Skip to content

Työpaikkatori Nokialla – etsitkö yrityksellesi uusia osaajia?

Nokialla järjestetään maaliskuun 5. päivä työpaikkatori, jossa kohtaavat työnhakijat ja työnantajat. Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.
Kuvassa työhakemus, jota katsotaan suurennuslasin kanssa.

Työpaikkatorilla Nokialla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.

Etsitkö yrityksellesi uusia osaajia ja lisävahvistusta kesän ajaksi tai pidemmäksikin aikaa? Työpaikkatori tarjoaa mahdollisuuden tavata yhden iltapäivän aikana tehokkaasti lukuisia työntekijäehdokkaita.

Työpaikkatorilla Nokialla to 5.3. klo 12-15 pöytäpaikkoja on yhteensä 15. Ole nopea ja varaa omasi! Osallistumismaksua ei peritä pöytäpaikan varaajilta. Pöytävaraukset: Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819, sami.hasila@tampere.fi

Tapahtuman lisätiedot:
Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210
Sami Hasila, Tampereen seudun ammattiopisto, p. 050 441 8819

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022