Skip to content

Yrittäjän Coaching – etävalmennusta maksutta ensimmäisen tilikauden yrittäjille

Suomi tarvitsee yrittäjiä. Pienyritysten taloudellinen tilanne on vaakalaudalla, kun asiakkaat ovat peruneet tai siirtäneet monien palveluiden hankkimista sumuiseen tulevaisuuteen. Vaikka yrityksen perustamisesta on vain hetki, on tärkeää reagoida tilanteeseen suunnitelmien nopealla uudelleen arvioimisella ja muuttamisella. Tulevaisuudenuskoa ja oman liiketoiminnan kehittämistä tarvitaan erityisesti nyt.
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
  • Valmennus auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja tekemään ratkaisuja, jotka auttavat sinua yrittäjänä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.
  • Saat valmennuksesta eväitä koronaviruksen aiheuttamasta häiriötilanteesta selviämiseen.
  • Ryhmässä pohditaan liiketoiminnan fokusta, kannattavuutta ja strategiaa, jolla kannattaa edetä nyt ja valmistautua tulevaan.
  • Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita ja vertaistukea.

Coaching käytännössä

  • Kahden viikon välein 4 kk:n ajan yhteensä 6 ohjauskertaa, heinäkuu kesätauko.
  • Ryhmät alkavat 10.6. ja 11.6. klo 10.00. Ryhmät tapaavat Luotaimen etätyökalujen avulla, joita on vaivaton käyttää.
  • Valmennuksen tarkemmat tavoitteet ja aikataulu sovitaan osallistujan ja ryhmän kanssa yhteistyössä.
  • Valmennus on sinulle maksuton, kun haet Yrittäjyysbuustietuuden osoitteesta: palvelualusta.fi

Coachit

Luotain Consulting Oy:n coachit ovat hyvin koulutettuja, kokeneita työelämässä laajalti ansioituneita tekijöitä, joilla on laaja-alaista ymmärrystä yrittäjyydestä sekä ammatticoaching koulutus, melkein kaikilla myös työnohjaajan/johdon työnohjaajan koulutus.

Lisätiedot:
Marjo Rönkä, p. 045-6199096, marjo.ronka@luotain.net, Luotain Consulting Oy

Jari Myllymäki, p. 044 735 8220, jari.myllymaki@ensimetri.fi, Ensimetri

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024