Skip to content

Tiet ja tilat – Nokian kaupungin ajankohtaisinfo yrityksille 13.9.2023

Oletko osallistunut Nokian kaupungin tai lähikuntien kilpailutuksiin? Tule kanssamme aamukahville ja juttelemaan samalla ajankohtaisista hankinnoista! Nokian kaupunki ostaa vuosittain merkittävillä summilla esimerkiksi rakennuspalveluita, kaivinkoneurakointia, irtaimistoa yms. kaupungin infraan ja kiinteistöihin. Ajankohtaisinfon tarkoituksena on avata paikallisille yrittäjille, mitä hankintoja on tulossa lähiaikoina, mistä niistä saa tietoja ja miten tarjouskilpailuihin voi osallistua.

Ajankohtaisinfo järjestetään keskiviikkona 13.9.2023 klo 8.30 – 10.30 kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa (Härkitie 6, huom. aamulla sisäänkäynti Välikadun puolelta). Info on vuorovaikutteinen tilaisuus sinulle, joka toimit yrittäjänä tai yrityksen edustajana Nokialla tai lähikunnissa.

Ohjelma:

  • Nokian kaupungin tilapalveluiden toiminta ja ajankohtaiset hankkeet ja hankinnat, tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala
  • Nokian kaupungin infrapalveluiden toiminta ja ajankohtaiset hankkeet ja hankinnat, infrapalveluiden johtaja Jussi Pesonen
  • KuHan toiminta ja hankinnat, toimitusjohtaja Jaakko Uitti, Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy
  • Tarjouskilpailuihin osallistuminen ja yrittäjien yhteistarjoukset lisäävät paikallista elinvoimaa, hankintaneuvoja Ulla Tirronen, Pirkanmaan yrittäjät ry
  • Yrittäjien kysymykset ja keskustelua

Aamukahvitarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään ma 11.9.2023 lomakkeen kautta.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Tanja Lamminmäki, p. 040 133 4163 tai
Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, sähköpostit etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Ajankohtaisuutisen kuva: Opa Latvala

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023