Skip to content

Kaupunginjohtaja kutsuu yritykset joulupuurolle 1.12.2022

Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.

Jouluinen aamiainen tarjoillaan Food & Cafe Fridassa osoitteessa Välikatu 14, Nokia. Tarjolla on mm. riisipuuroa ja sekahedelmäkiisseliä, croissantteja, joulutorttuja sekä kahvia, teetä, glögiä.

Joulupuuron lisäksi mukana vapaamuotoista ohjelmaa:

8.00 Puurotarjoilu alkaa
8.30 Kaupunginjohtaja Eero Väätäisen tervehdys ja katsaus kaupungin ajankohtaisiin asioihin
8.45 Vapaata keskustelua ja verkostoitumista kaupungin ja yritysten edustajien kesken. Kaupunginjohtajan ohella mukana on myös kaupungin elinkeino-ja työllisyyspalveluiden edustajia.

Tilaisuus päättyy klo 9.30 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme jouluiseen aamiaistilaisuuteen! Tilaisuus on maksuton, mutta muista ilmoittautua 28.11.2022 mennessä lomakkeen kautta.

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024