Skip to content

Yrittäjän Coaching – etävalmennusta maksutta ensimmäisen tilikauden yrittäjille

Suomi tarvitsee yrittäjiä. Pienyritysten taloudellinen tilanne on vaakalaudalla, kun asiakkaat ovat peruneet tai siirtäneet monien palveluiden hankkimista sumuiseen tulevaisuuteen. Vaikka yrityksen perustamisesta on vain hetki, on tärkeää reagoida tilanteeseen suunnitelmien nopealla uudelleen arvioimisella ja muuttamisella. Tulevaisuudenuskoa ja oman liiketoiminnan kehittämistä tarvitaan erityisesti nyt.
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
  • Valmennus auttaa sinua ottamaan käyttöön oman potentiaalisi, tarttumaan toimeen ja tekemään ratkaisuja, jotka auttavat sinua yrittäjänä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.
  • Saat valmennuksesta eväitä koronaviruksen aiheuttamasta häiriötilanteesta selviämiseen.
  • Ryhmässä pohditaan liiketoiminnan fokusta, kannattavuutta ja strategiaa, jolla kannattaa edetä nyt ja valmistautua tulevaan.
  • Ryhmä tarjoaa sinulle myös uusia yrittäjäverkostoja, tietoa, ideoita ja vertaistukea.

Coaching käytännössä

  • Kahden viikon välein 4 kk:n ajan yhteensä 6 ohjauskertaa, heinäkuu kesätauko.
  • Ryhmät alkavat 10.6. ja 11.6. klo 10.00. Ryhmät tapaavat Luotaimen etätyökalujen avulla, joita on vaivaton käyttää.
  • Valmennuksen tarkemmat tavoitteet ja aikataulu sovitaan osallistujan ja ryhmän kanssa yhteistyössä.
  • Valmennus on sinulle maksuton, kun haet Yrittäjyysbuustietuuden osoitteesta: palvelualusta.fi

Coachit

Luotain Consulting Oy:n coachit ovat hyvin koulutettuja, kokeneita työelämässä laajalti ansioituneita tekijöitä, joilla on laaja-alaista ymmärrystä yrittäjyydestä sekä ammatticoaching koulutus, melkein kaikilla myös työnohjaajan/johdon työnohjaajan koulutus.

Lisätiedot:
Marjo Rönkä, p. 045-6199096, marjo.ronka@luotain.net, Luotain Consulting Oy

Jari Myllymäki, p. 044 735 8220, jari.myllymaki@ensimetri.fi, Ensimetri

Nokian Yrittäjien, Pirkanmaan Yrittäjien, ELPO:n, luottamushenkilöide sekä kaupungin edustajat juhlistivat Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun voittoa kesäkuun alussa Nokian Kartanon puutarhassa.
Nokian kaupungin kaupunkistrategian ”Elinvoimainen ja ekologinen Nokia 2030 ” yhtenä painopisteenä on Pirkanmaan paras yrityskunta. Elinkeino-ohjelma vuosille 2022–2030 linjaa, miten tavoitteeseen päästään.
17.6.2022
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat yhteiskuvassa.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntana vuonna 2022 palkittu Nokia menestyi myös Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä, jossa yrittäjät antoivat tunnustusta kunnille. Sijoituimme valtakunnallisessa vertailussa Pirkanmaan kunnista parhaimmaksi ja keskikokoisten kuntien sarjassa kahdeksanneksi.
19.5.2022
Yrittäjän päivän tekojen mainoskuvassa on kaksi naista.
Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 2.9.2022 toisten yrittäjien seurasta ja hyvästä ohjelmasta nauttien. Lavalle astelee kaksi naista isolla A:lla. Tanssilegenda Aira Samulin hurmaa tarinoillaan ja stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen naurattaa roisilla huumorillaan.
16.5.2022
Nainen venyttelee kylkeään jumppasalin tankolla.
Liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointialan yrittäjä, nyt kannattaa ottaa Epassi käyttöön. Nokian kaupungin työntekijät saavat työnantajaltaan Epassille lisäsaldoa ja heitä kannustetaan käyttämään etuutta paikallisiin, nokialaisiin palveluihin. Varmista yrityksesi palveluiden saatavuus myös Epassin kautta!
10.5.2022