Skip to content

Tulevaisuuden työvoimaa tarjolla!

Lähdemme tutustuttamaan Nokian yläkoulujen kahdeksasluokkalaisia kone- ja metalli- sekä sosiaali- ja terveysalaan. Nämä alat kärsivät tällä hetkellä työvoimapulasta ja uusia osaajia tarvitaan. Räätälöimme kaseille valmiita työelämään tutustumisjaksoja, ilmoita yrityksenne mukaan!
Nuorella tytöllä on kädessä pahvimuki ja päällä essu.

Nokian kaupungin elinkeino- ja työllisyyspalvelut, Nokian yläkoulujen oppilaanohjaajat ja Tampereen seudun ammattiopisto räätälöivät yhdessä yrittäjien kanssa kahdeksasluokkalaisille TET-jaksoja, jotka helpottavat nuorten tutustumista kone- ja metalli- sekä sosiaali- ja terveysalaan Nokialla. TET-viikkoon sisältyy tutustuminen niin alan yrityksiin kuin koulutukseen Tredussa. Parhaassa tapauksessa saamme uusia tulevaisuuden työntekijöitä paikallisiin yrityksiin.

Mikä on TET-jakso?

Työelämään tutustumisjakso eli TET-jakso:

  • TET-jaksot ovat osa koulunkäyntiä.
  • Työpäivän pituus 6h tai 30h viikossa ma-pe.
  • Tavoitteena tutustua työelämän käytänteisiin ja ammattialaan.
  • Anna nuoren kokeilla erilaisia työtehtäviä.

Tet-jaksot ovat viikon mittaisia ja ovat Nokialla 8. luokkalaisilla kouluittain: Harjuniitty vko 18 (25.4.alkaen), Nokianvirta vko 20 (9.5. alkaen) ja Emäkosken koulu vko 21 (16.5. alkaen).

Räätälöidyt TET-jaksot

Valmiilla TET-jaksopaketeilla houkuttelemme nuoria tutustumaan työvoimaa tarvitseviin aloihin. Pilottiimme valokoitui kone- ja metalliala sekä sosiaali- ja terveysala. Katsomme pilotin kiinnostusta niin yritysten kuin opiskelijoiden suunnalta ja jatkossa voimme vaihtaa/lisätä aloja. Kunkin alan TET-viikkoon sisältyy pari päivää kahdessa yrityksessä sekä yksi koulutukseen tutustumispäivä Tredussa.

Ilmoittautuminen

Mikäli kiinnostuit, ilmoita yrityksenne mukaan 31.3.2022 mennessä lomakkeen kautta. Palaamme teille tarkemmin TET-jaksojen toteutumisesta aloittain.

Lisätietoja

Riikka Katajainen, p. 050 395 8988, riikka.katajainen@nokiankaupunki.fi
tai Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022
Paljon käsiä peukut pystyssä.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit Nokian kartanon kokouskeskuksessa ke 1.6.2022 klo 14 alkaen. Tule mukaan!
27.4.2022