Skip to content

Tervetuloa Nokian tapahtumainfoon 20.3.2024

Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.

Tapahtumat eivät synny ilman yritysten ja kaupunkilaisten apua. Kutsummekin teidät mukaan suunnittelemaan Nokian tulevaa tapahtumakesää.

Tapahtumakävijöitä on kesäisin liikkeellä runsaasti, ja on tärkeää miettiä, miten saamme matkailijoita viihtymään kaupungissamme entistä pidempään. Yhteistyötä tapahtumajärjestäjien ja matkailuyritysten välillä tarvitaan, jotta elämyksiä syntyy niin ravintoloissa, baareissa, saunoissa kuin eri majoituskohteissa.

Nokian tapahtumainfo järjestetään ke 20.3.2024 klo 15 – 17 PadelOne Arenalla. Viime syksynä avattu padel-areena sijaitsee osoitteessa Kivimiehenkatu 3, Nokia.

Tapahtumainfossa kuulet mm. seuraavista tapahtumista:

  • Visit Nokian tapahtumat, tapahtumakoordinaattori Teresa Herrero Vidfelt ja yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu.
  • Nokian Panimon Grill & Chill BBQ Festivaalit, Sari Lehmussaari
  • Tapsan tahdit, Mikko Hammar
  • Messut Nokialla -tapahtuma, Lissu Veittikoski
  • PadelOne Arena –Finland Premier Padel 2024, Marko Kuusisto / Anja Joensuu
  • Keskustelua tapahtumayhteistyön tiimoilta
  • Tutustumiskierros PadelOne Arenan tiloihin

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta viimeistään 18.3.2024 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024