Skip to content

Yrittäjän Coaching – etävalmennusta maksutta ensimmäisen tilikauden yrittäjille

Suomi tarvitsee yrittäjiä. Pienyritysten taloudellinen tilanne on vaakalaudalla, kun asiakkaat ovat peruneet tai siirtäneet monien palveluiden hankkimista sumuiseen tulevaisuuteen. Vaikka yrityksen perustamisesta on vain hetki, on tärkeää reagoida tilanteeseen suunnitelmien nopealla uudelleen arvioimisella ja muuttamisella. Tulevaisuudenuskoa ja oman liiketoiminnan kehittämistä tarvitaan erityisesti nyt.
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
  • Valmennus auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja tekemään ratkaisuja, jotka auttavat sinua yrittäjänä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.
  • Saat valmennuksesta eväitä koronaviruksen aiheuttamasta häiriötilanteesta selviämiseen.
  • Ryhmässä pohditaan liiketoiminnan fokusta, kannattavuutta ja strategiaa, jolla kannattaa edetä nyt ja valmistautua tulevaan.
  • Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita ja vertaistukea.

Coaching käytännössä

  • Kahden viikon välein 4 kk:n ajan yhteensä 6 ohjauskertaa, heinäkuu kesätauko.
  • Ryhmät alkavat 10.6. ja 11.6. klo 10.00. Ryhmät tapaavat Luotaimen etätyökalujen avulla, joita on vaivaton käyttää.
  • Valmennuksen tarkemmat tavoitteet ja aikataulu sovitaan osallistujan ja ryhmän kanssa yhteistyössä.
  • Valmennus on sinulle maksuton, kun haet Yrittäjyysbuustietuuden osoitteesta: palvelualusta.fi

Coachit

Luotain Consulting Oy:n coachit ovat hyvin koulutettuja, kokeneita työelämässä laajalti ansioituneita tekijöitä, joilla on laaja-alaista ymmärrystä yrittäjyydestä sekä ammatticoaching koulutus, melkein kaikilla myös työnohjaajan/johdon työnohjaajan koulutus.

Lisätiedot:
Marjo Rönkä, p. 045-6199096, marjo.ronka@luotain.net, Luotain Consulting Oy

Jari Myllymäki, p. 044 735 8220, jari.myllymaki@ensimetri.fi, Ensimetri

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023