Skip to content

Onniapp helpottaa koulujen ja yritysten yhteistyötä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.

Yksinkertaisimmillaan Onni-sovellus toimii yrityksen näkökulmasta niin, että yrityksen tarvitsee ainoastaan rekisteröityä käyttäjäksi ja odotella mahdollisia yhteydenottoja kiinnostuneilta Silta-kampuksen opettajilta. Aktiivisemmat yritykset voivat itsekin ottaa yhteyttä Silta-kampukseen.

Onnissa on myös mahdollista ilmoittaa, minkälaisista yhteistyömuodoista yrityksesi on kiinnostunut, kuten vierailuista, kesätöistä, innovointihaasteista, projekteista, TET-paikoista, workshopeista jne. tai vastaavasti Onnissa voi selailla opiskelijoiden tulevia projekteja, joihin haetaan yhteistyöyritystä. Onni nopeuttaa valtavasti yhteistyön solmimista, kun yhteystietoja ei tarvitse etsiä netistä ja miettiä, kuka yrityksessä/koulussa olisi sopiva henkilö kontaktoitavaksi yhteistyön tiimoilta. Nokian lukio on juuri liittynyt Onniin ja aktivoituu sen käytössä.

Kun yhteistyöstä on sovittu esimerkiksi puhelimessa tai sähköpostilla, Onnissa voi perustaa osapuolten välille projektin. Projektiin voi kirjoittaa merkintöjä yhteistyön edetessä ja jokainen osallistuja (yritykset, opettajat ja opiskelijat) voi projektin päätyttyä arvioida sen onnistumista sanallisesti sekä asteikolla 1-5. Sekä käynnissä olevat että päättyneet projektit näkyvät osallistujien profiileissa ja näin ollen jokainen käyttäjä voi tarkastella kiinnostavia projekteja. Yhteistyön tekeminen voi siis toimia yrityksen kannalta myös positiivisena mainoksena!

Onnin käyttäminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään. Rekisteröi yrityksesi mukaan osoitteessa onniapp.fi ja päivitä profiilin tiedot. Etenkin osoitetiedot kannattaa päivittää, että yritys löytyy myös karttahaussa. Rekisteröitymällä Onniin osoitat, että yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä nuorten kanssa!

Katso Onnin esittelyvideo

Jos sinulla on kysyttävää Onnista, voit ottaa yhteyttä:

Lauri Vehkasalo, p. 044 555 6232, lauri.vehkasalo@edu.nokiankaupunki.fi

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!
17.11.2023
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen tiistaina 19.12.2023 klo 8 alkaen Nokian virastotalon alakerrassa sijaitsevaan Lounasravintola Lailaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
8.11.2023
Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
4.11.2023
Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!
2.11.2023