Skip to content

Junnuyrittäjien roadshow 30.11.2023

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!

Nuori yrittäjä, kiinnostaako sinua paikalliset yritystarinat? Haluaisitko kuulla yritystoiminnasta konkariyrittäjän kertomana? Nyt tähän on oiva mahdollisuus, sillä Nokian junnuyrittäjät lähtevät bussin kyydissä roadshow-kierrokselle, jossa on mukana peräti neljä erilaista yrityskohdetta ja lisäksi ruokailu yhdessä muiden nuorten kanssa.

Ensimmäinen kohteemme Nousu on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteita on valmistettu Pirkanmaalla vuodesta 2016 lähtien. Nousu on ainoa kotimaisia verryttelyasuja valmistava yritys ja kaikki tuotteet ovat 100% handmade in Finland.

Nokian Citymarketissa meidät ottaa vastaan kauppias Sami Haverinen, joka aloitti Nokian K-Citymarket-kauppiaana tämän vuoden heinäkuussa. Samin koko työura on kaupan alalta ja hän on toiminut kärrypojan tehtävistä tavaratalopäälliköksi ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen kautta kauppiasyrittäjän uralle.

Lempäälän kohteemme on Suklaatehdas Dammenberg. Dammenbergin tarina on kertomus perheyrityksen unelmasta tarjota suklaanautinto kaikille – ihan jokaiselle.

Lopuksi pääsemme ruokailemaan ja kuulemaan Bar & Grill Oliver´sin yritystarinan. Bar & Grill Oliver´s on tuhti ja viihdyttävä amerikkalainen ravintola Pirkkalan keskustassa. Pirkkalasta lähdemme ruokailun jälkeen huristelemaan takaisin kohti Nokiaa.

Aikataulu torstai 30.11.2023

  • klo 14 Nousu, (Pirkkalaistie 1, Nokia). Kokoonnumme aluksi kaikki Nousun liiketiloihin Nokian Portin katutasoon, käyntiovi Pirkkalaistien suuntaan.
  • klo 14.30 Hyppäämme bussin kyytiin Nokian Portin edustalta (Pirkkalaistie 1, Nokia)
  • klo 14.40  Nokian Citymarket (Nuijamiestentie 5, Nokia)
  • klo 15.40 Suklaatehdas Dammenberg (Varastotie 1, Lempäälä)
  • klo 17 Bar & Grill Oliver´s (Suupantie 6, Pirkkala). Lopuksi kurvaamme bussilla kohti Nokiaa, jonne saavumme n. klo 19.

Muista ilmoittautua!

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 27.11. mennessä, paikkoja rajoitetusti.

Junnutoiminta on Nokian Yrittäjät ry:n nuorille suunnattua vapaamuotoista toimintaa, jonka kautta saa vinkkejä yrittäjyyteen, tehdään yritysvierailuja ja tutustutaan toisiin nuoriin yrittäjiin. Nokian Junnut on yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, alle 18-vuotiaille nuorille, suunnattu verkostoitumisrinki.

Lisätietoja

Nokian Junnut
Tarja Nieminen, Nokian Yrittäjät ry, p. 040 524 1512

Business Nokia
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, p. 050 351 8210

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!
17.11.2023
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen tiistaina 19.12.2023 klo 8 alkaen Nokian virastotalon alakerrassa sijaitsevaan Lounasravintola Lailaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
8.11.2023
Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
4.11.2023
Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!
2.11.2023