Skip to content

Työpaikkatori Nokialla 22.2.2023

Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori –rekrytointitapahtuman keskiviikkona 22.2.2023 klo 10 - 13 Silta-kampuksen tiloissa, osoitteessa Kankaantaankatu 4, Nokia. Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.
Nuoret ihmiset seisovat ja katsovat kameraan.

Työpaikkatorille osallistuu pirkanmaalaisia työnantajia ja työnhakijoita. Tarjolla on monipuolisesti koko- ja osa-aikaisia työpaikkoja sekä työpaikkoja kesäksi 2023. Työnantajat voivat osallistua infoon, jossa kuullaan vinkkejä työvoiman hankkimiseksi. Työnhakijoille on tarjolla työpajoja. Työpaikkatori on sekä työnantajille että työnhakijoille maksuton tapahtuma.

Ohjelma:

Klo 10 – 11 Info yrityksille työvoiman hankkimisesta, aiheesta alustaa Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, Tredu, Konepajakoulu ja  Kiipulan ammattiopisto. Työnantaja, tule kuulemaan, miten työllistät ja mistä apua työvoimapulaan. Info on avoin kaikille, ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Info pidetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Klo 11 – 13 Työpaikkatori avoinna. Työpaikkatorilla tutustut yritysten ja yhteistyötahojen ständeihin ja työmahdollisuuksiin. Työnantaja, varaa oma ständipaikkasi lomakkeen kautta, esittelypaikka on maksuton. Työpaikkatori on Silta-kampuksen aulassa, 1. kerroksessa.

Klo 12 – 13 CV-työpaja työnhakijoille. Työnhakija, kaipaatko apua CV:n tekoon? Osallistu CV-työpajaan, Nokian kaupungin työllisyyspalvelut auttavat CV:n laatimisessa. CV-työpaja on Silta-kampuksen 2. kerroksen aulassa.

Työpaikkatorilta saa myös tietoa nuorille suunnatusta yritysideakilpailusta, Nokian bisneskisasta, johon nuoret voivat osallistua helmikuun ajan. Bisneskisan järjestäjät ovat paikalla omalla ständillä klo 11 – 13 vastaamassa nuorten kysymyksiin.

Klo 12 – 13 Bisneskisan videotyöpaja. NY-lähettiläät ovat antavat neuvoja ja auttavat videon kuvaamisessa. Nuoret yrittäjät kertovat myös oman yrittäjätarinansa ja auttavat yritysidean kehittämisessä bisneskisaa varten. Videotyöpaja järjestetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Tapahtuman juontaa Marianne Murto. Katso myös työpaikkatorin FB-sivut.

Lisätietoja
Sami Hasila, yrityskoordinaattori, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, p. 050 441 8819
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Hannele Koivuoja, Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, p. 040 133 4464

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024