Skip to content

Tekoäly ja Chat GPT -työpaja Nokian Taidetalolla 30.10.2023

Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.

Tekoälyn kehitys on nopeaa ja se on muuttanut useiden eri liiketoiminta-alueiden arkea käytännössä. Tekoäly vapauttaa parhaimmillaan aikaa asiantuntijan työn keskeisimpiin osa-alueisiin, kuten vuorovaikutussuhteisiin, tunneälyn kehittämisen sekä luovaan ajatteluun.

Tekoäly ja Chat GPT -työpajassa opit miten Chat GPT toimii ja miten se voi tukea työtäsi. Saat vinkkejä, miten Chat GPT tuottaa uusia ideoita, laatii suunnitelmia, ohjeita ja sisältöä, ratkaisee ongelmia sekä avaa ulottuvuuksia oman luovuuden ja tuottavuuden esille tuomiseen. Tule kuulemaan, miten tekoäly voi tukea sinunkin työtäsi!

Aika: ma 30.10.2023 klo 8 alkaen aamukahvia tarjolla, työpaja alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 10.30

Paikka: Taidetalo, Souranderintie 7, Nokia

Tekoäly ja Chat GPT -työpajan vetää Antti Vuento Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Antti on kävelemään opittuaan suunnannut kulkuaan tietoteknisten härveleiden läheisyyteen alkaen Commodore 64:stä ja päätyen nykypäivän tekoälysovelluksien sekä kissarobottien hellään huomaan. Tunnetumpien sovellusten kuten ChatGPT:n ja Midjourneyn saavutettua ennätysnopeat palstatilat kansainvälisissä ja kansallisissa medioissa, päätyi Antti myös kevyehkön AI-sanansaattajan rooliin työelämänsä tukikohdassa TAMKissa.

Kuluneen vuoden aikana Antti onkin esitellyt, opastanut ja ihmetellyt mm. ChatGPT:n saloja niin ammatillisessa kuin pedagogisessa kontekstissa niin TAMKin väen kanssa kuin talon ulkopuolellakin. Kielimallien ja generatiivisten teko- sekä tukiälyjen äärellä Antti puuhaa ilon ja uteliaisuuden kautta, suurta tuntematonta tulevaisuutta jännityksellä odottaen.

Ilmoittautuminen lomakkeen kautta torstaihin 26.10. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki, Nokian Yrittäjät, Tampereen ammattikorkeakoulu ja MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa-hanke. MYRSKY-hanketta rahoitetaan REACT-EU-määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lisätietoja MYRSKY-hankkeesta: Sanna Tahlo, HUBS / TAMK, p. 050 4542262, sanna.tahlo@tuni.fi

Lisätietoja tilaisuudesta: Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024