Skip to content

Työpaikkatori Nokialla 22.2.2023

Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori –rekrytointitapahtuman keskiviikkona 22.2.2023 klo 10 - 13 Silta-kampuksen tiloissa, osoitteessa Kankaantaankatu 4, Nokia. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.
Nuoret ihmiset seisovat ja katsovat kameraan.

Työpaikkatorille osallistuu pirkanmaalaisia työnantajia ja työnhakijoita. Tarjolla on monipuolisesti koko- ja osa-aikaisia työpaikkoja sekä työpaikkoja kesäksi 2023. Työnantajat voivat osallistua infoon, jossa kuullaan vinkkejä työvoiman hankkimiseksi. Työnhakijoille on tarjolla työpajoja. Työpaikkatori on sekä työnantajille että työnhakijoille maksuton tapahtuma.

Ohjelma:

Klo 10 – 11 Info yrityksille työvoiman hankkimisesta, aiheesta alustaa Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, Tredu, Konepajakoulu ja  Kiipulan ammattiopisto. Työnantaja, tule kuulemaan, miten työllistät ja mistä apua työvoimapulaan. Info on avoin kaikille, ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Info pidetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Klo 11 – 13 Työpaikkatori avoinna. Työpaikkatorilla tutustut yritysten ja yhteistyötahojen ständeihin ja työmahdollisuuksiin. Työnantaja, varaa oma ständipaikkasi lomakkeen kautta, esittelypaikka on maksuton. Työpaikkatori on Silta-kampuksen aulassa, 1. kerroksessa.

Klo 12 – 13 CV-työpaja työnhakijoille. Työnhakija, kaipaatko apua CV:n tekoon? Osallistu CV-työpajaan, Nokian kaupungin työllisyyspalvelut auttavat CV:n laatimisessa. CV-työpaja on Silta-kampuksen 2. kerroksen aulassa.

Työpaikkatorilta saa myös tietoa nuorille suunnatusta yritysideakilpailusta, Nokian bisneskisasta, johon nuoret voivat osallistua helmikuun ajan. Bisneskisan järjestäjät ovat paikalla omalla ständillä klo 11 – 13 vastaamassa nuorten kysymyksiin.

Klo 12 – 13 Bisneskisan videotyöpaja. NY-lähettiläät ovat antavat neuvoja ja auttavat videon kuvaamisessa. Nuoret yrittäjät kertovat myös oman yrittäjätarinansa ja auttavat yritysidean kehittämisessä bisneskisaa varten. Videotyöpaja järjestetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Tapahtuman juontaa Marianne Murto. Katso myös työpaikkatorin FB-sivut.

Lisätietoja
Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, p. 050 441 8819
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Hannele Koivuoja, Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, p. 040 133 4464

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024