Skip to content

Matkailutoimija -varmista näkyvyytesi Visit Finlandin Datahubissa!

Datahubin käyttö mahdollistaa matkailutoimijoille aiempaa suuremman näkyvyyden niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Visit Finland ja Visit Tampere käyttää jatkossa ainoastaan Datahubista löytyviä tuotekortteja. Yritykset syöttävät tietonsa itse Datahubiin. Tietokanta on maksuton.
Isä, äiti ja pieni lapsi katselevat opastaulua polun varrella.

Visit Finland on avannut suomalaiselle matkailuelinkeinolle yhteisen tietokannan, joka mahdollistaa matkailutuotteiden näkyvyyden useissa eri kansainvälisissä ja kotimaisissa digitaalisissa kanavissa. Jatkossa Visit Finland markkinoi suomalaisia matkailukaupunkeja, -kohteita ja -yrityksiä DataHubissa olevan tiedon avulla.

Nokian näkyvyyden ja matkailun kasvun kannalta on tärkeää, että nokialaiset matkailuyritykset löytyvät DataHubin tietokannasta. Visit Nokia eli Nokian kaupungin matkailupalvelut syöttää tietokantaan Nokian kaupungin kohteet ja nähtävyydet, mutta yritysten omien tietojen syöttäminen on jokaisen yrityksen omalla vastuulla.

Saat näkyvyyttä esimerkiksi Visit Tampereen sivustolla, VisitFinland.com:ssa, B2B-digialustalla, ja jatkossa todennäköisesti monessa muussakin kanavassa, joten nyt kannattaa toimia. Tietokanta on helppo  ja yksinkertainen käyttää ja sen hyödyntäminen on maksutonta matkailuyrityksille.

Lue lisää: Mikä on Datahub

Kaipaatko apua Datahubin kanssa? Nokian kaupungilla sinua auttavat  Tiina Rinne-Järvensivu (tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi, p. 050 351 8210) ja Sari Valtatie (sari.valtatie@nokiankaupunki.fi, p. 040 158 2922).

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024