Skip to content

Yrittäjien aamukahvit Sandvikilla 3.5.2023

Tule mukaan aamukahveille Sandvikin Nokian toimipisteeseen keskiviikkona 3.5. klo 8.30. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla Sandvikin toiminnasta sekä tutustua yrityksen Rounionkadun toimipisteen myynnin ja huollon tiloihin. Yrittäjien aamukahveilla ohjelmassa lisäksi kiinnostavat ajankohtaiset esitykset yrityssaatavien perinnästä ja yrittäjän työeläkevakuutuksesta sekä vapaata keskustelua. Tervetuloa mukaan!

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden johtava toimittaja. Tarjontaan kuuluvat laitteet, palvelut ja teknologiaratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen.

Ohjelma keskiviikkona 3.5.2023 klo 8.30-10.00

Paikka: Sandvik Mining and Construction Finland Oy, Rounionkatu 109, Nokia

Aamukahvit

Sandvikin yritysesittely, Juha Kukkonen ja Olli Järvensivu, Sandvik Mining and Construction Finland Oy

Yrityssaatavien perintä, Pertti Pehula, Pirkan Perintä Oy

Koska yrittäjä pääsee eläkkeelle, Anne Tamminen, Työeläkeyhtiö Elo

Vapaata keskustelua

Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry, tilat ja kahvituksen tarjoaa Sandvik. Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 27.4. mennessä. Paikkoja rajoitettu määrä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, Nokian kaupunki, 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Nokian Yrittäjät ry ja Business Nokia järjestää alle 18-vuotiaille nuorille yrittäjille suunnatun roadshow-kierroksen nokialaisiin ja lähikuntien yrityksiin. Pääsemme tutustumaan erilaisten yritysten toimintaan ja samalla verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kanssa, lähde rohkeasti mukaan!
17.11.2023
Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen kutsuu Nokian kaupungin yritykset yhteiseen joulupuurotilaisuuteen tiistaina 19.12.2023 klo 8 alkaen Nokian virastotalon alakerrassa sijaitsevaan Lounasravintola Lailaan. Vuosi on taas vierähtänyt ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta kutsumme yritysten edustajat jouluiseen aamutilaisuuteen.
8.11.2023
Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!
4.11.2023
Onko sinulla ajatuksia yrityksesi tai yhdistystoiminnan kehittämiseen? Voisiko niihin hakea EU-rahoitusta? Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta? Tervetuloa Leader-rahoitusinfoon 22.11.2023 Nokialle, joko päivällä Virtaan tai illalla Kerholaan!
2.11.2023