Skip to content

Matkailutoimija -varmista näkyvyytesi Visit Finlandin Datahubissa!

Datahubin käyttö mahdollistaa matkailutoimijoille aiempaa suuremman näkyvyyden niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Visit Finland ja Visit Tampere käyttää jatkossa ainoastaan Datahubista löytyviä tuotekortteja. Yritykset syöttävät tietonsa itse Datahubiin. Tietokanta on maksuton.
Isä, äiti ja pieni lapsi katselevat opastaulua polun varrella.

Visit Finland on avannut suomalaiselle matkailuelinkeinolle yhteisen tietokannan, joka mahdollistaa matkailutuotteiden näkyvyyden useissa eri kansainvälisissä ja kotimaisissa digitaalisissa kanavissa. Jatkossa Visit Finland markkinoi suomalaisia matkailukaupunkeja, -kohteita ja -yrityksiä DataHubissa olevan tiedon avulla.

Nokian näkyvyyden ja matkailun kasvun kannalta on tärkeää, että nokialaiset matkailuyritykset löytyvät DataHubin tietokannasta. Visit Nokia eli Nokian kaupungin matkailupalvelut syöttää tietokantaan Nokian kaupungin kohteet ja nähtävyydet, mutta yritysten omien tietojen syöttäminen on jokaisen yrityksen omalla vastuulla.

Saat näkyvyyttä esimerkiksi Visit Tampereen sivustolla, VisitFinland.com:ssa, B2B-digialustalla, ja jatkossa todennäköisesti monessa muussakin kanavassa, joten nyt kannattaa toimia. Tietokanta on helppo  ja yksinkertainen käyttää ja sen hyödyntäminen on maksutonta matkailuyrityksille.

Lue lisää: Mikä on Datahub

Kaipaatko apua Datahubin kanssa? Nokian kaupungilla sinua auttavat  Tiina Rinne-Järvensivu (tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi, p. 050 351 8210) ja Sari Valtatie (sari.valtatie@nokiankaupunki.fi, p. 040 158 2922).

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022