Skip to content

Tekoäly ja Chat GPT -työpaja Nokian Taidetalolla 30.10.2023

Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.

Tekoälyn kehitys on nopeaa ja se on muuttanut useiden eri liiketoiminta-alueiden arkea käytännössä. Tekoäly vapauttaa parhaimmillaan aikaa asiantuntijan työn keskeisimpiin osa-alueisiin, kuten vuorovaikutussuhteisiin, tunneälyn kehittämisen sekä luovaan ajatteluun.

Tekoäly ja Chat GPT -työpajassa opit miten Chat GPT toimii ja miten se voi tukea työtäsi. Saat vinkkejä, miten Chat GPT tuottaa uusia ideoita, laatii suunnitelmia, ohjeita ja sisältöä, ratkaisee ongelmia sekä avaa ulottuvuuksia oman luovuuden ja tuottavuuden esille tuomiseen. Tule kuulemaan, miten tekoäly voi tukea sinunkin työtäsi!

Aika: ma 30.10.2023 klo 8 alkaen aamukahvia tarjolla, työpaja alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 10.30

Paikka: Taidetalo, Souranderintie 7, Nokia

Tekoäly ja Chat GPT -työpajan vetää Antti Vuento Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Antti on kävelemään opittuaan suunnannut kulkuaan tietoteknisten härveleiden läheisyyteen alkaen Commodore 64:stä ja päätyen nykypäivän tekoälysovelluksien sekä kissarobottien hellään huomaan. Tunnetumpien sovellusten kuten ChatGPT:n ja Midjourneyn saavutettua ennätysnopeat palstatilat kansainvälisissä ja kansallisissa medioissa, päätyi Antti myös kevyehkön AI-sanansaattajan rooliin työelämänsä tukikohdassa TAMKissa.

Kuluneen vuoden aikana Antti onkin esitellyt, opastanut ja ihmetellyt mm. ChatGPT:n saloja niin ammatillisessa kuin pedagogisessa kontekstissa niin TAMKin väen kanssa kuin talon ulkopuolellakin. Kielimallien ja generatiivisten teko- sekä tukiälyjen äärellä Antti puuhaa ilon ja uteliaisuuden kautta, suurta tuntematonta tulevaisuutta jännityksellä odottaen.

Ilmoittautuminen lomakkeen kautta torstaihin 26.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki, Nokian Yrittäjät, Tampereen ammattikorkeakoulu ja MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa-hanke. MYRSKY-hanketta rahoitetaan REACT-EU-määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lisätietoja MYRSKY-hankkeesta: Sanna Tahlo, HUBS / TAMK, p. 050 4542262, sanna.tahlo@tuni.fi

Lisätietoja tilaisuudesta: Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024