Skip to content

Junnuyrittäjien roadshow 30.11.2023

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!

Nuori yrittäjä, kiinnostaako sinua paikalliset yritystarinat? Haluaisitko kuulla yritystoiminnasta konkariyrittäjän kertomana? Nyt tähän on oiva mahdollisuus, sillä Nokian junnuyrittäjät lähtevät bussin kyydissä roadshow-kierrokselle, jossa on mukana peräti neljä erilaista yrityskohdetta ja lisäksi ruokailu yhdessä muiden nuorten kanssa.

Ensimmäinen kohteemme Nousu on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteita on valmistettu Pirkanmaalla vuodesta 2016 lähtien. Nousu on ainoa kotimaisia verryttelyasuja valmistava yritys ja kaikki tuotteet ovat 100% handmade in Finland.

Nokian Citymarketissa meidät ottaa vastaan kauppias Sami Haverinen, joka aloitti Nokian K-Citymarket-kauppiaana tämän vuoden heinäkuussa. Samin koko työura on kaupan alalta ja hän on toiminut kärrypojan tehtävistä tavaratalopäälliköksi ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen kautta kauppiasyrittäjän uralle.

Lempäälän kohteemme on Suklaatehdas Dammenberg. Dammenbergin tarina on kertomus perheyrityksen unelmasta tarjota suklaanautinto kaikille – ihan jokaiselle.

Lopuksi pääsemme ruokailemaan ja kuulemaan Bar & Grill Oliver´sin yritystarinan. Bar & Grill Oliver´s on tuhti ja viihdyttävä amerikkalainen ravintola Pirkkalan keskustassa. Pirkkalasta lähdemme ruokailun jälkeen huristelemaan takaisin kohti Nokiaa.

Aikataulu torstai 30.11.2023

  • klo 14 Nousu, (Pirkkalaistie 1, Nokia). Kokoonnumme aluksi kaikki Nousun liiketiloihin Nokian Portin katutasoon, käyntiovi Pirkkalaistien suuntaan.
  • klo 14.30 Hyppäämme bussin kyytiin Nokian Portin edustalta (Pirkkalaistie 1, Nokia)
  • klo 14.40  Nokian Citymarket (Nuijamiestentie 5, Nokia)
  • klo 15.40 Suklaatehdas Dammenberg (Varastotie 1, Lempäälä)
  • klo 17 Bar & Grill Oliver´s (Suupantie 6, Pirkkala). Lopuksi kurvaamme bussilla kohti Nokiaa, jonne saavumme n. klo 19.

Muista ilmoittautua!

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 27.11. mennessä, paikkoja rajoitetusti.

Junnutoiminta on Nokian Yrittäjät ry:n nuorille suunnattua vapaamuotoista toimintaa, jonka kautta saa vinkkejä yrittäjyyteen, tehdään yritysvierailuja ja tutustutaan toisiin nuoriin yrittäjiin. Nokian Junnut on yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, alle 18-vuotiaille nuorille, suunnattu verkostoitumisrinki.

Lisätietoja

Nokian Junnut
Tarja Nieminen, Nokian Yrittäjät ry, p. 040 524 1512

Business Nokia
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, p. 050 351 8210

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024