Skip to content

Onniapp helpottaa koulujen ja yritysten yhteistyötä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.

Yksinkertaisimmillaan Onni-sovellus toimii yrityksen näkökulmasta niin, että yrityksen tarvitsee ainoastaan rekisteröityä käyttäjäksi ja odotella mahdollisia yhteydenottoja kiinnostuneilta Silta-kampuksen opettajilta. Aktiivisemmat yritykset voivat itsekin ottaa yhteyttä Silta-kampukseen.

Onnissa on myös mahdollista ilmoittaa, minkälaisista yhteistyömuodoista yrityksesi on kiinnostunut, kuten vierailuista, kesätöistä, innovointihaasteista, projekteista, TET-paikoista, workshopeista jne. tai vastaavasti Onnissa voi selailla opiskelijoiden tulevia projekteja, joihin haetaan yhteistyöyritystä. Onni nopeuttaa valtavasti yhteistyön solmimista, kun yhteystietoja ei tarvitse etsiä netistä ja miettiä, kuka yrityksessä/koulussa olisi sopiva henkilö kontaktoitavaksi yhteistyön tiimoilta. Nokian lukio on juuri liittynyt Onniin ja aktivoituu sen käytössä.

Kun yhteistyöstä on sovittu esimerkiksi puhelimessa tai sähköpostilla, Onnissa voi perustaa osapuolten välille projektin. Projektiin voi kirjoittaa merkintöjä yhteistyön edetessä ja jokainen osallistuja (yritykset, opettajat ja opiskelijat) voi projektin päätyttyä arvioida sen onnistumista sanallisesti sekä asteikolla 1-5. Sekä käynnissä olevat että päättyneet projektit näkyvät osallistujien profiileissa ja näin ollen jokainen käyttäjä voi tarkastella kiinnostavia projekteja. Yhteistyön tekeminen voi siis toimia yrityksen kannalta myös positiivisena mainoksena!

Onnin käyttäminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään. Rekisteröi yrityksesi mukaan osoitteessa onniapp.fi ja päivitä profiilin tiedot. Etenkin osoitetiedot kannattaa päivittää, että yritys löytyy myös karttahaussa. Rekisteröitymällä Onniin osoitat, että yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä nuorten kanssa!

Katso Onnin esittelyvideo

Jos sinulla on kysyttävää Onnista, voit ottaa yhteyttä:

Lauri Vehkasalo, p. 044 555 6232, lauri.vehkasalo@edu.nokiankaupunki.fi

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024