Skip to content

Varainhankinnan webinaari 15.3.2023

Tervetuloa mukaan varainhankinnan webinaariin ke 15.3.2023 klo 18-20. Webinaarin aiheena on, miten yhdistystoiminnassa voisi hankkia varoja ja tunnistaa eri varainhankinnan muotoja sekä niiden reunaehtoja. Tapahtuman pääpuhujana toimii Pia Tornikoski, joka toimii Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n pääsihteerinä ja varainhankinnan konsulttina yrityksessään Torni Consulting Oy.
Tapahtuman pääpuhujana toimii Pia Tornikoski.

Onnistunut varainhankinta vahvistaa yhdistyksen taloudellista tilannetta ja vähentää riippuvuutta ulkopuolisesta rahoituksesta. Usein myös ulkopuolisen rahoituksen saamisen edellytyksenä on, että yhdistys rahoittaa pienen osan toiminnasta itse omarahoitusosuudella.

Varainhankintawebinaarin kouluttajana toimii Pia Tornikoski, joka on tehnyt viestintää, markkinointia ja varainhankintaa urallaan niin urheilun, koulutuksen, lastensuojelun, kehitysyhteistyön kuin terveyden edistämisen hyväksi useiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hän on myös kirjoitanut teoksen ”Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisen yhteisön varainhankintaan”.

Varainhankinnan webinaari on keskiviikkona 15.03.2023 klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta. Osallistumislinkin Teams-webinaariin saat vahvistusviestin yhteydessä.

Varainhankintawebinaari järjestetään osana Nokian maaseutuhelmet-hanketta. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Maaseutuhelmet- hankkeella tavoitellaan yhteisöllisyyttä, kyläyhteisöjen aktivointia ja toimintatapana on yhteissuunnittelu osallistavia työmenetelmiä käyttäen. Hankkeen kautta kylille jaetaan tietoa omaehtoiseen kyläkehittämiseen, hankeosaamista, digitaitoja, tapahtumatuottamisen taitoja sekä markkinointi- ja tuotteistamisosaamista.

Lisätietoja hankkeesta ja webinaarista

Kaisa Vanhala
hankekoordinaattori
p. 040 158 2922
kaisa.vanhala@nokiankaupunki.fi

 

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023