Skip to content

Yrittäjän Coaching – etävalmennusta maksutta ensimmäisen tilikauden yrittäjille

Suomi tarvitsee yrittäjiä. Pienyritysten taloudellinen tilanne on vaakalaudalla, kun asiakkaat ovat peruneet tai siirtäneet monien palveluiden hankkimista sumuiseen tulevaisuuteen. Vaikka yrityksen perustamisesta on vain hetki, on tärkeää reagoida tilanteeseen suunnitelmien nopealla uudelleen arvioimisella ja muuttamisella. Tulevaisuudenuskoa ja oman liiketoiminnan kehittämistä tarvitaan erityisesti nyt.
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
  • Valmennus auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja tekemään ratkaisuja, jotka auttavat sinua yrittäjänä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.
  • Saat valmennuksesta eväitä koronaviruksen aiheuttamasta häiriötilanteesta selviämiseen.
  • Ryhmässä pohditaan liiketoiminnan fokusta, kannattavuutta ja strategiaa, jolla kannattaa edetä nyt ja valmistautua tulevaan.
  • Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita ja vertaistukea.

Coaching käytännössä

  • Kahden viikon välein 4 kk:n ajan yhteensä 6 ohjauskertaa, heinäkuu kesätauko.
  • Ryhmät alkavat 10.6. ja 11.6. klo 10.00. Ryhmät tapaavat Luotaimen etätyökalujen avulla, joita on vaivaton käyttää.
  • Valmennuksen tarkemmat tavoitteet ja aikataulu sovitaan osallistujan ja ryhmän kanssa yhteistyössä.
  • Valmennus on sinulle maksuton, kun haet Yrittäjyysbuustietuuden osoitteesta: palvelualusta.fi

Coachit

Luotain Consulting Oy:n coachit ovat hyvin koulutettuja, kokeneita työelämässä laajalti ansioituneita tekijöitä, joilla on laaja-alaista ymmärrystä yrittäjyydestä sekä ammatticoaching koulutus, melkein kaikilla myös työnohjaajan/johdon työnohjaajan koulutus.

Lisätiedot:
Marjo Rönkä, p. 045-6199096, marjo.ronka@luotain.net, Luotain Consulting Oy

Jari Myllymäki, p. 044 735 8220, jari.myllymaki@ensimetri.fi, Ensimetri

Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.
TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
29.11.2022
Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
9.11.2022
Pöydällä on kahvikuppi ja puurolautanen.
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen torstaina 1.12.2022 klo 8 alkaen Nokian keskustassa sijaitsevaan Food & Cafe Fridaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
3.11.2022
Omistajanvaihdosmarkkinat järjestetään 10.11.2022 Tampereella.
Oletko suunnittelemassa yrityksesi myyntiä? Oletko kenties aloittelemassa yrittäjyyttä? Haluatko laajentaa yritystoimintaasi yrityskaupoilla, vai olisiko sukupolvenvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Omistajanvaihdosmarkkinat vastaavat kaikkiin näihin kysymyksiisi ja näillä markkinoilla kannattaa ehdottomasti olla mukana.
14.10.2022