Skip to content

Tulevaisuuden työvoimaa tarjolla!

Lähdemme tutustuttamaan Nokian yläkoulujen kahdeksasluokkalaisia kone- ja metalli- sekä sosiaali- ja terveysalaan. Nämä alat kärsivät tällä hetkellä työvoimapulasta ja uusia osaajia tarvitaan. Räätälöimme kaseille valmiita työelämään tutustumisjaksoja, ilmoita yrityksenne mukaan!
Nuorella tytöllä on kädessä pahvimuki ja päällä essu.

Nokian kaupungin elinkeino- ja työllisyyspalvelut, Nokian yläkoulujen oppilaanohjaajat ja Tampereen seudun ammattiopisto räätälöivät yhdessä yrittäjien kanssa kahdeksasluokkalaisille TET-jaksoja, jotka helpottavat nuorten tutustumista kone- ja metalli- sekä sosiaali- ja terveysalaan Nokialla. TET-viikkoon sisältyy tutustuminen niin alan yrityksiin kuin koulutukseen Tredussa. Parhaassa tapauksessa saamme uusia tulevaisuuden työntekijöitä paikallisiin yrityksiin.

Mikä on TET-jakso?

Työelämään tutustumisjakso eli TET-jakso:

  • TET-jaksot ovat osa koulunkäyntiä.
  • Työpäivän pituus 6h tai 30h viikossa ma-pe.
  • Tavoitteena tutustua työelämän käytänteisiin ja ammattialaan.
  • Anna nuoren kokeilla erilaisia työtehtäviä.

Tet-jaksot ovat viikon mittaisia ja ovat Nokialla 8. luokkalaisilla kouluittain: Harjuniitty vko 18 (25.4.alkaen), Nokianvirta vko 20 (9.5. alkaen) ja Emäkosken koulu vko 21 (16.5. alkaen).

Räätälöidyt TET-jaksot

Valmiilla TET-jaksopaketeilla houkuttelemme nuoria tutustumaan työvoimaa tarvitseviin aloihin. Pilottiimme valokoitui kone- ja metalliala sekä sosiaali- ja terveysala. Katsomme pilotin kiinnostusta niin yritysten kuin opiskelijoiden suunnalta ja jatkossa voimme vaihtaa/lisätä aloja. Kunkin alan TET-viikkoon sisältyy pari päivää kahdessa yrityksessä sekä yksi koulutukseen tutustumispäivä Tredussa.

Ilmoittautuminen

Mikäli kiinnostuit, ilmoita yrityksenne mukaan 31.3.2022 mennessä lomakkeen kautta. Palaamme teille tarkemmin TET-jaksojen toteutumisesta aloittain.

Lisätietoja

Riikka Katajainen, p. 050 395 8988, riikka.katajainen@nokiankaupunki.fi
tai Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.
2.6.2023
Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!
24.4.2023
Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!
5.4.2023
Tervetuloa mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa käsittelevään seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30-20. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestintä- ja markkinointikanavana sekä annetaan käytännön vinkkejä tulokselliseen tapahtumajärjestämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.
3.4.2023