Skip to content

Jet-Tekno Oy:lle uudet toimitilat Nokialle Kolmenkulmaan

Ilma-alusten tankkausjärjestelmiä valmistava Jet-Tekno Oy ja BRAND toimitilat Oy allekirjoittivat perjantaina 13.1.2023 sopimuksen uusista toimitiloista Kolmenkulman alueelle Nokialle. Uusi reilu 2500m²:n vuokrattava kiinteistö toteutetaan n. 11 000 m²:n tontille. BRAND toimitilat vastaa hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan.

Uusissa toimitiloissa on jo alusta alkaen varauduttu Jet-Teknon nykyisen henkilömäärän (30) tuplaantumiseen. Kasvu huomioon otettuna, hankkeen myötä Nokian kaupungin alueelle tulee siirtymään jopa 60 työpaikkaa. Uudet toimitilat valmistuvat tammikuun 2024 loppuun mennessä.

Yhteistyö, toimivuus ja hinta BRAND:in kilpailuetuna

Eri rakennusyrityksiä vertaillessa tärkeimmäksi tekijäksi valinnassa nousi yhteistyö, toimivuus ja hinta. BRAND toimitilojen ihmisläheinen tapa lähestyä sekä asiakasta että hanketta teki vaikutuksen.

”Kommunikaatio on ollut helppoa. Ideoita on rohkeasti palloteltu yhdessä ja vuoropuhelu on ollut toimivaa. Tarvittaessa he osaavat myös asianmukaisesti torpata huonot ehdotukset”, Tatu Miikkulainen, Jet-Tekno Oy:n toimitusjohtaja kertoo.

Kasvu mahdollisti laajentamisen

Jet-Tekno Oy:n tuotantomäärät ovat hurjassa kasvussa. Tälle vuodelle odotetaan jopa kaksinkertaisia lukuja viime vuoteen verrattuna. Näin ollen uudet tilat tulevat tukemaan liiketoiminnan kasvua ja mahdollistavat tuotannon tehostamisen. Myös esivalmistelu on mahdollista tehdä pidemmälle ja sisäinen logistiikka paranee jatkossa huomattavasti.

Uusi toimitila suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan erityistarpeet huomioiden KVR-urakkana. Tämän hankkeen kohdalla se tarkoittaa erityisvaatimuksia rakenteille esimerkiksi tiloissa toimivien isojen raskaiden ajoneuvojen vuoksi. Rakennukseen tulee suuren hallitilan lisäksi tyylikkäät toimisto- ja sosiaalitilat. Jet-Teknon henkilökunta kokonaisuudessaan odottaa suuresti uusia toimitiloja kasvun tueksi.

JET-Tekno Oy
Jet-Tekno Oy on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteiden valmistukseen ja huoltoon sekä maatukeutumisjärjestelmiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan.

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024