Skip to content

Työpaikkatori Nokialla – etsitkö yrityksellesi uusia osaajia?

Nokialla järjestetään maaliskuun 5. päivä työpaikkatori, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.
Kuvassa työhakemus, jota katsotaan suurennuslasin kanssa.

Työpaikkatorilla Nokialla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Työpaikkatorilla Nokialla to 5.3. klo 12-15 pöytäpaikkoja on yhteensä 15. Ole nopea ja varaa omasi! Osallistumismaksua ei peritä pöytäpaikan varaajilta. Pöytävaraukset: Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Tapahtuman lisätiedot:
Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022