Skip to content

Kehitä yritystäsi hallitustyön avulla

Miten lähteä liikkeelle oman yrityksen hallitustyön kehittämisessä? Tule mukaan Nokian taidetalolla järjestettävään tilaisuuteen ke 21.2. klo 9 kuulemaan esimerkkejä yrityksistä, joissa on saatu apua kehittämiseen ja tekemiseen hallitustyön kautta. Tilaisuus on avoin ja maksuton, toivomme että saat kipinän aloittaa oman yrityksesi hallitustyön kehittäminen!

Onko sinunkin yritykselläsi ns. kumileimasinhallitus, johon olet ehkä värvännyt mukaan itsesi lisäksi puolisosi tai jonkun muun lähisukulaisen, jotta saat pakollisen hallitusbyrokratian hoidettua vuosittain mahdollisimman kätevästi? Tavoitteletko yritystoiminnallesi kasvua? Olisiko sopiva aika pohtia, että miten voit saada rakennettua sellaisen hallituksen yrityksellesi, jolta saat oikeasti tukea ja apuja yritystoimintasi kehittämiseen?

Nokian taidetalolla (Souranderintie 7, Nokia, 2. krs) järjestettävässä tilaisuudessa kuulet, miten lähteä liikkeelle oman yrityksesi hallitustyön kehittämisessä sekä saat esimerkkejä yrityksistä, joissa on saatu apua kehittämiseen ja tekemiseen hallitustyön kautta.

Tilaisuus sopii sinulle erityisen hyvin, mikäli:

  • Sinulla on kannattavaa liiketoimintaa ja olet miettinyt, miten hallituksesta voisi saada apuja ja tukea yrityksen toiminnan kehittämisessä tai yrityksen kasvuvaiheessa.
  • Aihe kiinnostaa muutoin, vaikka ei välttämättä ole vielä ajankohtainen – tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Keskiviikkona 21.2.2024 klo 8:45 alkaen aamukahvit tarjolla Nokian taidetalon 2. kerroksessa.

Klo 9:00 Miksi ja miten lähteä kehittämään hallitustyötä?

  • Missä kohden yrityksen elinkaarta kannattaa viimeistään valjastaa hallitustyön mahdollisuudet käyttöön
  • Miten “aito hallitus” voi auttaa yrittäjää
  • Miten lähteä kehittämään oman yrityksen hallitustyötä ja vaihtoehtoja hallitustyön kehittämiselle (esim.advisory board)
  • Kokemuksia ja esimerkkejä

Klaus Breitholtz, Future Board ry:n hallituksen puheenjohtaja, Hallituspartnerit ry:n hallituksen jäsen, Genevia Technologies Oy:n talousjohtaja

10.30 Keskustelua & pohdintaa Nokian oman hallituspoolin perustamisesta

11.00  Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille nokialaisille sekä myös muille pirkanmaalaisille yrittäjille. Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.2. mennessä lomakkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Future Board ry:n vetämä Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi -hanke. Hankkeen tarkoituksena on tuoda esille hallitustyön merkitystä yhtiön kasvun tukena ja kehittää erityisesti Pirkanmaan alueen pk-yhtiöiden hallitusten toimintaa.  Hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto.

Future Board on nuorten alle 40 -vuotiaiden hallitusosaajien aktiivinen vertaisoppimisalusta, jonka tavoitteena on edistää yhtiöiden kasvua aktiivisen hallitustyön kautta sekä edistää jäsentensä hallitusuraa.

 

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024