Skip to content

Nuorten yritysideakilpailu ”Nokian bisneskisa” starttaa helmikuussa

Nuorille suunnattu yritysideakilpailu, Nokian bisneskisa, järjestetään Nokian yläkouluille ja toiselle asteelle tänä vuonna ajalla 5.2. -5.3.2024. Bisneskisa on Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on synnyttää paikkakunnalle uutta yrittäjyyttä ja lisätä nuorten innostusta yrittäjyyteen.

Kuinka kilpailu etenee

Nokian bisneskisa on paikallisesti järjestetty yritysideakilpailu, johon voi osallistua 13 – 20 vuotiaita nuoria Nokian yläkouluista, lukiosta sekä ammatillisesta koulutuksesta. Opiskelija voi osallistua kisaan joko yksin tai tiimissä. Ideasarjaan voit esimerkiksi osallistua oman kaveriporukan kanssa!

  • Bisneskisassa osallistujien tehtävä on kehittää toteuttamiskelpoinen yritysidea.
  • Kisaan opiskelija voi osallistua joko yksin tai tiimissä.
  • Bisneskisassa voi kilpailla uudella idealla tai tuunata toiminnassa olevan yrityksen palvelua tai tuotetta.
  • Yritysideat lähetetään sähköisellä lomakkeella, jonne voi liittää kirjallisen yrityskuvauksen sekä itse tuotetun lyhyen videon.

Parhaat ideat palkitaan

Oman yritystoiminnan ideointi ja aloittaminen vaatii rohkeutta. Kilpailun avulla voit vapaasti ideoida, olisiko omasta ideasta toteutukseen. Yritysideakilpailun tarkempiin ohjeisiin voit tutustua Bisneskisan verkkosivujen kautta. Sivuilta löytyy mm. Bisneskisa-opasvihko, joka auttaa ideoinnin alkuun. Sivuilta löytyvän lomakkeen kautta voit myös palauttaa yritysideat, viimeinen palautuspäivä on 5.3.2024.

Tuomaristo valitsee hakemusten perusteella kuusi parasta yritysideaa haastatteluun, joista parhaat palkitaan kilpailun finaalissa 15.3.2024 klo 9 – 11.

Lisätietoja kilpailusta:

Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori
tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi
p. 050 35 18210

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024