Skip to content

Omistajanvaihdosmarkkinat 10.11.2022 päättävät valtakunnallisen omistajanvaihdosviikon

Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.

Pirkanmaan Omistajanvaihdosmarkkinoilla kuullaan tarinoita onnistuneista yrityskaupoista ja sukupolvenvaihdoksista, tavataan potentiaalisia ostajia sekä myyjiä ja löydetään asiantuntijoita onnistunutta yrityskauppaa tukemaan. Yhteistyökumppaneilta on apua saatavilla jo ennen varsinaista tapahtumaa.

Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa kumppaneidensa kanssa kattavat asiantuntijapuheenvuorot, laajan tietopaketin sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen. Nyt kannattaa osallistua, sillä nyt on mahdollisuus löytää yrityksellesi juuri oikea ostaja tai vaikkapa jo valmis unelmiesi yritys.

Varaa paikkasi 10.11.2022 Scandic Rosendahlissa järjestettävään tapahtumaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Omistajanvaihdosmarkkinat 2022 – tilaisuuden ohjelma

11.00 – Lounas Scandic Rosendahl
11.45 – Brella -käyttöopastus, Charlotta Lagerstam
12.00 – Avaussanat, Mari Rautiainen-Servo / Pirkanmaan TE-Yrityspalvelut
12.05 – “Minun myyntihousuni – missä ne on?” / Juha Tall, SeAMK
12.35 – Kokemusasiantuntija Turo Jalava / Kalevan Vaneri Oy
12.55 – Yksinyrittäjien omistajanvaihdoshanke, Jenni Pöllänen / Pirkanmaan Yrittäjät
13.10 – tauko
13.25 – Kokemusasiantuntija Emmiina Lehtinen / Miatre Oy
13.45 – “Kokemus auttaa” – Pirkanmaan Yrityskummien omistajanvaihdospalvelut Tapani Kaskela
14:00 – Kahvittelua ja verkostoitumista  Pirkanmaan Yritysvälittäjät esittäytyvät
14.20 – Omistajanvaihdosten rahoitus, Aki Viitanen / OP Tampere
14.35 – Rahoitus omistajanvaihdostilanteissa, Juha Ketola / Finnvera
14.50 – tauko
15.00 – “Treffit alkaa”, ostajien, myyjien ja asiantuntijoiden kohtaamisia

Väliajalla nauhoitteita mm.  ELY- ja TE-toimisto omistajanvaihdoksissa mukana, Jukka Ojala ELY-keskus, Risto Rantala TE-Yrityspalvelut

Tilaisuus päättyy n. klo 18.

Tilaisuuden juontaa Mari Rautiainen-Servo.

Oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa pidätetään.

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.
2.6.2023
Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!
24.4.2023
Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!
5.4.2023
Tervetuloa mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa käsittelevään seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30-20. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestintä- ja markkinointikanavana sekä annetaan käytännön vinkkejä tulokselliseen tapahtumajärjestämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.
3.4.2023