Skip to content

Yrittäjän päivän etkot 1.9.2023 Nokialla

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää kanssamme jo ennakkoon. Yrittäjän päivän etkoja vietetään perjantai-iltana 1.9.2023 Nokialla mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan pääpuhujina on Mira Potkonen ja Mato Valtonen. Ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjän päivän etkot on tapahtuma yrittäjille ja yritysten edustajille. Vietä Yrittäjän päivää edeltävä perjantai-ilta 1.9.2023 hyvästä ohjelmasta nauttien sekä muihin yrittäjiin verkostoituen.

Tapahtumapaikkana on Scandic Eden Nokia -kylpylähotellin La Luna -ravintola (Paratiisikatu 2, 37120 Nokia). Parkkipaikkoja löytyy reilusti hotellin yhteydestä ja Scandic Eden Nokia tarjoaa myös majoitusedun majoittujille (saatte etukoodin ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiinne).

Illan tähtinä on kaksi puhujaa, Mira Potkonen ja Mato Valtonen.

Miran tarina kertoo sitkeydestä, tahdonvoimasta, päämäärätietoisuudesta, tavoitteiden asettelusta ja niitä kohti kulkemisesta sekä monesta muusta perhe-elämän arjen keskellä tehtävistä päivittäisistä valinnoista, jotka veivät kohti unelmia. Keskeisinä aiheina motivaatio, sinnikkyys, rohkeus, usko, tahto, tappiot, yllätyskyykyt ja kova työ!

Mato Valtonen on luovuuden asiamies, yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen. Yrittäjänä Mato on kokenut yrittämisen koko skaalan nousuineen ja laskuineen. Hän on toiminut niin uusmedian, taiteen, musiikkiteollisuuden kuin isojen poikien lelujenkin parissa yrityksiensä kautta. Maton vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa. Hän jakaa kokemuksistaan opittuja asioita, jotka ajoittuvat bändiajoille kuin muihinkin uransa erilaisiin hetkiin.

Illan aikataulu

klo 17.30 La Luna -ravintolan ovet aukeavat

klo 18 Alkutervehdykset Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen ja Nokian Yrittäjien pj Päivi Koskinen

klo 18.15 Mato Valtonen

klo 19 Salaattibuffa ja kahvit, juomamyyntiä on koko tapahtuman ajan

klo 20 Mira Potkonen

klo 20.30 – 23 Vapaata verkostoitumista ja illan musiikista vastaa A-J Keskinen.

A-J Keskinen on sooloartisti ja kokenut konkari esiintymislavoilta pubista jäähalliin ja teatterilavoilta TV:n suoriin lähetyksiin. Osa yleisöstä saattaa tunnistaa Keskisen vuoden 2017 The Voice Of Finland-semifinalistina tai 2021 The Voice All Stars-ohjelmasta, osa teatterilavoilta mm. Gösta Sundqvistin roolista.

Illan juontajana on Kati Vasell.

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki, Nokian Yrittäjät ry ja Aito Säästöpankki. Sitovat ilmoittautumiset lomakkeen kautta ma 28.8.2023 mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta:
Tiina Rinne-Järvensivu
yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki
p. 050 351 8210
tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

 

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024