Skip to content

Matkailutoimija -varmista näkyvyytesi Visit Finlandin Datahubissa!

Datahubin käyttö mahdollistaa matkailutoimijoille aiempaa suuremman näkyvyyden niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Visit Finland ja Visit Tampere käyttää jatkossa ainoastaan Datahubista löytyviä tuotekortteja. Yritykset syöttävät tietonsa itse Datahubiin. Tietokanta on maksuton.
Isä, äiti ja pieni lapsi katselevat opastaulua polun varrella.

Visit Finland on avannut suomalaiselle matkailuelinkeinolle yhteisen tietokannan, joka mahdollistaa matkailutuotteiden näkyvyyden useissa eri kansainvälisissä ja kotimaisissa digitaalisissa kanavissa. Jatkossa Visit Finland markkinoi suomalaisia matkailukaupunkeja, -kohteita ja -yrityksiä DataHubissa olevan tiedon avulla.

Nokian näkyvyyden ja matkailun kasvun kannalta on tärkeää, että nokialaiset matkailuyritykset löytyvät DataHubin tietokannasta. Visit Nokia eli Nokian kaupungin matkailupalvelut syöttää tietokantaan Nokian kaupungin kohteet ja nähtävyydet, mutta yritysten omien tietojen syöttäminen on jokaisen yrityksen omalla vastuulla.

Saat näkyvyyttä esimerkiksi Visit Tampereen sivustolla, VisitFinland.com:ssa, B2B-digialustalla, ja jatkossa todennäköisesti monessa muussakin kanavassa, joten nyt kannattaa toimia. Tietokanta on helppo  ja yksinkertainen käyttää ja sen hyödyntäminen on maksutonta matkailuyrityksille.

Lue lisää: Mikä on Datahub

Kaipaatko apua Datahubin kanssa? Nokian kaupungilla sinua auttavat  Tiina Rinne-Järvensivu (tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi, p. 050 351 8210) ja Sari Valtatie (sari.valtatie@nokiankaupunki.fi, p. 040 158 2922).

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022