Skip to content

Tier tuo sähköpotkulaudat Nokialle

Tier Mobility Finland Oy laajentaa toimintaansa Pirkanmaalla ja tuo kaksisataa sähköpotkulautaa touko-kesäkuun vaihteessa Nokialle. Vuokrattavat sähköpotkulaudat ovat käytössä keskusta-alueella. Sähköpotkulaudat sujuvoittavat kaupungin sisäistä liikkumista sekä palvelevat myös seudullista joukkoliikennettä.
Kasvomaskilla suojautunut Tierin työntekijä tarkastaa pysäköityjen sähköpotkulautojen kuntoa.

– Tier-sähköpotkulaudan vuokraamiseksi asiakkaan on ensin rekisteröidyttävä luomalla käyttäjätili mobiilisovellukseen. Sovellukseen syötetään myös maksukortin tiedot, jonka kautta vuokraveloitus tapahtuu. Veloitus perustuu kiinteään yhden euron avausmaksuun ja juoksevaan minuuttiveloitukseen, joka on Nokialla 25 senttiä, kertoo Tier Mobility Finlandin Regional City Manager Juuso Koskela.

Nokian kaupungin keskustavisiossa matkaketjujen kehittämistyön erityisenä painopisteenä on lähiliikenteen kehittäminen, jolla parannetaan ydinkeskustan, Yrittäjäkadun ja asemanseudun alueiden saavutettavuutta. Erilaiset joukkoliikennettä tukevat liikkumisratkaisut houkuttelevat yhä useampia kaupunkilaisia ja matkailijoita käyttämään sekä Nokian sisäistä että seudullista joukkoliikennettä.

Koskelan mukaan Tier ei kilpaile joukkoliikenteen kanssa, vaan palvelee koko matkaketjua. Sähköpotkulaudat tarjoavat ympäristöystävällisen ratkaisun viimeisille kilometreille, kun bussi tai juna eivät vie aivan perille asti.

– Sähköpotkulaudat parantavat sekä nokialaisten että matkailijoiden ja tapahtumavieraiden liikkumispalveluita. Tier vastaa potkulautojen huollosta ja niiden sijoittelusta parhaille paikoille kysynnän mukaisesti. Toiminta-aluetta ja sähköpotkulautojen määrää tarkastellaan kesän aikana saadun palautteen perusteella, sanoo Nokian kaupungin elinkeinojohtaja Tiina Laakkonen.

Tier Mobility on Saksassa perustettu yritys, joka toimii Euroopassa 11 maassa ja 100 kaupungissa. Suomessa yritys vuokraa sähköpotkulautoja Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Vaasassa. Nokian lisäksi Tier laajentaa tulevana kesänä toimintaansa myös Jyväskylään ja Lahteen.

Lisätiedot:
Tiina Laakkonen, elinkeinojohtaja, Nokian kaupunki, p. 044 486 0918
Juuso Koskela, Regional City Manager, Tier Mobility Finland Oy, p. 040 865 9700

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022