Skip to content

Tiet ja tilat – Nokian kaupungin ajankohtaisinfo yrityksille 13.9.2023

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.

Ajankohtaisinfo järjestetään keskiviikkona 13.9.2023 klo 8.30 – 10.30 kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa (Härkitie 6, huom. aamulla sisäänkäynti Välikadun puolelta). Info on vuorovaikutteinen tilaisuus sinulle, joka toimit yrittäjänä tai yrityksen edustajana Nokialla tai lähikunnissa.

Ohjelma:

  • Nokian kaupungin tilapalveluiden toiminta ja ajankohtaiset hankkeet ja hankinnat, tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala
  • Nokian kaupungin infrapalveluiden toiminta ja ajankohtaiset hankkeet ja hankinnat, infrapalveluiden johtaja Jussi Pesonen
  • KuHan toiminta ja hankinnat, toimitusjohtaja Jaakko Uitti, Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy
  • Tarjouskilpailuihin osallistuminen ja yrittäjien yhteistarjoukset lisäävät paikallista elinvoimaa, hankintaneuvoja Ulla Tirronen, Pirkanmaan yrittäjät ry
  • Yrittäjien kysymykset ja keskustelua

Aamukahvitarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään ma 11.9.2023 lomakkeen kautta.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Tanja Lamminmäki, p. 040 133 4163 tai
Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, sähköpostit etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Ajankohtaisuutisen kuva: Opa Latvala

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024