Skip to content

Visit Nokian verkostotilaisuus matkailutoimijoille 15.11.2023

Tervetuloa nokialaisten matkailutoimijoiden yhteiseen verkostotapaamiseen keskiviikkona 15.11.2023 klo 15 alkaen Nokian Panimolle. Pääsemme vaihtamaan kuulumisia tämän hetken ajankohtaisista matkailuasioista Nokialla.

Visit Nokia -verkostotapaamisessa paikalliset matkailutoimijat pääsevät verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Mukana on niin ravintola-, majoitus-, tapahtuma- ym. matkailuun liittyvien alojen toimijoita, tervetuloa mukaan!

Aika 15.11.2023 klo 15 – 18
Paikka Nokian Panimo (Nuijamiestentie 17, Nokia)

Ohjelmassa: Nokian Panimon esittely ja kierros, matkailun työpaja sekä ruokailu.

Matkailun työpajassa kehitämme Nokian matkailua eri teemojen kautta, osallistujat pääsevät mukaan seuraaviin työpajoihin:

 • Tapahtumat
  Miten tehdä Nokiasta entistä kiinnostavampi tapahtumakaupunki? Miten teemme tapahtumien järjestämisestä Nokialla helpompaa? Työpajan vetää hanke- ja tapahtumakoordinaattori Kaisa Vanhala Nokian kaupungilta
 • Pyörämatkailu
  Pyörämatkailun nykytila ja mahdollisuudet Nokialla? Pyörä- ja matkailureitistöt maakuntaa ja sen palveluja yhdistävänä vetovoimatekijänä? Työpajan vetäjänä projektipäällikkö Olli Vakkala Ekokumppaneilta
 • Markkinointi
  Miten saada matkailija kiinnostumaan Nokiasta matkakohteena? Ideoita matkailutoimijoiden Visit Nokia -markkinointiyhteistyöhön ja entistä parempaan näkyvyyteen myös Visit Tampereen ja Visit Finlandin kanavissa. Työpajan vetää markkinointipäällikkö Laura Niittymäki Nokian kaupungilta
 • Matkailutoimijoiden yhteistyö
  Miten kasvatamme Nokian matkailutuloa ja vetovoimaisuutta matkailutoimijoiden yhteistyön voimalla? Millä keinoin voimme tukea matkailuelinkeinoa paremman kilpailukyvyn tavoittelussa? Työpajan vetää yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu Nokian kaupungilta

Lämpimästi tervetuloa Visit Nokia -verkoston seuraan! Ilmoittautumiset tilaisuuteen lomakkeen kautta 9.11. mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!
17.11.2023
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen tiistaina 19.12.2023 klo 8 alkaen Nokian virastotalon alakerrassa sijaitsevaan Lounasravintola Lailaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
8.11.2023
Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
4.11.2023
Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!
2.11.2023