Skip to content

Omistajanvaihdosmarkkinat 10.11.2022 päättävät valtakunnallisen omistajanvaihdosviikon

Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.

Pirkanmaan Omistajanvaihdosmarkkinoilla kuullaan tarinoita onnistuneista yrityskaupoista ja sukupolvenvaihdoksista, tavataan potentiaalisia ostajia sekä myyjiä ja löydetään asiantuntijoita onnistunutta yrityskauppaa tukemaan. Yhteistyökumppaneilta on apua saatavilla jo ennen varsinaista tapahtumaa.

Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa kumppaneidensa kanssa kattavat asiantuntijapuheenvuorot, laajan tietopaketin sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen. Nyt kannattaa osallistua, sillä nyt on mahdollisuus löytää yrityksellesi juuri oikea ostaja tai vaikkapa jo valmis unelmiesi yritys.

Varaa paikkasi 10.11.2022 Scandic Rosendahlissa järjestettävään tapahtumaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Omistajanvaihdosmarkkinat 2022 – tilaisuuden ohjelma

11.00 – Lounas Scandic Rosendahl
11.45 – Brella -käyttöopastus, Charlotta Lagerstam
12.00 – Avaussanat, Mari Rautiainen-Servo / Pirkanmaan TE-Yrityspalvelut
12.05 – “Minun myyntihousuni – missä ne on?” / Juha Tall, SeAMK
12.35 – Kokemusasiantuntija Turo Jalava / Kalevan Vaneri Oy
12.55 – Yksinyrittäjien omistajanvaihdoshanke, Jenni Pöllänen / Pirkanmaan Yrittäjät
13.10 – tauko
13.25 – Kokemusasiantuntija Emmiina Lehtinen / Miatre Oy
13.45 – “Kokemus auttaa” – Pirkanmaan Yrityskummien omistajanvaihdospalvelut Tapani Kaskela
14:00 – Kahvittelua ja verkostoitumista  Pirkanmaan Yritysvälittäjät esittäytyvät
14.20 – Omistajanvaihdosten rahoitus, Aki Viitanen / OP Tampere
14.35 – Rahoitus omistajanvaihdostilanteissa, Juha Ketola / Finnvera
14.50 – tauko
15.00 – “Treffit alkaa”, ostajien, myyjien ja asiantuntijoiden kohtaamisia

Väliajalla nauhoitteita mm.  ELY- ja TE-toimisto omistajanvaihdoksissa mukana, Jukka Ojala ELY-keskus, Risto Rantala TE-Yrityspalvelut

Tilaisuus päättyy n. klo 18.

Tilaisuuden juontaa Mari Rautiainen-Servo.

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa pidätetään.

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!
17.11.2023
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen tiistaina 19.12.2023 klo 8 alkaen Nokian virastotalon alakerrassa sijaitsevaan Lounasravintola Lailaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
8.11.2023
Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
4.11.2023
Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!
2.11.2023