Skip to content

Kaupunginjohtaja kutsuu yritykset joulupuurolle 1.12.2022

Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.

Jouluinen aamiainen tarjoillaan Food & Cafe Fridassa osoitteessa Välikatu 14, Nokia. Tarjolla on mm. riisipuuroa ja sekahedelmäkiisseliä, croissantteja, joulutorttuja sekä kahvia, teetä, glögiä.

Joulupuuron lisäksi mukana vapaamuotoista ohjelmaa:

8.00 Puurotarjoilu alkaa
8.30 Kaupunginjohtaja Eero Väätäisen tervehdys ja katsaus kaupungin ajankohtaisiin asioihin
8.45 Vapaata keskustelua ja verkostoitumista kaupungin ja yritysten edustajien kesken. Kaupunginjohtajan ohella mukana on myös kaupungin elinkeino-ja työllisyyspalveluiden edustajia.

Tilaisuus päättyy klo 9.30 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme jouluiseen aamiaistilaisuuteen! Tilaisuus on maksuton, mutta muista ilmoittautua 28.11.2022 mennessä lomakkeen kautta.

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023