Skip to content

Työpaikkatori Nokialla – etsitkö yrityksellesi uusia osaajia?

Nokialla järjestetään maaliskuun 5. päivä työpaikkatori, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.
Kuvassa työhakemus, jota katsotaan suurennuslasin kanssa.

Työpaikkatorilla Nokialla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Työpaikkatorilla Nokialla to 5.3. klo 12-15 pöytäpaikkoja on yhteensä 15. Ole nopea ja varaa omasi! Osallistumismaksua ei peritä pöytäpaikan varaajilta. Pöytävaraukset: Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Tapahtuman lisätiedot:
Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023