Skip to content

Työpaikkatori Nokialla 22.2.2023

Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori –rekrytointitapahtuman keskiviikkona 22.2.2023 klo 10 - 13 Silta-kampuksen tiloissa, osoitteessa Kankaantaankatu 4, Nokia. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.
Nuoret ihmiset seisovat ja katsovat kameraan.

Työpaikkatorille osallistuu pirkanmaalaisia työnantajia ja työnhakijoita. Tarjolla on monipuolisesti koko- ja osa-aikaisia työpaikkoja sekä työpaikkoja kesäksi 2023. Työnantajat voivat osallistua infoon, jossa kuullaan vinkkejä työvoiman hankkimiseksi. Työnhakijoille on tarjolla työpajoja. Työpaikkatori on sekä työnantajille että työnhakijoille maksuton tapahtuma.

Ohjelma:

Klo 10 – 11 Info yrityksille työvoiman hankkimisesta, aiheesta alustaa Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, Tredu, Konepajakoulu ja  Kiipulan ammattiopisto. Työnantaja, tule kuulemaan, miten työllistät ja mistä apua työvoimapulaan. Info on avoin kaikille, ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Info pidetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Klo 11 – 13 Työpaikkatori avoinna. Työpaikkatorilla tutustut yritysten ja yhteistyötahojen ständeihin ja työmahdollisuuksiin. Työnantaja, varaa oma ständipaikkasi lomakkeen kautta, esittelypaikka on maksuton. Työpaikkatori on Silta-kampuksen aulassa, 1. kerroksessa.

Klo 12 – 13 CV-työpaja työnhakijoille. Työnhakija, kaipaatko apua CV:n tekoon? Osallistu CV-työpajaan, Nokian kaupungin työllisyyspalvelut auttavat CV:n laatimisessa. CV-työpaja on Silta-kampuksen 2. kerroksen aulassa.

Työpaikkatorilta saa myös tietoa nuorille suunnatusta yritysideakilpailusta, Nokian bisneskisasta, johon nuoret voivat osallistua helmikuun ajan. Bisneskisan järjestäjät ovat paikalla omalla ständillä klo 11 – 13 vastaamassa nuorten kysymyksiin.

Klo 12 – 13 Bisneskisan videotyöpaja. NY-lähettiläät ovat antavat neuvoja ja auttavat videon kuvaamisessa. Nuoret yrittäjät kertovat myös oman yrittäjätarinansa ja auttavat yritysidean kehittämisessä bisneskisaa varten. Videotyöpaja järjestetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Tapahtuman juontaa Marianne Murto. Katso myös työpaikkatorin FB-sivut.

Lisätietoja
Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, p. 050 441 8819
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Hannele Koivuoja, Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, p. 040 133 4464

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023