Skip to content

Yrittäjien aamukahvit Sandvikilla 3.5.2023

Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden johtava toimittaja. Tarjontaan kuuluvat laitteet, palvelut ja teknologiaratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen.

Ohjelma keskiviikkona 3.5.2023 klo 8.30-10.00

Paikka: Sandvik Mining and Construction Finland Oy, Rounionkatu 109, Nokia

Aamukahvit

Sandvikin yritysesittely, Juha Kukkonen ja Olli Järvensivu, Sandvik Mining and Construction Finland Oy

Yrityssaatavien perintä, Pertti Pehula, Pirkan Perintä Oy

Koska yrittäjä pääsee eläkkeelle, Anne Tamminen, Työeläkeyhtiö Elo

Vapaata keskustelua

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry, tilat ja kahvituksen tarjoaa Sandvik. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 27.4. mennessä. Paikkoja rajoitettu määrä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024