Skip to content

Visit Nokian verkostotilaisuus matkailutoimijoille 15.11.2023

Tervetuloa nokialaisten matkailutoimijoiden yhteiseen verkostotapaamiseen keskiviikkona 15.11.2023 klo 15 alkaen Nokian Panimolle. Pääsemme vaihtamaan kuulumisia tämän hetken ajankohtaisista matkailuasioista Nokialla.

Visit Nokia -verkostotapaamisessa paikalliset matkailutoimijat pääsevät verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana on niin ravintola-, majoitus-, tapahtuma- ym. matkailuun liittyvien alojen toimijoita, tervetuloa mukaan!

Aika 15.11.2023 klo 15 – 18
Paikka Nokian Panimo (Nuijamiestentie 17, Nokia)

Ohjelmassa: Nokian Panimon esittely ja kierros, matkailun työpaja sekä ruokailu.

Matkailun työpajassa kehitämme Nokian matkailua eri teemojen kautta, osallistujat pääsevät mukaan seuraaviin työpajoihin:

 • Tapahtumat
  Miten tehdä Nokiasta entistä kiinnostavampi tapahtumakaupunki? Miten teemme tapahtumien järjestämisestä Nokialla helpompaa? Työpajan vetää hanke- ja tapahtumakoordinaattori Kaisa Vanhala Nokian kaupungilta
 • Pyörämatkailu
  Pyörämatkailun nykytila ja mahdollisuudet Nokialla? Pyörä- ja matkailureitistöt maakuntaa ja sen palveluja yhdistävänä vetovoimatekijänä? Työpajan vetäjänä projektipäällikkö Olli Vakkala Ekokumppaneilta
 • Markkinointi
  Miten saada matkailija kiinnostumaan Nokiasta matkakohteena? Ideoita matkailutoimijoiden Visit Nokia -markkinointiyhteistyöhön ja entistä parempaan näkyvyyteen myös Visit Tampereen ja Visit Finlandin kanavissa. Työpajan vetää markkinointipäällikkö Laura Niittymäki Nokian kaupungilta
 • Matkailutoimijoiden yhteistyö
  Miten kasvatamme Nokian matkailutuloa ja vetovoimaisuutta matkailutoimijoiden yhteistyön voimalla? Millä keinoin voimme tukea matkailuelinkeinoa paremman kilpailukyvyn tavoittelussa? Työpajan vetää yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu Nokian kaupungilta

Lämpimästi tervetuloa Visit Nokia -verkoston seuraan! Ilmoittautumiset tilaisuuteen lomakkeen kautta 9.11. mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024