Skip to content

Myyjäksi joulutapahtumiin

Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.

Nokialla järjestettäviä joulumyyjäisiä:

  • Hinttalan joulun näyttelyaitat (3kpl) ovat varattavissa verkossa olevan hakulomakkeen kautta käsitöiden ja taiteen myyntiä tai myyntinäyttelyä varten halutuksi päiväksi. Haku on avoin yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Myytävien tuotteiden tai näyttelyesineiden tulee sopia jouluiseen kotiseutumuseoympäristöön. Haku avautuu 11.11., lue lisää!
  • Perinteinen Siuron joulukylä järjestetään 26.11.2022 klo 13-16 Knuutilan kartanon tunnelmallisessa pihapiirissä. Myyjäksi voi ilmoittautua sähköpostilla knuutilassatapahtuu@gmail.com ja myyntiin toivotaan jouluisia tuotteita, mm. käsitöitä ja leivonnaisia. Paikka maksaa arpajaispalkinnon verran.
  • Tredu järjestää joulutapahtuman ja myyjäiset torstaina 8.12.2022 klo 14–18 Nokian Silta-kampuksella. Tapahtuma tarjoaa esityksiä, käsitöitä, leivonnaisia ja tonttupajalla tekemistä vauvasta vaariin. Tule myyjäksi ja varaa myyntipöytä pe 2.12 mennessä numerosta 040 143 4729 (Kaisa Vanhala). Myyntipöydän hinta 15 € sis. kahvin ja joulutortun.
  • Joulumarkkinat Nokian Pirkkalaistorilla sunnuntaina 18.12.2022 klo 10-16. Tapahtuman järjestää Piazzatores Ky. Paikkavaraukset Inka Lylymäki, p. 0500 336 437, sähköposti piazzatores@gmail.com.

Puuttuuko joulumyyjäisesi tai -tapahtumasi listalta? Ilmoita niistä meille! Tiedot voi lähettää Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023