Skip to content

Matkailutoimija -varmista näkyvyytesi Visit Finlandin Datahubissa!

Datahubin käyttö mahdollistaa matkailutoimijoille aiempaa suuremman näkyvyyden niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Visit Finland ja Visit Tampere käyttää jatkossa ainoastaan Datahubista löytyviä tuotekortteja. Yritykset syöttävät tietonsa itse Datahubiin. Tietokanta on maksuton.
Isä, äiti ja pieni lapsi katselevat opastaulua polun varrella.

Visit Finland on avannut suomalaiselle matkailuelinkeinolle yhteisen tietokannan, joka mahdollistaa matkailutuotteiden näkyvyyden useissa eri kansainvälisissä ja kotimaisissa digitaalisissa kanavissa. Jatkossa Visit Finland markkinoi suomalaisia matkailukaupunkeja, -kohteita ja -yrityksiä DataHubissa olevan tiedon avulla.

Nokian näkyvyyden ja matkailun kasvun kannalta on tärkeää, että nokialaiset matkailuyritykset löytyvät DataHubin tietokannasta. Visit Nokia eli Nokian kaupungin matkailupalvelut syöttää tietokantaan Nokian kaupungin kohteet ja nähtävyydet, mutta yritysten omien tietojen syöttäminen on jokaisen yrityksen omalla vastuulla.

Saat näkyvyyttä esimerkiksi Visit Tampereen sivustolla, VisitFinland.com:ssa, B2B-digialustalla, ja jatkossa todennäköisesti monessa muussakin kanavassa, joten nyt kannattaa toimia. Tietokanta on helppo  ja yksinkertainen käyttää ja sen hyödyntäminen on maksutonta matkailuyrityksille.

Lue lisää: Mikä on Datahub

Kaipaatko apua Datahubin kanssa? Nokian kaupungilla sinua auttavat  Tiina Rinne-Järvensivu (tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi, p. 050 351 8210) ja Sari Valtatie (sari.valtatie@nokiankaupunki.fi, p. 040 158 2922).

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023