Skip to content

Smartumilla ja henkilöstöeduilla yrityksesi palvelut näkyviksi

Paikallinen yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Smartum käyttöön! Nokian kaupunki kannustaa työntekijöitään käyttämään saamaansa Smartumin etuuden nokialaisten yritysten palveluihin. Nokian kaupungin työntekijät voivat käyttää Smartumia kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan. Voit ilmoittaa kaupungille myös muista mahdollisista henkilöstöeduista.

Smartum

Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Smartum-etuutta ja heitä kannustetaan käyttämään sitä paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Smartum-etuus kaupungin työntekijöille käy liikuntaan, kulttuuriin ja hierontaan eli lounaat ja erilaiset hyvinvointihoidot (esim. kuumakivi tai aromaterapia) eivät kuulu meillä edun piiriin.

Ottamalla Smartumin käyttöösi annat käyttäjille mahdollisuuden päästä hyödyntämään juuri sinun yrityksesi palveluja. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus Smartumin kautta, lue lisää Smartumista: Liity Smartum-verkostoon ja saa lisää asiakkaita | Smartum Oy

Muut henkilöstöedut

Mikäli yrityksesi tarjoaa työnantajien henkilöstölle alennuksia muista palveluista tai tuotteista (kuten lounastarjous), voit olla yhteydessä Nokian kaupungin osalta henkilöstö- ja viestintäsuunnittelijaan. Julkaisemme yritysten henkilöstöllemme tarjoamat alennukset kootusti kaupungin sisäisillä verkkosivuilla.

Lisätietoja

Anna Ali-Hokka
henkilöstö- ja viestintäsuunnittelija
anna.ali-hokka@nokiankaupunki.fi
p. 044 4861 878

Kuva: Kalle Saarinen

 

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024