Skip to content

Valokuitu-ilta Nokialla 6.9.2023

Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.

Tervetuloa valokuitu-iltaan

Tule kuulemaan valokuidun eduista ja mahdollisuuksista Nokian maaseutualueilla. Keskustelemme, millä tavoin valokuituhankkeita voitaisiin edistää ja toteuttaa maaseudun kylissä.

Tilaisuuden puhujana on Heidi Tanhua, joka on toiminut mm. kylien ja kuntien valokuituhankeasiantuntijana.

Paikka: Pancho Villa Nokia, Pirkkalaistori, 37100 Nokia

Aika: ke 6.9.2023 klo 18–20

Tilaisuus on avoin ja se on tarkoitettu kaikille asiasta ja valokuituun liittymisestä kiinnostuneille. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Nokian Maaseutuhelmet-hanke.

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024