Skip to content

Tapahtumia nuorille kesäyrittäjille

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.

Tue kesäyrittäjää! -myyntitapahtuma

Tänä kesänä kesäyrittäjille järjestetään oma myyntitapahtuma Kalevan Prismalla 25.6. klo 13 – 18. Hae mukaan myyjäksi tapahtumaan ja tule myymään sekä markkinoimaan omaa tuotetta tai palveluasi. Tapahtumaan valitaan 10 myyjää ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tapahtuma järjestetään Kalevan Prismalla ja myyntipiste on nuorelle ilmainen. Myyntitapahtumaan  ilmoittaudutaan lomakkeen kautta.

Someilta Nokialla 3.7.

Kesäillat on rento verkostoitumishetki jossa pohditaan päivän teemaa yhdessä tehden, kesäillat pyritään järjestämään ulkosalla piknik tunnelmin! Nokialla teemana on sosiaalinen media ja ajankohta 3.7.2024. Voit osallistua myös muihin seudun tapahtumiin, seuraa tarkempaa ilmoittelua Ensimetrin sivuilta!

Lisätietoja

Jenna Korpi
Nuorten yrittäjyysvalmentaja, Ensimetri
p. 050 549 6860
jenna.korpi@ensimetri.fi

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024