Skip to content

Omistajanvaihdosmarkkinat 10.11.2022 päättävät valtakunnallisen omistajanvaihdosviikon

Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.

Pirkanmaan Omistajanvaihdosmarkkinoilla kuullaan tarinoita onnistuneista yrityskaupoista ja sukupolvenvaihdoksista, tavataan potentiaalisia ostajia sekä myyjiä ja löydetään asiantuntijoita onnistunutta yrityskauppaa tukemaan. Yhteistyökumppaneilta on apua saatavilla jo ennen varsinaista tapahtumaa.

Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa kumppaneidensa kanssa kattavat asiantuntijapuheenvuorot, laajan tietopaketin sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen. Nyt kannattaa osallistua, sillä nyt on mahdollisuus löytää yrityksellesi juuri oikea ostaja tai vaikkapa jo valmis unelmiesi yritys.

Varaa paikkasi 10.11.2022 Scandic Rosendahlissa järjestettävään tapahtumaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Omistajanvaihdosmarkkinat 2022 – tilaisuuden ohjelma

11.00 – Lounas Scandic Rosendahl
11.45 – Brella -käyttöopastus, Charlotta Lagerstam
12.00 – Avaussanat, Mari Rautiainen-Servo / Pirkanmaan TE-Yrityspalvelut
12.05 – “Minun myyntihousuni – missä ne on?” / Juha Tall, SeAMK
12.35 – Kokemusasiantuntija Turo Jalava / Kalevan Vaneri Oy
12.55 – Yksinyrittäjien omistajanvaihdoshanke, Jenni Pöllänen / Pirkanmaan Yrittäjät
13.10 – tauko
13.25 – Kokemusasiantuntija Emmiina Lehtinen / Miatre Oy
13.45 – “Kokemus auttaa” – Pirkanmaan Yrityskummien omistajanvaihdospalvelut Tapani Kaskela
14:00 – Kahvittelua ja verkostoitumista  Pirkanmaan Yritysvälittäjät esittäytyvät
14.20 – Omistajanvaihdosten rahoitus, Aki Viitanen / OP Tampere
14.35 – Rahoitus omistajanvaihdostilanteissa, Juha Ketola / Finnvera
14.50 – tauko
15.00 – “Treffit alkaa”, ostajien, myyjien ja asiantuntijoiden kohtaamisia

Väliajalla nauhoitteita mm.  ELY- ja TE-toimisto omistajanvaihdoksissa mukana, Jukka Ojala ELY-keskus, Risto Rantala TE-Yrityspalvelut

Tilaisuus päättyy n. klo 18.

Tilaisuuden juontaa Mari Rautiainen-Servo.

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa pidätetään.

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024