Skip to content

Työpaikkatori Nokialla – etsitkö yrityksellesi uusia osaajia?

Nokialla järjestetään maaliskuun 5. päivä työpaikkatori, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.
Kuvassa työhakemus, jota katsotaan suurennuslasin kanssa.

Työpaikkatorilla Nokialla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Työpaikkatorilla Nokialla to 5.3. klo 12-15 pöytäpaikkoja on yhteensä 15. Ole nopea ja varaa omasi! Osallistumismaksua ei peritä pöytäpaikan varaajilta. Pöytävaraukset: Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Tapahtuman lisätiedot:
Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024