Skip to content

Onniapp helpottaa koulujen ja yritysten yhteistyötä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.

Yksinkertaisimmillaan Onni-sovellus toimii yrityksen näkökulmasta niin, että yrityksen tarvitsee ainoastaan rekisteröityä käyttäjäksi ja odotella mahdollisia yhteydenottoja kiinnostuneilta Silta-kampuksen opettajilta. Aktiivisemmat yritykset voivat itsekin ottaa yhteyttä Silta-kampukseen.

Onnissa on myös mahdollista ilmoittaa, minkälaisista yhteistyömuodoista yrityksesi on kiinnostunut, kuten vierailuista, kesätöistä, innovointihaasteista, projekteista, TET-paikoista, workshopeista jne. tai vastaavasti Onnissa voi selailla opiskelijoiden tulevia projekteja, joihin haetaan yhteistyöyritystä. Onni nopeuttaa valtavasti yhteistyön solmimista, kun yhteystietoja ei tarvitse etsiä netistä ja miettiä, kuka yrityksessä/koulussa olisi sopiva henkilö kontaktoitavaksi yhteistyön tiimoilta. Nokian lukio on juuri liittynyt Onniin ja aktivoituu sen käytössä.

Kun yhteistyöstä on sovittu esimerkiksi puhelimessa tai sähköpostilla, Onnissa voi perustaa osapuolten välille projektin. Projektiin voi kirjoittaa merkintöjä yhteistyön edetessä ja jokainen osallistuja (yritykset, opettajat ja opiskelijat) voi projektin päätyttyä arvioida sen onnistumista sanallisesti sekä asteikolla 1-5. Sekä käynnissä olevat että päättyneet projektit näkyvät osallistujien profiileissa ja näin ollen jokainen käyttäjä voi tarkastella kiinnostavia projekteja. Yhteistyön tekeminen voi siis toimia yrityksen kannalta myös positiivisena mainoksena!

Onnin käyttäminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään. Rekisteröi yrityksesi mukaan osoitteessa onniapp.fi ja päivitä profiilin tiedot. Etenkin osoitetiedot kannattaa päivittää, että yritys löytyy myös karttahaussa. Rekisteröitymällä Onniin osoitat, että yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä nuorten kanssa!

Katso Onnin esittelyvideo

Jos sinulla on kysyttävää Onnista, voit ottaa yhteyttä:

Lauri Vehkasalo, p. 044 555 6232, lauri.vehkasalo@edu.nokiankaupunki.fi

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.
2.6.2023
Business Nokian tapahtumatarjonnan lisäksi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö järjestää monia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tähän uutiseen on koottu muutamia nostoja tälle keväälle, kannattaa tutustua, löytyisikö jotakin omalle yritykselle kiinnostavaa!
24.4.2023
Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!
5.4.2023
Tervetuloa mukaan tapahtumatuotannon monipuolista maailmaa käsittelevään seminaariin to 11.5.2023 klo 17.30-20. Seminaarissa pohditaan tapahtumaa kohtaamispaikkana, viestintä- ja markkinointikanavana sekä annetaan käytännön vinkkejä tulokselliseen tapahtumajärjestämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.
3.4.2023