Skip to content

Varainhankinnan webinaari 15.3.2023

Tervetuloa mukaan varainhankinnan webinaariin ke 15.3.2023 klo 18-20. Webinaarin aiheena on, miten yhdistystoiminnassa voisi hankkia varoja ja tunnistaa eri varainhankinnan muotoja sekä niiden reunaehtoja. Tapahtuman pääpuhujana toimii Pia Tornikoski, joka toimii Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n pääsihteerinä ja varainhankinnan konsulttina yrityksessään Torni Consulting Oy.
Tapahtuman pääpuhujana toimii Pia Tornikoski.

Onnistunut varainhankinta vahvistaa yhdistyksen taloudellista tilannetta ja vähentää riippuvuutta ulkopuolisesta rahoituksesta. Usein myös ulkopuolisen rahoituksen saamisen edellytyksenä on, että yhdistys rahoittaa pienen osan toiminnasta itse omarahoitusosuudella.

Varainhankintawebinaarin kouluttajana toimii Pia Tornikoski, joka on tehnyt viestintää, markkinointia ja varainhankintaa urallaan niin urheilun, koulutuksen, lastensuojelun, kehitysyhteistyön kuin terveyden edistämisen hyväksi useiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hän on myös kirjoitanut teoksen ”Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisen yhteisön varainhankintaan”.

Varainhankinnan webinaari on keskiviikkona 15.03.2023 klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta. Osallistumislinkin Teams-webinaariin saat vahvistusviestin yhteydessä.

Varainhankintawebinaari järjestetään osana Nokian maaseutuhelmet-hanketta. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Maaseutuhelmet- hankkeella tavoitellaan yhteisöllisyyttä, kyläyhteisöjen aktivointia ja toimintatapana on yhteissuunnittelu osallistavia työmenetelmiä käyttäen. Hankkeen kautta kylille jaetaan tietoa omaehtoiseen kyläkehittämiseen, hankeosaamista, digitaitoja, tapahtumatuottamisen taitoja sekä markkinointi- ja tuotteistamisosaamista.

Lisätietoja hankkeesta ja webinaarista

Kaisa Vanhala
hankekoordinaattori
p. 040 158 2922
kaisa.vanhala@nokiankaupunki.fi

 

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024