Skip to content

Matkailutoimijoiden Visit Nokia -verkostotapaaminen 26.1.2023

Tervetuloa nokialaisten matkailutoimijoiden yhteiseen verkostotapaamiseen torstaina 26.1.2023 klo 13 Villa Silvaan (Penttilänkatu 1). Pääsemme tutustumaan keväällä ravintolatoiminnan aloittavaan Villa Silvaan sekä vaihtamaan kuulumisia tämän hetken ajankohtaisista matkailuasioista Nokialla.

Visit Nokia -verkostotapaamisessa paikalliset matkailutoimijat pääsevät verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana on niin ravintola-, majoitus-, tapahtuma- ym. matkailuun liittyvien alojen toimijoita, tervetuloa mukaan!

Aika 26.1.2023 klo 13-15 + työpaja halukkaille
Paikka Villa Silva (Penttilänkatu 1, Nokia)

Ohjelma

Klo 13 Tervetulokahvit ja Villa Silvan esittely, Otso Mikkonen
Klo 13.30 Virtuaalimatkailun uudet tuulet, Vesa Vuorinen (TAMK)
Klo 14.00 Nokian maaseutuhelmet -hanke, Kaisa Vanhala ja matkailutoimijoiden kuulumiset sekä
keskustelua yhteistyöstä ja tulevista tapahtumista
Klo 14.45 Vinkkejä DataHubin käyttöön, Turo Leppänen (Visit Tampere)
Halukkaille työpaja klo 15 alkaen, vie kohteesi DataHubiin! Ota oma läppäri mukaan.

Lämpimästi tervetuloa Visit Nokia -verkoston seuraan! Ilmoittautumiset tilaisuuteen ma 23.1. mennessä (ilmoita myös mahdolliset erityisruokavaliot) sähköpostilla osoitteeseen tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

 

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023