Skip to content

Kehitä yritystäsi hallitustyön avulla

Miten lähteä liikkeelle oman yrityksen hallitustyön kehittämisessä? Tule mukaan Nokian taidetalolla järjestettävään tilaisuuteen ke 21.2. klo 9 kuulemaan esimerkkejä yrityksistä, joissa on saatu apua kehittämiseen ja tekemiseen hallitustyön kautta. Tilaisuus on avoin ja maksuton, toivomme että saat kipinän aloittaa oman yrityksesi hallitustyön kehittäminen!

Onko sinunkin yritykselläsi ns. kumileimasinhallitus, johon olet ehkä värvännyt mukaan itsesi lisäksi puolisosi tai jonkun muun lähisukulaisen, jotta saat pakollisen hallitusbyrokratian hoidettua vuosittain mahdollisimman kätevästi? Tavoitteletko yritystoiminnallesi kasvua? Olisiko sopiva aika pohtia, että miten voit saada rakennettua sellaisen hallituksen yrityksellesi, jolta saat oikeasti tukea ja apuja yritystoimintasi kehittämiseen?

Nokian taidetalolla (Souranderintie 7, Nokia, 2. krs) järjestettävässä tilaisuudessa kuulet, miten lähteä liikkeelle oman yrityksesi hallitustyön kehittämisessä sekä saat esimerkkejä yrityksistä, joissa on saatu apua kehittämiseen ja tekemiseen hallitustyön kautta.

Tilaisuus sopii sinulle erityisen hyvin, mikäli:

  • Sinulla on kannattavaa liiketoimintaa ja olet miettinyt, miten hallituksesta voisi saada apuja ja tukea yrityksen toiminnan kehittämisessä tai yrityksen kasvuvaiheessa.
  • Aihe kiinnostaa muutoin, vaikka ei välttämättä ole vielä ajankohtainen – tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Keskiviikkona 21.2.2024 klo 8:45 alkaen aamukahvit tarjolla Nokian taidetalon 2. kerroksessa.

Klo 9:00 Miksi ja miten lähteä kehittämään hallitustyötä?

  • Missä kohden yrityksen elinkaarta kannattaa viimeistään valjastaa hallitustyön mahdollisuudet käyttöön
  • Miten “aito hallitus” voi auttaa yrittäjää
  • Miten lähteä kehittämään oman yrityksen hallitustyötä ja vaihtoehtoja hallitustyön kehittämiselle (esim.advisory board)
  • Kokemuksia ja esimerkkejä

Klaus Breitholtz, Future Board ry:n hallituksen puheenjohtaja, Hallituspartnerit ry:n hallituksen jäsen, Genevia Technologies Oy:n talousjohtaja

10.30 Keskustelua & pohdintaa Nokian oman hallituspoolin perustamisesta

11.00  Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille nokialaisille sekä myös muille pirkanmaalaisille yrittäjille. Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.2. mennessä lomakkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Future Board ry:n vetämä Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi -hanke. Hankkeen tarkoituksena on tuoda esille hallitustyön merkitystä yhtiön kasvun tukena ja kehittää erityisesti Pirkanmaan alueen pk-yhtiöiden hallitusten toimintaa.  Hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto.

Future Board on nuorten alle 40 -vuotiaiden hallitusosaajien aktiivinen vertaisoppimisalusta, jonka tavoitteena on edistää yhtiöiden kasvua aktiivisen hallitustyön kautta sekä edistää jäsentensä hallitusuraa.

 

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024