Skip to content

Jet-Tekno Oy:lle uudet toimitilat Nokialle Kolmenkulmaan

Ilma-alusten tankkausjärjestelmiä valmistava Jet-Tekno Oy ja BRAND toimitilat Oy allekirjoittivat perjantaina 13.1.2023 sopimuksen uusista toimitiloista Kolmenkulman alueelle Nokialle. Uusi reilu 2500m²:n vuokrattava kiinteistö toteutetaan n. 11 000 m²:n tontille. BRAND toimitilat vastaa hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan.

Uusissa toimitiloissa on jo alusta alkaen varauduttu Jet-Teknon nykyisen henkilömäärän (30) tuplaantumiseen. Kasvu huomioon otettuna, hankkeen myötä Nokian kaupungin alueelle tulee siirtymään jopa 60 työpaikkaa. Uudet toimitilat valmistuvat tammikuun 2024 loppuun mennessä.

Yhteistyö, toimivuus ja hinta BRAND:in kilpailuetuna

Eri rakennusyrityksiä vertaillessa tärkeimmäksi tekijäksi valinnassa nousi yhteistyö, toimivuus ja hinta. BRAND toimitilojen ihmisläheinen tapa lähestyä sekä asiakasta että hanketta teki vaikutuksen.

”Kommunikaatio on ollut helppoa. Ideoita on rohkeasti palloteltu yhdessä ja vuoropuhelu on ollut toimivaa. Tarvittaessa he osaavat myös asianmukaisesti torpata huonot ehdotukset”, Tatu Miikkulainen, Jet-Tekno Oy:n toimitusjohtaja kertoo.

Kasvu mahdollisti laajentamisen

Jet-Tekno Oy:n tuotantomäärät ovat hurjassa kasvussa. Tälle vuodelle odotetaan jopa kaksinkertaisia lukuja viime vuoteen verrattuna. Näin ollen uudet tilat tulevat tukemaan liiketoiminnan kasvua ja mahdollistavat tuotannon tehostamisen. Myös esivalmistelu on mahdollista tehdä pidemmälle ja sisäinen logistiikka paranee jatkossa huomattavasti.

Uusi toimitila suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan erityistarpeet huomioiden KVR-urakkana. Tämän hankkeen kohdalla se tarkoittaa erityisvaatimuksia rakenteille esimerkiksi tiloissa toimivien isojen raskaiden ajoneuvojen vuoksi. Rakennukseen tulee suuren hallitilan lisäksi tyylikkäät toimisto- ja sosiaalitilat. Jet-Teknon henkilökunta kokonaisuudessaan odottaa suuresti uusia toimitiloja kasvun tueksi.

JET-Tekno Oy
Jet-Tekno Oy on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteiden valmistukseen ja huoltoon sekä maatukeutumisjärjestelmiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan.

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023