja keskustelua.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 18.5.2021 lomakkeen kautta. Lähetämme verkkotapahtuman osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa.

Hankintainfon järjestävät Nokian kaupunki ja Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy.

Emäkosken sillan kuva: Jimi Soinila

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu
p. 050 351 8210
tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Kuntien hankintapalveluiden logo.Business Nokian logo.

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024