Skip to content

Jet-Tekno Oy:lle uudet toimitilat Nokialle Kolmenkulmaan

Ilma-alusten tankkausjärjestelmiä valmistava Jet-Tekno Oy ja BRAND toimitilat Oy allekirjoittivat perjantaina 13.1.2023 sopimuksen uusista toimitiloista Kolmenkulman alueelle Nokialle. Uusi reilu 2500m²:n vuokrattava kiinteistö toteutetaan n. 11 000 m²:n tontille. BRAND toimitilat vastaa hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan.

Uusissa toimitiloissa on jo alusta alkaen varauduttu Jet-Teknon nykyisen henkilömäärän (30) tuplaantumiseen. Kasvu huomioon otettuna, hankkeen myötä Nokian kaupungin alueelle tulee siirtymään jopa 60 työpaikkaa. Uudet toimitilat valmistuvat tammikuun 2024 loppuun mennessä.

Yhteistyö, toimivuus ja hinta BRAND:in kilpailuetuna

Eri rakennusyrityksiä vertaillessa tärkeimmäksi tekijäksi valinnassa nousi yhteistyö, toimivuus ja hinta. BRAND toimitilojen ihmisläheinen tapa lähestyä sekä asiakasta että hanketta teki vaikutuksen.

”Kommunikaatio on ollut helppoa. Ideoita on rohkeasti palloteltu yhdessä ja vuoropuhelu on ollut toimivaa. Tarvittaessa he osaavat myös asianmukaisesti torpata huonot ehdotukset”, Tatu Miikkulainen, Jet-Tekno Oy:n toimitusjohtaja kertoo.

Kasvu mahdollisti laajentamisen

Jet-Tekno Oy:n tuotantomäärät ovat hurjassa kasvussa. Tälle vuodelle odotetaan jopa kaksinkertaisia lukuja viime vuoteen verrattuna. Näin ollen uudet tilat tulevat tukemaan liiketoiminnan kasvua ja mahdollistavat tuotannon tehostamisen. Myös esivalmistelu on mahdollista tehdä pidemmälle ja sisäinen logistiikka paranee jatkossa huomattavasti.

Uusi toimitila suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan erityistarpeet huomioiden KVR-urakkana. Tämän hankkeen kohdalla se tarkoittaa erityisvaatimuksia rakenteille esimerkiksi tiloissa toimivien isojen raskaiden ajoneuvojen vuoksi. Rakennukseen tulee suuren hallitilan lisäksi tyylikkäät toimisto- ja sosiaalitilat. Jet-Teknon henkilökunta kokonaisuudessaan odottaa suuresti uusia toimitiloja kasvun tueksi.

JET-Tekno Oy
Jet-Tekno Oy on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteiden valmistukseen ja huoltoon sekä maatukeutumisjärjestelmiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan.

Ilma-alusten tankkausjärjestelmiä valmistava Jet-Tekno Oy ja BRAND toimitilat Oy allekirjoittivat perjantaina 13.1.2023 sopimuksen uusista toimitiloista Kolmenkulman alueelle Nokialle. Uusi reilu 2500m²:n vuokrattava kiinteistö toteutetaan n. 11 000 m²:n tontille. BRAND toimitilat vastaa hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan.
20.1.2023
Tervetuloa nokialaisten matkailutoimijoiden yhteiseen verkostotapaamiseen torstaina 26.1.2023 klo 13 Villa Silvaan (Penttilänkatu 1). Pääsemme tutustumaan keväällä ravintolatoiminnan aloittavaan Villa Silvaan sekä vaihtamaan kuulumisia tämän hetken ajankohtaisista matkailuasioista Nokialla.
11.1.2023
Nuoret ihmiset seisovat ja katsovat kameraan.
Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori –rekrytointitapahtuman keskiviikkona 22.2.2023 klo 10 - 13 Silta-kampuksen tiloissa, osoitteessa Kankaantaankatu 4, Nokia. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.
10.1.2023
Pieni poika istuu heinäpaalin päällä pellon reunalla ja katselee traktoria.
Nokian kaupungin A.R. Winterin pienviljelysrahasto myöntää halpakorkoisia lainoja maatilatalouden ja maaseutuelinkeinojen edistämiseen Nokian alueella. Lainojen hakuaika on käynnissä ja päättyy 31.1.2023.
20.12.2022